Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
19. 12. 2018 Škola vaření
Treska, tuňák či losos se stále častěji objevují na našem stole. Odborníci na výživu jásají. Mořské ryby jsou zdravé a doporučují, abychom je jedli alespoň dvakrát týdně. Jenže k tomu má většina …více»
|
9. 11. 2018 Škola vaření
Vánoce jsou pomalu za dveřmi a mnoho maminek a hospodyněk pomalu ale jistě začíná s přípravou na vánoční cukroví. Co je pro pečení vhodnější – máslo nebo margarín? Cena másla už není tak dramatická, …více»
|
9. 11. 2018 Škola vaření
Fazole je velmi chutná potravina a náš jídelníček může zpestřit na několik způsobů. Obsahují významné množství bílkovin, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a mohou nám nahradit i nedostatečný příjem …více»
|
1. 11. 2018 Škola vaření
K výrobě domácího cideru potřebujete: Jablka, Odšťavňovač, Demižon, Sterilizační tablety, Droždí, Mušelínová látka nebo utěrka, Čeřič nápojů, Vzduchotěsný uzávěr, Hadička, Láhve. Domácí cider - krok 1 …více»
|
21. 10. 2018 Škola vaření
„100% arabica je záruka kvality” nebo „správně hořké espresso je ze směsi robusty”, to jsou jen dvě z tvrzení, která kolují okolo kvality kávy podle odrůdy. Proto jsem se zaměřili právě na tato dvě …více»
|
18. 10. 2018 Škola vaření
Makový frgál od Anny Šauerové z Karolinky zvítězil v soutěži o nejlepší valašský frgál, která se konala v neděli 7. října 2018 na závěr Karlovského gastrofestivalu ve valašských Velkých Karlovicích …více»
|
11. 10. 2018 Škola vaření
Kolikrát denně jíte? Jen třikrát je málo. Svačinky nejsou už jen výsadou školních lavic, sníst něco malého mezi snídaní, obědem a večeří by se měli naučit i dospělí. Dětem pomůže něco drobného …více»
|
18. 09. 2018 Škola vaření
Dýně si již získaly pevné místo v českých kuchyní. S oblibou je používáme zejména do polévek a na podzim z nich vytváříme dekorace. V obchodech se obvykle začnou objevovat na přelomu léta a podzimu, …více»
|
6. 09. 2018 Škola vaření
Módní superpotraviny jako chia, chlorellu nebo quinou vám představovat nejspíš nemusíme. Možná vás ale překvapí, že i v České republice najdete mnoho superpotravin, které ty světové v mnoha ohledech …více»
|
23. 08. 2018 Škola vaření
Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Pančování burčáku je jedním z nejčastějších …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |