Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
16. 07. 2013 Škola vaření
Mezi lidmi je rozšířena řada polopravd, omylů a mýtů o růžovém víně: Bílé víno se smíchá s červeným - Růžové víno tvoří 10 % celkové produkce vína, což je pro představu více než 25 milionů hektolitrů …více»
|
![]() |
4. 07. 2013 Škola vaření
Přímé a nepřímé grilování, že jste nikdy nic takového neslyšeli? Možná byste neuměli rychle odpovědět na otázku: „Jak grilujete?“ Ale i přesto byste určitě byli schopní vysvětlit rozdíl mezi těmito …více»
|
![]() |
1. 07. 2013 Škola vaření
Taky považujete grilované hovězí maso za vrchol kulinářského zážitku? A patříte do té skupiny, která se ale zároveň do tohoto zážitku nepouští nebo jen zřídka? Pokud je vaše odpověď na obě otázky …více»
|
![]() |
26. 06. 2013 Škola vaření
Vůně čerstvě upečeného masa, teplý letní vánek, smích a pohoda – kdo by se netěšil na grilování na zahradě? Počasí začíná příjemným večerním posezením přát, pojďme se tedy podívat na zásady správného …více»
|
![]() |
25. 06. 2013 Škola vaření
Ledové čaje, kdo by je dnes neznal. V horkých letních dnech přijdou k chuti. Nejsou přeslazené a díky své jemné ovocné chuti a příjemné teplotě dokonale osvěží. Kde mají své kořeny a liší se první …více»
|
![]() |
17. 06. 2013 Škola vaření
U grilu na dřevěné uhlí používejte startovací komín na grilovacím roštu, nikoliv na podlaze. Grilovací rukavice jsou povinností. Uhlí po grilování přes noc nechte vychladnout a zlikvidujte minimálně …více»
|
![]() |
3. 06. 2013 Škola vaření
Nové tlakové hrnce, usnadňující vaření a přispívající k výrazným finančním úsporám díky značnému zkrácení doby vaření, se nově představují především svým barevným jarním provedením. Tyto barvy …více»
|
![]() |
3. 06. 2013 Škola vaření
Je jaro a zahrádkářům už začínají růst rebarbory. Víte, že rebarboru (nebo také reveň) znali v Číně a Tibetu dávno před naším letopočtem? Je to velmi stará léčivá rostlina, dříve se jako potravina …více»
|
![]() |
31. 05. 2013 Škola vaření
Proč je odšťavňování tak oblíbené? Protože žádný džus nenahradí čerstvě vymačkanou šťávu plnou vitaminů a dalších pro naše tělo nezbytných látek. Ovocné a zeleninové šťávy jsou také dobře stravitelné …více»
|
![]() |
29. 05. 2013 Škola vaření
V naší kuchyni se stále prosazuje celkem málo, což je její nevýhoda a jistě i škoda. Obsahem svých tělu prospěšných látek totiž předčí řadu jiných druhů zeleniny. O čem je řeč? O kapustě. …více»
|
| Soutěž o krmítka a lojové koule od Svět chovatelů. |
|
| Soutěž o knižní novinky Ještě nejsem pod zemí a Atmosféra. |
|
| Soutěž o zdravý adventní kalendář Ovocňák. |
|
| Soutěž o poukázky v hodnotě 500 Kč do prodejen Deichmann. |
|
| Soutěž o dárky k nové dobrodružné komedii Na horách. |
|
| Vyhrajte pánská vůně Full Speed a elegantní dárkové sady od Avonu! |
|