Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos zapečený s mandlemi

Losos zapečený s mandlemi
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos zapečený s mandlemi: Troubu předehřejte na 190, horkovzdušnou na 170 stupňů. Kousky ryby ze všech stran osolte a opepřete. Zapékací formu, do které se vejdou všechna filátka vedle sebe, důkladně vymastěte máslem. Zbylým m ... …více»

Plody moře s černými fazolemi

Plody moře s černými fazolemi
10. 02. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Plody moře s černými fazolemi : v pánvi Wok rozpálíme olej, vsypeme rozmrazené kousky mořských plodů a osmažíme. Přisypeme pórek, kousky česneku, osolíme a promícháme spolu s vařenými fazolemi. Zakapeme tabaskem a ihned podáváme s t ... …více»

Ceviche

Ceviche
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ceviche: Rybí maso dejte asi na půl hodiny do chladu, aby se zpevnilo a líp se vám krájelo. Pak ho nakrájejte nejdřív na úzké proužky a poté na co nejdrobnější kostičky. Z citronů vymačkejte všechnu šťávu. Zal ... …více»

Závitky z mořské tresky

Závitky z mořské tresky
10. 02. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Závitky z mořské tresky : Rybu necháme rozmrazit alespoň 12 hodin v chladničce. Lehce omyjeme, osolíme, poklademe plátky šunky, dílky grepu, zabalíme a upevníme povařeným pórkem. Vkládáme do vařícího vína, přikryjeme pokličkou ... …více»

Celerové toastíky s matjesy

Celerové toastíky s matjesy
10. 02. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Celerové toastíky s matjesy : Celer nejprve omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky zhruba 1 cm silné. Povaříme je asi 15 minut ve slané vodě s octem. Po vyjmutí je necháme okapat a vychladnout. Z uvařených plátků vykrájíme 8 meda ... …více»
 

Rizoto z krabích tyčinek

Rizoto z krabích tyčinek
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto z krabích tyčinek: Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme a krátce orestujeme. Hotové smícháme s uvařenou rýží a můžeme podávat. Je to ryc ... …více»

Okouni na česneku

Okouni na česneku
10. 02. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Okouni na česneku: Očištěné a vykuchané okouny zbavíme hřbetních ploutví, dobře je opláchneme a osušíme. Na povrchu ryby osolíme, uvnitř je vymažeme částí česneku utřeného se solí a za stálého pokapávání rozpuštěným tuk ... …více»

Rybí závitky limetkovou omáčkou

Rybí závitky limetkovou omáčkou
8. 02. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Rybí závitky limetkovou omáčkou: Porce ryby pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme, obložíme plátkem šunky a posypeme kousky mandlí s koprem. Filety zavineme, spojíme párátkem a na másle s olejem ze všech stran opečeme. Limeto ... …více»

Avokádo s rybí náplní

Avokádo s rybí náplní
8. 02. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Avokádo s rybí náplní: 1. Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme na koleč­ka. Zeleninu krátce povaříme v 500 ml vody a slijeme. Tekutinu přitom zachytíme. 2. Přidáme sůl a 1 lžíci ... …více»

Chutný losos pro letní dny

Chutný losos pro letní dny
8. 02. 2008 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Chutný losos pro letní dny: V mělkém širokém kastrole smíchat cibuli, mrkev, celer, bobkové listy, celé pepře a pórek. Zalít vínem a vodou tak, aby byla asi 4 cm hluboká. Přivést vše do varu a vařit po dobu 15 min. Ochutit ko ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !