MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření
21. 02. 2019 Škola vaření
Milovníci vaření se budou moci ve Zlíně již brzy zdokonalit v kulinářském umění. Nová zlínská Bistrotéka Valachy rozšiřuje aktivity o pravidelné kuchařské kurzy pro veřejnost. První se uskuteční už …více»

Mýty a fakta o másle

Mýty a fakta o másle
20. 01. 2019 Škola vaření
Jen másla od lokálních výrobců mohou být skutečně čerstvá:Až si půjdete koupit své máslo, myslete na to, že jen regionální potraviny mohou být skutečně čerstvé. U potravin, které k nám putovaly …více»

Léčivý pepř a kmín

Léčivý pepř a kmín
12. 01. 2019 Škola vaření
Pepř a kmín – nalezneme je v každé kuchyni a používat je k ochucování je pro nás tak přirozené, že na jejich prospěšnost pro zdraví už se téměř zapomnělo. Pepř byl kdysi v Evropě tak cenný a vzácný, ž …více»

Pravá je jen jedna! – Mýty o tequile

Pravá je jen jedna! – Mýty o tequile
2. 01. 2019 Škola vaření
„Ty nevíš, co je to bodyshot? Jsem myslel, že jsi zvídavější.“ Tuhle větu z notoricky známého českého filmu zná každý fajnšmekr. Nejen filmový, ale také ten, co si kdy tímto způsobem své oblíbené pití …více»

Muffin, cupcake či donut. Který je váš favorit?

Muffin, cupcake či donut. Který je váš favorit?
24. 12. 2018 Škola vaření
Sladkost v ozdobném košíčku, malý roztomilý dortík nebo koblížek s dírou uprostřed a barevnou polevou, to jsou sladké hity současnosti, které na nás číhají na každém kroku. Na druhou stranu jejich …více»
 

Naučte se v obchodě lovit kvalitní mořské ryby

Naučte se v obchodě lovit kvalitní mořské ryby
19. 12. 2018 Škola vaření
Treska, tuňák či losos se stále častěji objevují na našem stole. Odborníci na výživu jásají. Mořské ryby jsou zdravé a doporučují, abychom je jedli alespoň dvakrát týdně. Jenže k tomu má většina  …více»

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?
9. 11. 2018 Škola vaření
Vánoce jsou pomalu za dveřmi a mnoho maminek a hospodyněk pomalu ale jistě začíná s přípravou na vánoční cukroví. Co je pro pečení vhodnější – máslo nebo margarín? Cena másla už není tak dramatická,  …více»

11 druhů fazolí

11 druhů fazolí
9. 11. 2018 Škola vaření
Fazole je velmi chutná potravina a náš jídelníček může zpestřit na několik způsobů. Obsahují významné množství bílkovin, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a mohou nám nahradit i nedostatečný příjem  …více»

Jak připravit domácí CIDER

Jak připravit domácí CIDER
1. 11. 2018 Škola vaření
K výrobě domácího cideru potřebujete: Jablka, Odšťavňovač, Demižon, Sterilizační tablety, Droždí, Mušelínová látka nebo utěrka, Čeřič nápojů, Vzduchotěsný uzávěr, Hadička, Láhve. Domácí cider - krok 1 …více»

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená
21. 10. 2018 Škola vaření
„100% arabica je záruka kvality” nebo „správně hořké espresso je ze směsi robusty”, to jsou jen dvě z tvrzení, která kolují okolo kvality kávy podle odrůdy. Proto jsem se zaměřili právě na tato dvě  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !