Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajímejte se o původ ryb, které nakupujete

Zajímejte se o původ ryb, které nakupujete
10. 10. 2019 Škola vaření
Výživoví poradci, lékaři i odborníci nám radí, že bychom měli jíst ryby dvakrát týdně. Jsou přece plné tělu prospěšných látek, lehce stravitelné a také skvěle chutnají. Jenže stále častěji se ozývají …více»

Italská kuchyně: Rady a tipy šéfkuchaře

Italská kuchyně: Rady a tipy šéfkuchaře
9. 10. 2019 Škola vaření
Kdo by nemiloval jižanskou rozmanitost chutí, vůní, barev i tvarů italské kuchyně. Získala si celý svět. Ať již pokrmy zdomácnělými i v jiných zemích, jako jsou pizza a těstoviny, nebo specialitami  …více»

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?
11. 09. 2019 Škola vaření
Houby sbíráme pro potěšení, krásu a ceníme si je pro chuťové a aromatické vlastnosti. Pokládáme je za pochutinu s vysokými organoleptickými účinky na naše smysly. Jejich využití je široké – můžeme  …více»

Éčka v uzeninách

Éčka v uzeninách
31. 08. 2019 Škola vaření
Rádi si pochutnáte na klobáse nebo špekáčku? Dbejte při jejich výběru na kvalitě a ještě v obchodě si přečtěte, co obsahují. Často zde najdete dlouhou řadu tzv. éček, která ale ne vždy musí být špatná …více»

Nejlepší hovězí steak? Ten vyzrálý

Nejlepší hovězí steak? Ten vyzrálý
1. 08. 2019 Škola vaření
Abyste si na steaku opravdu pochutnali, nemusíte chodit do luxusní restaurace. Výtečný kus hovězího připravíte i v pohodlí domova. Klíčem není tajný recept, ale především výběr správného masa a jeho  …více»
 

S čím zazářit během grilovací sezóny?

S čím zazářit během grilovací sezóny?
29. 07. 2019 Škola vaření
Každoroční grilovací maraton je v plném proudu, zapojte se do něj stylově. Stačí pár neotřelých nápadů, jimiž zaručeně ohromíte všechny své přátele. Přečtěte si tipy na nejnovější vychytávky a žhavé  …více»

Takhle se čte etiketa aneb Vím, jaké maso kupuji

Takhle se čte etiketa aneb Vím, jaké maso kupuji
19. 07. 2019 Škola vaření
I vy chcete nejen k nedělnímu obědu vybrat to nejlepší maso? Tápete však nad etiketou a snažíte se rozluštit, co údaje na prodávaném mase vlastně znamenají? Poradíme vám, jak lépe porozumět informacím …více»

Není kráva jako kráva. Která je na mléko a která na maso?

Není kráva jako kráva. Která je na mléko a která na maso?
14. 07. 2019 Škola vaření
Vyznat se podrobněji v jednotlivých plemenech krav náleží většinou jen opravdovým odborníkům. Chcete se i vy trochu poučit a zjistit, která kráva z farmy je na mléko, a za jakým plemenem zajet na  …více»

Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k ledu

Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k ledu
2. 07. 2019 Škola vaření
Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babi …více»

Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny

Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny
25. 06. 2019 Škola vaření
Již 300 amatérských kuchařek a kuchařů prošlo za první tři měsíce Školou vaření zlínské Bistrotéky Valachy. Ta rozjela kurzy na různá témata pod vedením vlastních i hostujících kuchařů v březnu  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !