Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.06. 2025
Dnes má svátek Antonie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Falšování burčáku – na co si dát pozor

Falšování burčáku – na co si dát pozor
23. 08. 2018 Škola vaření
Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Pančování burčáku je jedním z nejčastějších …více»

Letní snídaňové kaše, které si zamiluje celá vaše rodina

Letní snídaňové kaše, které si zamiluje celá vaše rodina
17. 08. 2018 Škola vaření
Letní měsíce nabité nejrůznějšími aktivitami, a především krásným počasím, si žádají vydatnou a dlouhou snídani na balkóně či na terase. Teplé kaše rovnou z plotny ale v tomhle horku nikoho neoslní.  …více»

Chřestová poezie na talíři

Chřestová poezie na talíři
30. 06. 2018 Škola vaření
Chřest lze označit za jednu ze superpotravin. My vám dáme deset důvodů, proč je dobré chřest jíst. Pokud vás nepřesvědčí, tak vám možná chuťové pohárky poškádlí alespoň tři níže uvedené recepty.  …více»

Griluji, griluješ, grilujeme a vybíráme gril

Griluji, griluješ, grilujeme a vybíráme gril
26. 06. 2018 Škola vaření
Víme, jak je důležitá příprava. Víme, jaké si pořídit maso. Víme, jak ho naložit a jaké existují marinády. Ale víme, podle čeho si vybrat gril a jak ho před samotným „grilovacím obřadem“ připravit?  …více»

Chřest je koncentrovaná dávka zdraví

Chřest je koncentrovaná dávka zdraví
15. 06. 2018 Škola vaření
Obliba chřestu v Česku rok od roku roste. Je už pak jedno jestli se jedná o chřest zelený nebo bílý. Stává se zkrátka nedílnou součástí našich receptů. Vedle jedinečné chutě má chřest i řadu  …více»
 

Chléb je opět v kurzu. Jak poznat ten nejlepší?

Chléb je opět v kurzu. Jak poznat ten nejlepší?
5. 06. 2018 Škola vaření
Díky populárním farmářským trhům se v posledních letech stal hitem chléb kvasový. Přitom už v 15. století za vlády Jiřího z Poděbrad se peklo dvanáct druhů chleba. V České republice přitom máme dnes  …více»

Devět rad, jak doma skladovat ovoce a zeleninu

Devět rad, jak doma skladovat ovoce a zeleninu
4. 06. 2018 Škola vaření
Jak udržet ovoce a zeleninu po nákupu co nejdéle čerstvé? Kde a jak je skladovat? Co spotřebovat hned? Méně je více: Když kupujete mnoho ovoce a zeleniny do zásoby, jednak tím riskujete, že se vám  …více»

Je libo vegetariánské grilování?

Je libo vegetariánské grilování?
29. 05. 2018 Škola vaření
Rozhodli jste se omezit konzumaci masa anebo si jen chcete ozvláštnit letošní grilovačku? Vegetariánské variace na gril vás určitě inspirují. A jestli jste zvyklí jen na grilování masa, budete  …více»

Letní vaření plné pohody a slunce & Vaříme s Vendy a Jirkou

Letní vaření plné pohody a slunce & Vaříme s Vendy a Jirkou
2. 05. 2018 Škola vaření
Krásné vůně, teplo, pohoda, lenošní či sport a pobyt u vody jsou znakem letních dní. Kdo by chtěl trávit většinu času v kuchyni? Proto Mlékárna Valašské Meziříčí společně s Vendulou Špetlíkovou alias …více»

Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí?

Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí?
21. 04. 2018 Škola vaření
Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí? Jaký druh piva nejvíce pohladí vaše chuťové buňky, pokud si dáváte například guláš, rybu nebo palačinky s čokoládou? Každé se hodí k něčemu jinému …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !