Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.08. 2025
Dnes má svátek Radim
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hříšné pokušení s Philadelphií

Hříšné pokušení s Philadelphií
16. 12. 2013 Škola vaření
Patříte mezi většinu, která si ráda sladce zahřeší? Ale čokoládu i ostatní cukrovinky už znáte a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Inspirujte se s Philadelphií a nechte se okouzlit jemným nadýchaným …více»

Vánočka - nejoblíbenější recepty

Vánočka - nejoblíbenější recepty
15. 12. 2013 Škola vaření
Vánočka u nás patří k velmi oblíbeným druhům svátečního sladkého pečiva. První zmínka o vánočce pochází již ze 16. století - dříve se jí také říkalo štědrovečernice, štědrovice, pletenice nebo třeba …více»

Černý čaj – umíte vybrat ten kvalitní?

Černý čaj – umíte vybrat ten kvalitní?
12. 12. 2013 Škola vaření
Černý čaj je druhým nejrozšířenějším nápojem na světě hned po obyčejné vodě. Je vyráběn z listů keře zvaného Camellia sinensis, česky čajovník čínský. …více»

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy
10. 12. 2013 Škola vaření
S gastronomickými kurzy se poslední dobou roztrhl pytel. Kdekdo vám nabízí, jak z vás během pár lekcí udělá špičkového kuchaře nebo baristu. Říká se tomu boom. A v době boomu je vždycky ze všeho …více»

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy
6. 12. 2013 Škola vaření
Chcete si doma užít skutečně kvalitní kávu s příjemnou vůní a chutí, kterou oslníte i své přátele? Zkuste se vyhnout nejčastějším chybám při její přípravě. Kupujete si nekvalitní surovinu: Základem …více»
 

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?
29. 11. 2013 Škola vaření
Kultury z celého světa se vzájemně promíchávají, což se projevuje i na národních kuchyních. Je čím dál tím těžší rozluštit, odkud který pokrm pochází. Také mexická tortilla už na našem stole zcela  …více»

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty
3. 11. 2013 Škola vaření
Nedávno jste tu mohli narazit na článek o jeřabinách, které jsou ideálním podzimním ovocem. Hodí se pro přípravu džemů, kompotů, výborné jsou také kandované nebo v podobě želé. Svědčí jim kombinace s  …více»

Z historie olejnictví

Z historie olejnictví
27. 10. 2013 Škola vaření
„Olejníci, olejníci, mastí se vám pod čepicí!“ Pokřikovali naši pradědečkové na chlapy, od tohoto mastného řemesla. Přesto, že oleje bylo zapotřebí vždy hojně, jejich práce záviděníhodná nebyla …více»

Šípky - nejoblíbenější recepty

Šípky - nejoblíbenější recepty
27. 10. 2013 Škola vaření
Patří už k nepsaným tradicím našeho národa, že rádi využíváme různých darů přírody. Vyrážíme do lesa na houby, borůvky a další lesní plody, na mezích a loukách sbíráme léčivé rostliny, zpracováváme  …více»

Burgery: od rychlého občerstvení k hlavnímu jídlu dne

Burgery: od rychlého občerstvení k hlavnímu jídlu dne
23. 10. 2013 Škola vaření
Burgery zažívají v České republice boom. Ještě donedávna platilo a stále platí, že burger dostanete během pár minut v rychlém občerstvení. Jediný rozdíl oproti minulým letům je dnes v tom, že burgery  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !