Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos zapečený s mandlemi: Troubu předehřejte na 190, horkovzdušnou na 170 stupňů. Kousky ryby ze všech stran osolte a opepřete. Zapékací formu, do které se vejdou všechna filátka vedle sebe, důkladně vymastěte máslem. Zbylým m ... …více»
|
10. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Plody moře s černými fazolemi : v pánvi Wok rozpálíme olej, vsypeme rozmrazené kousky mořských plodů a osmažíme. Přisypeme pórek, kousky česneku, osolíme a promícháme spolu s vařenými fazolemi. Zakapeme tabaskem a ihned podáváme s t ... …více»
|
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ceviche: Rybí maso dejte asi na půl hodiny do chladu, aby se zpevnilo a líp se vám krájelo. Pak ho nakrájejte nejdřív na úzké proužky a poté na co nejdrobnější kostičky. Z citronů vymačkejte všechnu šťávu. Zal ... …více»
|
10. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Závitky z mořské tresky : Rybu necháme rozmrazit alespoň 12 hodin v chladničce. Lehce omyjeme, osolíme, poklademe plátky šunky, dílky grepu, zabalíme a upevníme povařeným pórkem. Vkládáme do vařícího vína, přikryjeme pokličkou ... …více»
|
10. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Celerové toastíky s matjesy : Celer nejprve omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky zhruba 1 cm silné. Povaříme je asi 15 minut ve slané vodě s octem. Po vyjmutí je necháme okapat a vychladnout. Z uvařených plátků vykrájíme 8 meda ... …více»
|
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto z krabích tyčinek: Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme a krátce orestujeme. Hotové smícháme s uvařenou rýží a můžeme podávat. Je to ryc ... …více»
|
10. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Okouni na česneku: Očištěné a vykuchané okouny zbavíme hřbetních ploutví, dobře je opláchneme a osušíme. Na povrchu ryby osolíme, uvnitř je vymažeme částí česneku utřeného se solí a za stálého pokapávání rozpuštěným tuk ... …více»
|
8. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí závitky limetkovou omáčkou: Porce ryby pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme, obložíme plátkem šunky a posypeme kousky mandlí s koprem. Filety zavineme, spojíme párátkem a na másle s olejem ze všech stran opečeme. Limeto ... …více»
|
8. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Avokádo s rybí náplní: 1. Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Zeleninu krátce povaříme v 500 ml vody a slijeme. Tekutinu přitom zachytíme.
2. Přidáme sůl a 1 lžíci ... …více»
|
8. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Chutný losos pro letní dny: V mělkém širokém kastrole smíchat cibuli, mrkev, celer, bobkové listy, celé pepře a pórek. Zalít vínem a vodou tak, aby byla asi 4 cm hluboká. Přivést vše do varu a vařit po dobu 15 min.
Ochutit ko ... …více»
|