Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční beránek - nejoblíbenější recepty

Velikonoční beránek - nejoblíbenější recepty
23. 03. 2013 Škola vaření
Sladký velikonoční beránek se připravuje tradičně na Velikonoce a to většinou ve tvaru ležícího beránka nebo jiného zvířete. Peče se ze sladkého těsta, ve kterém se mohou nacházet sladké želatinové …více»

Na Velikonoce s Etou v kuchyni

Na Velikonoce s Etou v kuchyni
13. 03. 2013 Škola vaření
Tradiční velikonoční přípravy se pro některé z nás hlásí letos trochu dříve než obvykle. Sníh ještě úplně nezmizel, ale pomlázka je tu už za tři týdny. Máte v plánu kromě úklidu podpořit Velikonoce …více»

Způsoby úpravy potravin

Způsoby úpravy potravin
5. 03. 2013 Škola vaření
Někdo vaří rád a prakticky denně, někdo bere vaření jen jako nutnost. Ať tak nebo tak, každý preferuje jiná jídla i způsoby jejich úpravy. Dá se vůbec říct, který způsob je nejvhodnější nebo nejzdravě …více»

Jak připravit kvalitní vývar

Jak připravit kvalitní vývar
18. 02. 2013 Škola vaření
Polévky jsou i v dnešní době v mnoha domácnostech stále důležitou součástí jídelníčku. Většinou jsou dobrým úvodem oběda, ale některé mohou být obzvláště v zimě i dobrou samostatnou večeří. Ať už se …více»

ALPRO MENU: Vaříme se sójou

ALPRO MENU: Vaříme se sójou
12. 02. 2013 Škola vaření
Sójové výrobky Alpro jsou ideální pro všechny milovníky moderní kuchyně a zdravého životního stylu.S jejich pomocí lze vykouzlit kompletní odlehčené menu od předkrmu až po lahodný dezert. Sójové  …více»
 

Buďte originální – zapečte svůj valentýnský vzkaz

Buďte originální – zapečte svůj valentýnský vzkaz
12. 02. 2013 Škola vaření
Příběh svátku všech zamilovaných se začal psát už ve starověkém Římě, avšak jak rychle začal, tak zase rychle skončil. Novou formu tohoto svátku odstartoval Walter Scott v roce 1907. Tento autor  …více»

Artyčok, zelenina nejen pro gurmány

Artyčok, zelenina nejen pro gurmány
11. 02. 2013 Škola vaření
Za dávných časů žila krásná nymfa Cynara, do které se zamiloval samotný bůh Zeus. Pro její nebývalou krásu na ni začal žárlit. Aby se jí už nikdy nemohl dotknout jiný muž, proměnil krásku v artyčok …více»

Vyznáte se v paštikách?

Vyznáte se v paštikách?
6. 02. 2013 Škola vaření
Paštika se stala v české kuchyni oblíbeným pokrmem. Tuto pochoutku znali už staří Egypťané, Řekové a Římané. Jednoznačně největší oblibě se tento pokrm těší ve Francii a v Belgii. Ale ani Češi  …více»

Zdravé vaření a vyvážená strava

Zdravé vaření a vyvážená strava
5. 02. 2013 Škola vaření
Trendem nového tisíciletí je zdravý životní styl. A k tomu patří nejen dostatečný a pravidelný pohyb, ale i zdravá a vyvážená strava s přiměřeným obsahem tuku. Skladba našeho jídelníčku se naštěstí  …více»

Objevte rukolu!

Objevte rukolu!
29. 01. 2013 Škola vaření
Kdo holduje zdravému stravování, tomu není tato salátová bylinka neznámá. Mnozí se s ní setkali na dovolené v přímořských zemích, v kuchyni řecké, francouzské a především v Itálii, odkud rukola …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !