![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi po vídeňsku: Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou (4-5 sklenic) a vaříme 15-20 minut. Vykuchané a umyté pstruhy osolíme, vložíme do vývaru, přidáme víno a koření a vaříme na malém plameni. Uvařené pstruh ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýz po francouzsku: Do máslem vymazaného pekáčku položíme na plátky nakrájenou cibuli, na ní osolené a opepřené platýze, hustě zasypeme strouhankou a zalijeme suchým vínem. Dáme péci přibližně na půl hodiny, během pečení ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v kyselém zelí: Nejprve si rybu nasolíme ze všech stran. Hladkou mouku smícháme s trochou papriky. Připravenou osolenou rybu zaprášíme moukou s paprikou a upečeme na oleji. Po upečení vyjmeme a na výpeku zpěníme pokr ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na mandlích: Připravíme si směs z hladké mouky, soli, karí, pepře, hřebíčků. V této směsi obalíme jednotlivé porce filé a na 2 lžících másla je opečeme. Mandle spaříme v horké vodě, oloupeme, nakrájíme na nudličky ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Žralok na roštu: Chilli omáčku, sójovou omáčku, petrželku a citronovou šťávu promícháme a polijeme jí steaky ze žraloka. Přikryjeme a dáme na pět až šest hodin do lednice. Potom žraločí steaky opékáme na roštu deset m ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba s mandlemi: Filé osolíme a naskládáme do vymazaného pekáče, Smícháme najemno nasekané mandle, máslo, strouhanou očištěnou citrónovou kůru, sůl a koření. Touto směsí potřeme plátky filé. Pečeme ve středně vyhřáté ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh po žebrácku: Do máslem vymazané ohnivzdorné mísy vsypeme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní narovnáme osolené pstruhy, posypeme je rozsekanými žampiony a zalijeme vínem. Necháme v troubě péci, po chvíli přidáme mal ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrely na červeném víně: Makrely osolíme, opepříme a do břišních otvorů vložíme máslo. V rozehřátém oleji zpěníme cibuli nakrájenou na tenká kolečka a rozetřený česnek, přidáme makrely a opečeme ze všech stran. Přidáme bobkov ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika po anglicku: Štiku nakrájíme na kousky. V rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a petrželovou nať, přidáme štiku, osolíme, opepříme, posypeme hřebíčky, podlijeme vývarem a vínem, pokapeme citronovou šť ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po rilsku: Kapra osolíme a opepříme. Do rozšlehaných vajec zamícháme žampiony a kapie nakrájené na tenké nudličky, rozředíme vínem, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko. Připravené p ... …více»
|