Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovací sezona bude letos ve znamení ryb

Grilovací sezona bude letos ve znamení ryb
18. 06. 2019 Škola vaření
Konečně! Počasí se umoudřilo a grilovací sezona může naplno propuknout. Všude přítomná vůně pečeného masa, pivo či víno a skvělá atmosféra – koho by to nezlákalo a kdo by se netěšil? Chcete-li letos z …více»

Sedmero zajímavostí o ledovém čaji

Sedmero zajímavostí o ledovém čaji
12. 06. 2019 Škola vaření
Ledové čaje nejrůznějších příchutí se v posledních letech těší stále větší oblibě po celém světě. Patříte také mezi hrdé fanoušky tohoto jedinečného osvěžení s neodolatelnou chutí? Potom je právě teď …více»

Tři důvody, proč se bez řepy v kuchyni neobejdete

Tři důvody, proč se bez řepy v kuchyni neobejdete
28. 05. 2019 Škola vaření
Věděli jste, že červená řepa patří mezi nejsladší druhy zeleniny? Obsahuje totiž až 8 % přírodního cukru, a ačkoliv se může zdát, že právě proto by měla být oblíbená, ne vždy tomu tak bylo. Z kuchyní  …více»

Bylinky v italské kuchyni

Bylinky v italské kuchyni
18. 05. 2019 Škola vaření
Když se řekne italská kuchyně, většina z vás si představí česnek, bazalku, oregano a pepperoncino. Italské hospodyně ale bylinek používají mnohem víc, každá si pěstuje vlastní a v hojné míře je  …více»

Využijte medvědí česnek v kuchyni! Uvařte si polévku nebo vyrobte pesto

Využijte medvědí česnek v kuchyni! Uvařte si polévku nebo vyrobte pesto
16. 04. 2019 Škola vaření
Období medvědího česneku je opět tu! Využijte jarních týdnů, kdy je možné tuto bylinu s pozitivními účinky na organismus volně nacházet a sbírat v lese, a vylepšete si svůj jídelníček. Zde jsou dva  …více»
 

Ve Velkých Karlovicích startují od soboty 6. dubna pravidelné kurzy pečení frgálů

Ve Velkých Karlovicích startují od soboty 6. dubna pravidelné kurzy pečení frgálů
6. 04. 2019 Škola vaření
K nejtypičtějším specialitám valašské kuchyně patří kromě slivovice a kyselice také frgál. Pro všechny, kteří se chtějí naučit vyrábět tento tradiční valašský koláč, pořádá kurzy pečení Resort Valachy …více»

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření
21. 02. 2019 Škola vaření
Milovníci vaření se budou moci ve Zlíně již brzy zdokonalit v kulinářském umění. Nová zlínská Bistrotéka Valachy rozšiřuje aktivity o pravidelné kuchařské kurzy pro veřejnost. První se uskuteční už …více»

Mýty a fakta o másle

Mýty a fakta o másle
20. 01. 2019 Škola vaření
Jen másla od lokálních výrobců mohou být skutečně čerstvá:Až si půjdete koupit své máslo, myslete na to, že jen regionální potraviny mohou být skutečně čerstvé. U potravin, které k nám putovaly …více»

Léčivý pepř a kmín

Léčivý pepř a kmín
12. 01. 2019 Škola vaření
Pepř a kmín – nalezneme je v každé kuchyni a používat je k ochucování je pro nás tak přirozené, že na jejich prospěšnost pro zdraví už se téměř zapomnělo. Pepř byl kdysi v Evropě tak cenný a vzácný, ž …více»

Pravá je jen jedna! – Mýty o tequile

Pravá je jen jedna! – Mýty o tequile
2. 01. 2019 Škola vaření
„Ty nevíš, co je to bodyshot? Jsem myslel, že jsi zvídavější.“ Tuhle větu z notoricky známého českého filmu zná každý fajnšmekr. Nejen filmový, ale také ten, co si kdy tímto způsobem své oblíbené pití …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !