![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štědrovečerní kapr s nádivkou: Švestky povaříme, pomeleme a poté ještě jednou pomeleme spolu s ořechy. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme švestky a ořechy, pepř, sůl a dobře promícháme. Kapra několikrát nařízneme na hřbetu ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Londýnský úhoř: Ze šesti dilů vody a jednoho dílu octa si připravíme octovou vodu, přidáme sůl, pepř, muškátový oříšek a cibuli. Do vařícího základu vložíme úhoře vcelku, vaříme asi 15 minut a pak necháme rybu okapat ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto z amura: Amura nakrájíme na kousky 2x2cm a na oleji orestujeme s plátky cibule, s jemně strouhanou mrkví, brokolicí a s kostičkami papriky a rajčat. Osolíme a opepříme a podlijeme vývarem. Přidáme špetku tymiá ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žraločí řízek: Žraloka nakrájíme na řízečky zlehka oslíme, obalíme jen ve strouhance a na másle žraločí řízek usmažíme do zlatova. ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika s mandlemi a rozinkami: Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme, osolíme, opepříme a vaříme pod poklicí na páře. Očištěnou štiku nakrájíme na podkovy, posolíme, položíme na téměř hotovou zeleninu a vaříme přibližně čtvrt hodin ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na marmeládě a bramborové pusinky: Kapra stáhneme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a dáme na rozehřátý tuk do trouby z každé strany opéct. Když je kapr skoro hotový vyndáme ho a do výpeku přidáme marmeládu, červené víno, ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kapr a celerový salát: Smícháme mouku s pepřem, kari, paprikou a obalíme
v ní porce ryby, které jsme před tím potřeli směsí soli, česneku a pokrájené celerové natě. Takto obalené opékáme na oleji.
Salát:
Celer a mrkev uv ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pórkový hejk: Rozmraženou rybu vykostíme, omyjeme a osušíme. Maso nakrájíme na kousky, přidáme sójovou a worcestrovou omáčku, na špičku nože chilli, cukr, Solamyl a promícháme. Necháme hodinu uležet na chladném mís ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé se zeleninou a rýží: Omytou zeleninu pokrájíme a orestujeme na oleji. Filé pokapeme citronem, osolíme a okořeníme. Do pekáčku vložíme filé, orestovanou zeleninu a necháme zapéci.
Rýži propláchneme horkou vodou, osolíme, ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé v rajčatové omáčce: Jemně nakrájeno cibuli zpěníme na másle, zasypeme moukou, přidáme papriku, sekaná rajčata, protlak a zalijeme vývarem. Dobře promícháme, provaříme a dochutíme solí a cukrem. Do hotové omáčky vkládáme ... …více»
|