Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 09.06. 2025
Dnes má svátek Stanislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víno a sýry – jak a proč je správně kombinovat?

Víno a sýry – jak a proč je správně kombinovat?
8. 05. 2013 Škola vaření
Není žádným tajemstvím, že víno chutná zejména ve spojení s kvalitními sýry. Na tuto osvědčenou dvojici sází i ve významných vinařských oblastech Francie nebo Itálie, kde sýry a víno doprovází snad …více»

Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty

Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
28. 04. 2013 Škola vaření
Černý bez má světle žlutá květenství a patří k nejdostupnějším a také k nejchutnějším bylinkám. Dělají se z něj různé čaje, šťávy, lektvary, sodovky, ocet a sirupy, nebo jsou dokonce obalené v různých …více»

Limeta neboli limetka, zelená sestra citronu

Limeta neboli limetka, zelená sestra citronu
18. 04. 2013 Škola vaření
Limetka se řadí do skupiny citrusových plodů a velmi se podobá citronu. Její plod je však menší a na rozdíl od citronu má zelenou barvu a je méně kyselejší. Její čerstvá šťáva je velmi aromatická …více»

Fenykl nejen jako zdravá zelenina

Fenykl nejen jako zdravá zelenina
17. 04. 2013 Škola vaření
Fenykl zná jistě i ten, kdo si ho nepěstuje na zahrádce - je zdravý a současně léčivý; i když některým lidem není příjemná jeho silně aromatická vůně, nic to na jeho prospěšnosti nemění. Fenykl se …více»

Vlastnosti, podle kterých pozná kvalitní a chutné víno i laik

Vlastnosti, podle kterých pozná kvalitní a chutné víno i laik
5. 04. 2013 Škola vaření
V současné době je na trhu k dostání celá řada vín. Liší se nejen barvou, ale také například přívlastkem, ročníkem, cenou či zemí výroby. Poznat chutné a kvalitní víno od toho méně kvalitního tak není …více»
 

Kde se vzala tatarka?

Kde se vzala tatarka?
30. 03. 2013 Škola vaření
Zatímco většina moderního světa dává přednost majonéze, Češi podle informací našich předních výrobců zbožňují ještě více tatarskou omáčku, která se z majonézy vyrábí. O její vznik se přitom  …více»

Čím nahradit kopřivy ve velikonoční nádivce? Přidat se dá špenát nebo dýňové pyré

Čím nahradit kopřivy ve velikonoční nádivce? Přidat se dá špenát nebo dýňové pyré
29. 03. 2013 Škola vaření
Stejně jako vejce nebo beránek patří i nádivka neodmyslitelně na velikonoční stůl. Každý ji připravuje jiným způsobem. Někdo přidává uzené maso, jiný houby. Variací na velikonoční nádivku je nespočet, …více»

Správné mletí kávy není alchymie, ale nutnost. Jak na to?

Správné mletí kávy není alchymie, ale nutnost. Jak na to?
26. 03. 2013 Škola vaření
Připravit si doma opravdu dobrou kávu není nic složitého. Stačí vám kvalitní čerstvá zrnková káva, mlýnek a jeden z přístrojů pro přípravu. Pokud dodržíte jednoduchý základní postup přípravy (jak  …více»

Pomazánky pro jarní stůl

Pomazánky pro jarní stůl
25. 03. 2013 Škola vaření
Jaro je nejen v České kotlině pocitově spojeno s koncem půstu a přicházejícím obdobím hojnosti. To začíná již Velikonocemi, kdy se na stole kromě vajíček či tradičního beránka objevují chlebíčky  …více»

Velikonoční nádivka - nejoblíbenější recepty

Velikonoční nádivka - nejoblíbenější recepty
24. 03. 2013 Škola vaření
Nádivka patří k velikonočním pokrmům, ale v mnoha domácnostech se stala nedělním jídlem v každé roční době. Na velikonočním stole by ale neměla chybět a pro tento sváteční den ji můžete nějak …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !