Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí karbanátky s bramborem

Rybí karbanátky s bramborem
3. 12. 2007 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Rybí karbanátky s bramborem: Ryby zbavíme hlav, ploutví, páteří a velkých kostí. Maso dvakrát důkladně umeleme. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Slaninu nakrájíme na nudličky a na suché pánvi je spolu s cibulí opečeme. Citron ... …více»

Treska v parmazánovém těstíčku

Treska v parmazánovém těstíčku
3. 12. 2007 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Treska v parmazánovém těstíčku: Tresku omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce, které osolíme a pokameme cit.štávou. Žloutky dáme do mísy a vymícháme je s 300 ml vody. Přisypeme asi 2-3 lžíce mouky, parmazán a mandle a ze všech přísad ... …více»

Kapr se sýrem

Kapr  se sýrem
3. 12. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Kapr se sýrem: Napřed kapra pokapeme citrónem, posolíme a necháme proležet. Do tukem vymazaného pekáče nebo zapékací misky naskládáme tenké plátky slaniny, na které dáme porce kapra masitou částí navrch a plátky más ... …více»

Kapr v koňakovém těstíčku

Kapr v koňakovém těstíčku
3. 12. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Kapr v koňakovém těstíčku: Kapra vykostíme, nakrájíme na nudličky nebo kostičky a ty namáčíme do těstíčka, připraveného smícháním bílků, koňaku, škrobové moučky a soli. Kousky kapra v koňakovém těstíčku osmažíme na oleji, vyjme ... …více»

Makrela nadívaná bylinkami

Makrela nadívaná bylinkami
3. 12. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Makrela nadívaná bylinkami: Makrely umyjeme. Z olivového oleje, bylinek a soli uděláme směs, kterou naplníme bříška makrel. Makrelu nadívanou bylinkami pečeme v rozpálené troubě na grilu přibližně 15 minut. ... …více»
 

Makrely v rajčatové omáčce

Makrely v rajčatové omáčce
3. 12. 2007 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Makrely v rajčatové omáčce: Makrely rozřízneme podélně na půlky, osolíme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji. Osmahneme cibulku, přidáme protlak, ocet, sůl a podusíme. Do směsi vložíme makrely, podlijeme trochou vody a du ... …více»

Špagety s mlži

Špagety s mlži
3. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety s mlži : 1. V hrnci rozehřejeme olivový olej, přidáme cibuli a za častého míchání smažíme dokud nezměkne – nesmí zhnědnout. 2. Přidáme česnek, nakrájená rajčata, bílé víno, šťávu z mlžů, sůl a pepř. Mícháme a ... …více»

Pečená makrela s pomerančovou nádivkou

Pečená makrela s pomerančovou nádivkou
3. 12. 2007 Ryby ++++______
Příprava receptu Pečená makrela s pomerančovou nádivkou: Pomerančovou dřeň posekáme, smícháme s jemně nakrájenou cibulí, strouhankou, petrželkou a citronovou šťávou. Vše osolíme, opepříme a dobře promícháme. Připravenou směsí makrely naplníme, vložíme do má ... …více»

Řecká makrela

Řecká makrela
2. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Řecká makrela: Osolené makrely upečeme na rozpáleném oleji po obou stranách doměkka. Pak makrely vyjmeme a do tuku od pečení přidáme nakrájenou cibuli a olivy, přidáme protlak, kečup, víno, cukr a sůl. Povaříme, do ... …více»

Losos se zázvorem a limetou

Losos se zázvorem a limetou
2. 12. 2007 Ryby ++________
Příprava receptu Losos se zázvorem a limetou : Lososové řízky potřeme směsí sezamového oleje, sojové omáčky, zázvoru a sherry. Marinujeme 30 minut. V napařovacím hrnci ohřejeme vodu a na sítko vložíme talíř s osolenou rybou. Pokryjeme fólií. Ne . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky