Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naučte se v obchodě lovit kvalitní mořské ryby

Naučte se v obchodě lovit kvalitní mořské ryby
19. 12. 2018 Škola vaření
Treska, tuňák či losos se stále častěji objevují na našem stole. Odborníci na výživu jásají. Mořské ryby jsou zdravé a doporučují, abychom je jedli alespoň dvakrát týdně. Jenže k tomu má většina  …více»

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?
9. 11. 2018 Škola vaření
Vánoce jsou pomalu za dveřmi a mnoho maminek a hospodyněk pomalu ale jistě začíná s přípravou na vánoční cukroví. Co je pro pečení vhodnější – máslo nebo margarín? Cena másla už není tak dramatická,  …více»

11 druhů fazolí

11 druhů fazolí
9. 11. 2018 Škola vaření
Fazole je velmi chutná potravina a náš jídelníček může zpestřit na několik způsobů. Obsahují významné množství bílkovin, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a mohou nám nahradit i nedostatečný příjem  …více»

Jak připravit domácí CIDER

Jak připravit domácí CIDER
1. 11. 2018 Škola vaření
K výrobě domácího cideru potřebujete: Jablka, Odšťavňovač, Demižon, Sterilizační tablety, Droždí, Mušelínová látka nebo utěrka, Čeřič nápojů, Vzduchotěsný uzávěr, Hadička, Láhve. Domácí cider - krok 1 …více»

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená
21. 10. 2018 Škola vaření
„100% arabica je záruka kvality” nebo „správně hořké espresso je ze směsi robusty”, to jsou jen dvě z tvrzení, která kolují okolo kvality kávy podle odrůdy. Proto jsem se zaměřili právě na tato dvě  …více»
 

Tajemství pravého valašského frgálu?

Tajemství pravého valašského frgálu?
18. 10. 2018 Škola vaření
Makový frgál od Anny Šauerové z Karolinky zvítězil v soutěži o nejlepší valašský frgál, která se konala v neděli 7. října 2018 na závěr Karlovského gastrofestivalu ve valašských Velkých Karlovicích …více»

Do školy i do práce: díky svačinkám budete čilejší a štíhlejší

Do školy i do práce: díky svačinkám budete čilejší a štíhlejší
11. 10. 2018 Škola vaření
Kolikrát denně jíte? Jen třikrát je málo. Svačinky nejsou už jen výsadou školních lavic, sníst něco malého mezi snídaní, obědem a večeří by se měli naučit i dospělí. Dětem pomůže něco drobného  …více»

Dýně, podzimní královna kuchyně

Dýně, podzimní královna kuchyně
18. 09. 2018 Škola vaření
Dýně si již získaly pevné místo v českých kuchyní. S oblibou je používáme zejména do polévek a na podzim z nich vytváříme dekorace. V obchodech se obvykle začnou objevovat na přelomu léta a podzimu,  …více»

Česko jako maková velmoc

Česko jako maková velmoc
6. 09. 2018 Škola vaření
Módní superpotraviny jako chia, chlorellu nebo quinou vám představovat nejspíš nemusíme. Možná vás ale překvapí, že i v České republice najdete mnoho superpotravin, které ty světové v mnoha ohledech  …více»

Falšování burčáku – na co si dát pozor

Falšování burčáku – na co si dát pozor
23. 08. 2018 Škola vaření
Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Pančování burčáku je jedním z nejčastějších …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !