![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 10. 2013 Škola vaření
„Olejníci, olejníci, mastí se vám pod čepicí!“ Pokřikovali naši pradědečkové na chlapy, od tohoto mastného řemesla. Přesto, že oleje bylo zapotřebí vždy hojně, jejich práce záviděníhodná nebyla …více»
|
![]() |
27. 10. 2013 Škola vaření
Patří už k nepsaným tradicím našeho národa, že rádi využíváme různých darů přírody. Vyrážíme do lesa na houby, borůvky a další lesní plody, na mezích a loukách sbíráme léčivé rostliny, zpracováváme …více»
|
![]() |
23. 10. 2013 Škola vaření
Burgery zažívají v České republice boom. Ještě donedávna platilo a stále platí, že burger dostanete během pár minut v rychlém občerstvení. Jediný rozdíl oproti minulým letům je dnes v tom, že burgery …více»
|
![]() |
16. 10. 2013 Škola vaření
Kuchařinky, které rády zkoušejí nové suroviny a recepty ze všech koutů světa, mají s lilkem určitě již nejednu zkušenost. Vás ostatní, zastánkyně klasické české kuchyně, se pokusím článkem nalákat …více»
|
![]() |
3. 10. 2013 Škola vaření
Milujete přirozenou chuť kávy, nebo si ji raději přisladíte, případně dochutíte mlékem? Šéfbarista Luboš Martínek shrnuje „pro“ a „proti“ slazené a neslazené kávy. PROTI: cukr potlačuje chuť kávy …více»
|
![]() |
2. 10. 2013 Škola vaření
Jste milovníci zdravého vaření? Sledujete výživové či nutriční vlastnosti pokrmů, které připravujete? Pokud ano, vaření v páře pro vás nebude neznámé. Ale co říkáte pečení s párou? …více»
|
![]() |
10. 09. 2013 Škola vaření
V dnešním světě existuje nepřeberná škála různých druhů vín. Liší se typem, složením odrůd, technologickým postupem výroby, úrovní kvality i účelem, proč byla vyrobena. Některá vína jsou přímo …více»
|
![]() |
7. 09. 2013 Škola vaření
V letních dnech bychom měli venkovnímu počasí podřídit i naše stravování. Je tedy vhodné zařadit do jídelníčku lehčí jídla. V tomto ohledu je ideální využít nejrůznějších českých bylin, které …více»
|
![]() |
18. 08. 2013 Škola vaření
Zde je pár tipů na vaření. Snad vám pomohou a trošku usnadní práci, popřípadě vám nabídnou zase něco nového. Brambory se rychleji uvaří, pokud k nim při vaření přidáme máslo nebo trošku oleje. …více»
|
![]() |
22. 07. 2013 Škola vaření
Kapusta není v naší kuchyni tak používaná, jak by si zasloužila, ale pravý labužník na ni nedá dopustit. Kapusta je velice prospěšná svými příznivými účinky na naše zdraví, ale je to i na pohled …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |