![]() |
24. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr s tatarskou omáčkou: Očištěnou zeleninu zalijeme v kastrolu vařící vodou do výše tří centimetrů, osolíme a vaříme 20 minut. Zeleninu vyjmeme, vývar okyselíme, přidáme osolené porce kapra a na malém plamínku vaříme velmi m ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po labužnicku: Porce ryby osušíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 2 min. odležet. Zatím podusíme na másle žampiony. Na rozpáleném oleji opékáme po každé straně asi 8 min. porce kapra dočervena. .. ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří smažená senzace: Kapra rozporcujeme, kůži stáhneme, porce částečně vykostíme. Potom je potřeme utřeným česnekem se solí a necháme 2 hod. v chladu rozležet. Porce kapra obalíme v mouce smíchané se zázvorem, ... ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé jako mozeček: Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme rozmrazené nasekané filé, osolíme, okmínujeme a pod pokličkou podusíme. Nakonec ke kašovitému filé přidáme vajíčka a domícháme jako mozeček. Příloha ... ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krémová uzená treska: Položte rybu na plech nebo do zapékací mísy. Poklaďte ji kousky másla a pět minut zapékejte pod grilem. Neobracejte.
Pokud není v troubě gril, rozpalte ji na 200 st. a dobu prohřívání ... ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňáková omeleta: Rozklepněte vajíčka, smíchejte je s nakrájenou cibulkou a se strouhaným nebo rozdrobeným sýrem. Přidejte tuňáka, dochuťte solí a pepřem a promíchejte. Rozehřejte gril.
Rozpalte olej na pánvi, vlijte ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v sýrové omeletě : Očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Pak je osolíme a opečeme po obou stranách na pánvičce se dvěma lžícemi rozehřátého oleje.
Přeložíme je na čistou pánvičku p ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí tatarský biftek: Rybí maso nakrájíme na kousky a rozsekáme nožem na jemnou kaši. Vymačkáme šťávu ze dvou citrónů, najemno nakrájíme cibulky, oloupáme okurku, kterou rozpůlíme a lžičkou z ní odstraníme semínka. Dužninu ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s křenem: Připravíme filé na porce, pokapeme citronem a vložíme do máslem vymazané zapékací nádoby. Křen promícháme s kečupem a touto směsí potřeme filé. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na filé, zakr ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Žralok na bylinkách: Žraloka nasolíme a necháme přes noc v lednici. Druhý den jen posypeme kořením a bylinkami. Dáme do pekáčku do trouby a pečeme. Mátu dáme pod žraloka a malinko zalijeme vodou.
... ... …více»
|