Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy
10. 12. 2013 Škola vaření
S gastronomickými kurzy se poslední dobou roztrhl pytel. Kdekdo vám nabízí, jak z vás během pár lekcí udělá špičkového kuchaře nebo baristu. Říká se tomu boom. A v době boomu je vždycky ze všeho …více»

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy
6. 12. 2013 Škola vaření
Chcete si doma užít skutečně kvalitní kávu s příjemnou vůní a chutí, kterou oslníte i své přátele? Zkuste se vyhnout nejčastějším chybám při její přípravě. Kupujete si nekvalitní surovinu: Základem …více»

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?
29. 11. 2013 Škola vaření
Kultury z celého světa se vzájemně promíchávají, což se projevuje i na národních kuchyních. Je čím dál tím těžší rozluštit, odkud který pokrm pochází. Také mexická tortilla už na našem stole zcela  …více»

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty
3. 11. 2013 Škola vaření
Nedávno jste tu mohli narazit na článek o jeřabinách, které jsou ideálním podzimním ovocem. Hodí se pro přípravu džemů, kompotů, výborné jsou také kandované nebo v podobě želé. Svědčí jim kombinace s  …více»

Z historie olejnictví

Z historie olejnictví
27. 10. 2013 Škola vaření
„Olejníci, olejníci, mastí se vám pod čepicí!“ Pokřikovali naši pradědečkové na chlapy, od tohoto mastného řemesla. Přesto, že oleje bylo zapotřebí vždy hojně, jejich práce záviděníhodná nebyla …více»
 

Šípky - nejoblíbenější recepty

Šípky - nejoblíbenější recepty
27. 10. 2013 Škola vaření
Patří už k nepsaným tradicím našeho národa, že rádi využíváme různých darů přírody. Vyrážíme do lesa na houby, borůvky a další lesní plody, na mezích a loukách sbíráme léčivé rostliny, zpracováváme  …více»

Burgery: od rychlého občerstvení k hlavnímu jídlu dne

Burgery: od rychlého občerstvení k hlavnímu jídlu dne
23. 10. 2013 Škola vaření
Burgery zažívají v České republice boom. Ještě donedávna platilo a stále platí, že burger dostanete během pár minut v rychlém občerstvení. Jediný rozdíl oproti minulým letům je dnes v tom, že burgery  …více»

Lilek neboli baklažán

Lilek neboli baklažán
16. 10. 2013 Škola vaření
Kuchařinky, které rády zkoušejí nové suroviny a recepty ze všech koutů světa, mají s lilkem určitě již nejednu zkušenost. Vás ostatní, zastánkyně klasické české kuchyně, se pokusím článkem nalákat …více»

Káva s cukrem nebo bez? Známe pro i proti

Káva s cukrem nebo bez? Známe pro i proti
3. 10. 2013 Škola vaření
Milujete přirozenou chuť kávy, nebo si ji raději přisladíte, případně dochutíte mlékem? Šéfbarista Luboš Martínek shrnuje „pro“ a „proti“ slazené a neslazené kávy. PROTI: cukr potlačuje chuť kávy …více»

Vaření v páře – samozřejmost, ale pečení s párou? S Fagorem bez problému.

Vaření v páře – samozřejmost, ale pečení s párou? S Fagorem bez problému.
2. 10. 2013 Škola vaření
Jste milovníci zdravého vaření? Sledujete výživové či nutriční vlastnosti pokrmů, které připravujete? Pokud ano, vaření v páře pro vás nebude neznámé. Ale co říkáte pečení s párou?  …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky