Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.08. 2025
Dnes má svátek Radim
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilek neboli baklažán

Lilek neboli baklažán
16. 10. 2013 Škola vaření
Kuchařinky, které rády zkoušejí nové suroviny a recepty ze všech koutů světa, mají s lilkem určitě již nejednu zkušenost. Vás ostatní, zastánkyně klasické české kuchyně, se pokusím článkem nalákat …více»

Káva s cukrem nebo bez? Známe pro i proti

Káva s cukrem nebo bez? Známe pro i proti
3. 10. 2013 Škola vaření
Milujete přirozenou chuť kávy, nebo si ji raději přisladíte, případně dochutíte mlékem? Šéfbarista Luboš Martínek shrnuje „pro“ a „proti“ slazené a neslazené kávy. PROTI: cukr potlačuje chuť kávy …více»

Vaření v páře – samozřejmost, ale pečení s párou? S Fagorem bez problému.

Vaření v páře – samozřejmost, ale pečení s párou? S Fagorem bez problému.
2. 10. 2013 Škola vaření
Jste milovníci zdravého vaření? Sledujete výživové či nutriční vlastnosti pokrmů, které připravujete? Pokud ano, vaření v páře pro vás nebude neznámé. Ale co říkáte pečení s párou?  …více»

Jak správně skladovat víno

Jak správně skladovat víno
10. 09. 2013 Škola vaření
V dnešním světě existuje nepřeberná škála různých druhů vín. Liší se typem, složením odrůd, technologickým postupem výroby, úrovní kvality i účelem, proč byla vyrobena. Některá vína jsou přímo  …více»

Letní tip: recepty na 4 zdravé a lehké pokrmy s bylinkami

Letní tip: recepty na 4 zdravé a lehké pokrmy s bylinkami
7. 09. 2013 Škola vaření
V letních dnech bychom měli venkovnímu počasí podřídit i naše stravování. Je tedy vhodné zařadit do jídelníčku lehčí jídla. V tomto ohledu je ideální využít nejrůznějších českých bylin, které …více»
 

15 tipů na vaření

15 tipů na vaření
18. 08. 2013 Škola vaření
Zde je pár tipů na vaření. Snad vám pomohou a trošku usnadní práci, popřípadě vám nabídnou zase něco nového. Brambory se rychleji uvaří, pokud k nim při vaření přidáme máslo nebo trošku oleje. …více»

Proč si zamilovat kapustu?

Proč si zamilovat kapustu?
22. 07. 2013 Škola vaření
Kapusta není v naší kuchyni tak používaná, jak by si zasloužila, ale pravý labužník na ni nedá dopustit. Kapusta je velice prospěšná svými příznivými účinky na naše zdraví, ale je to i na pohled  …více»

Uspořádejte letní párty jako profesionál

Uspořádejte letní párty jako profesionál
19. 07. 2013 Škola vaření
Horké letní dny a noci konečně dorazily i k nám. Prázdniny či dovolená jsou ideální příležitostí pro uspořádání letní zahradní párty pro rodinu a přátele. Chcete své hosty překvapit a připravit jim  …více»

Kulinářské rady, bez kterých se správné letní špízování neobejde

Kulinářské rady, bez kterých se správné letní špízování neobejde
16. 07. 2013 Škola vaření
Vyrostla jsem na opékaných špekáčcích a tehdy jsem vůbec netušila, že se dá grilovat či rožnit i něco jiného. O to více si to užíván nyní a kromě grilovaných dobrot si vychutnávám i úžasnou atmosféru …více»

Největší mýty, aneb co nevíte o růžovém víně

Největší mýty, aneb co nevíte o růžovém víně
16. 07. 2013 Škola vaření
Mezi lidmi je rozšířena řada polopravd, omylů a mýtů o růžovém víně: Bílé víno se smíchá s červeným - Růžové víno tvoří 10 % celkové produkce vína, což je pro představu více než 25 milionů hektolitrů …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !