![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 06. 2020 Škola vaření
„Gastrotrendem“ posledních let je stará dobrá slanina. Nejenže se přidává do klasických slaných pokrmů, ale cukráři jí také korunují své dezerty, aby byla jejich chuť co nejvíce pestrá. Pokud nemusíte …více»
|
![]() |
28. 05. 2020 Škola vaření
Vepřový, telecí, kuřecí či vídeňský, který je ten nejlepší? Láska k řízkům nezná u Čechů hranic. Stejně tak i způsoby jejich přípravy. Nejčastěji je připravujeme na oleji, sádle či másle. Která …více»
|
![]() |
26. 05. 2020 Škola vaření
Rýže a luštěniny patří mezi kvalitní potraviny, které jsou součástí jídelníčku po celém světě již tisíce let. Údajně se ročně sní přes 740 milionů tun rýže, která pokrývá celkově asi dvacet procent …více»
|
![]() |
28. 04. 2020 Škola vaření
Chřipková epidemie klepe na dveře a s ní i čas čajů. Většina z nás při léčbě prvních náznaků rýmy sáhne po zázvorovém čaji s medem, ale možná už jste slyšeli, že med v horkém čaji ztrácí své účinky. …více»
|
![]() |
13. 04. 2020 Škola vaření
Každý všední den sní průměrný Čech jedno vejce. Věděli jste, že je tato významná potravina tvořena ze dvou třetin vodou? Zbylá sušina obsahuje téměř rovným dílem bílkoviny, minerální látky a tuky. …více»
|
![]() |
19. 03. 2020 Škola vaření
Není sýr jako sýr. Každý chutná trochu jinak. Můžeme si tak vybrat ze škály od těch nejjemnějších až po velmi aromatické, od měkkých až po tvrdé sýry parmezánského typu. Co stojí za jejich různou …více»
|
![]() |
17. 03. 2020 Škola vaření
Ceny vepřového masa a uzenin z něj vyrobených stále rostou – svůj podíl na tom nese africký mor prasat. Odborníci odhadují, že v rámci Evropy zůstanou vysoké minimálně do roku 2020. Se stoupající …více»
|
![]() |
13. 01. 2020 Škola vaření
Uvařit rýži tak, aby nebyla ani příliš tvrdá, ani rozvařená chce už nějaké ty kuchařské zkušenosti. Anebo speciální hrnec, který to udělá za vás. Pokud tedy chcete mít rýži vždy perfektní, pořiďte si …více»
|
![]() |
31. 12. 2019 Škola vaření
Čočku, luštěninu podobnou drobným lentilkám, bychom měli jíst nejen na Nový rok, ale zařazovat do jídelníčku bychom ji měli pravidelně. Na Nový rok nám pokrm z čočky dle pověstí přičaruje peníze, po …více»
|
![]() |
23. 12. 2019 Škola vaření
Hrachová polévka, čočka a houbový kuba. Oblíbená vánoční trojka, kterou schválí i výživový poradce. Jak na tyhle stálice, aby si pošmákli i ti nejzarytější odpůrci všeho zdravého? …více»
|
Soutěž o balíčky vlasové péče Schwarzkopf GLISS Full Hair Wonder. |
![]() |
Soutěž o příběhy nejslavnějšího medvěda - Medvídek Pú: Byl jednou jeden medvěd. |
![]() |
Vyhrajte bublifuk Kouzelná hůlka od Albi pro nikdy nekončící zábavu. |
![]() |
Soutěž o doplňky stravy Naturevia pro aktivní dovolenou. |
![]() |
Vyhrajte balíček plný ovocné radosti s kapsičkami Hamánek. |
![]() |
Soutěž o švýcarskou protivráskovou péči o pleť Revalid Extra-Firming. |
![]() |