Vložil: | saskijka |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
![4/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 26 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 26 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 26 |
|
|
Použité suroviny receptu Rychlé francouzské brambory:
12 vajec
| 2 kg brambor
| 2 dl smetany
| 1/2 kg uzeniny
| pepř
| majoránka
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Rychlé francouzské brambory:
Dáme si uvařit brambory. Vychladlé brambory oloupeme a potom nakrájíme na kostky nebo použijeme kolečko na brambory.
Pak přidáme k bramborům vejce, uzeninu nakrájenou na kostičky, majoránku, sůl, pepř a můžeme přidat i trochu mléka nebo smetany. Vše zamícháme a dáme do vymazaného pekáče nebo zapékací míse. Můžeme ještě trošku polít povrch olejem, nebo přidat trošku sádla.
Rychlé francouzské brambory dáme asi na 1 hodinu péct do vyhřáté trouby asi na 170 °C
Fotky receptu Rychlé francouzské brambory:
Fotky vložil: sylver,Mangovka,Vikitorie,beruschka6,evabel,Maartinka