![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 07. 2013 Škola vaření
Horké letní dny a noci konečně dorazily i k nám. Prázdniny či dovolená jsou ideální příležitostí pro uspořádání letní zahradní párty pro rodinu a přátele. Chcete své hosty překvapit a připravit jim …více»
|
![]() |
16. 07. 2013 Škola vaření
Vyrostla jsem na opékaných špekáčcích a tehdy jsem vůbec netušila, že se dá grilovat či rožnit i něco jiného. O to více si to užíván nyní a kromě grilovaných dobrot si vychutnávám i úžasnou atmosféru …více»
|
![]() |
16. 07. 2013 Škola vaření
Mezi lidmi je rozšířena řada polopravd, omylů a mýtů o růžovém víně: Bílé víno se smíchá s červeným - Růžové víno tvoří 10 % celkové produkce vína, což je pro představu více než 25 milionů hektolitrů …více»
|
![]() |
4. 07. 2013 Škola vaření
Přímé a nepřímé grilování, že jste nikdy nic takového neslyšeli? Možná byste neuměli rychle odpovědět na otázku: „Jak grilujete?“ Ale i přesto byste určitě byli schopní vysvětlit rozdíl mezi těmito …více»
|
![]() |
1. 07. 2013 Škola vaření
Taky považujete grilované hovězí maso za vrchol kulinářského zážitku? A patříte do té skupiny, která se ale zároveň do tohoto zážitku nepouští nebo jen zřídka? Pokud je vaše odpověď na obě otázky …více»
|
![]() |
26. 06. 2013 Škola vaření
Vůně čerstvě upečeného masa, teplý letní vánek, smích a pohoda – kdo by se netěšil na grilování na zahradě? Počasí začíná příjemným večerním posezením přát, pojďme se tedy podívat na zásady správného …více»
|
![]() |
25. 06. 2013 Škola vaření
Ledové čaje, kdo by je dnes neznal. V horkých letních dnech přijdou k chuti. Nejsou přeslazené a díky své jemné ovocné chuti a příjemné teplotě dokonale osvěží. Kde mají své kořeny a liší se první …více»
|
![]() |
17. 06. 2013 Škola vaření
U grilu na dřevěné uhlí používejte startovací komín na grilovacím roštu, nikoliv na podlaze. Grilovací rukavice jsou povinností. Uhlí po grilování přes noc nechte vychladnout a zlikvidujte minimálně …více»
|
![]() |
3. 06. 2013 Škola vaření
Nové tlakové hrnce, usnadňující vaření a přispívající k výrazným finančním úsporám díky značnému zkrácení doby vaření, se nově představují především svým barevným jarním provedením. Tyto barvy …více»
|
![]() |
3. 06. 2013 Škola vaření
Je jaro a zahrádkářům už začínají růst rebarbory. Víte, že rebarboru (nebo také reveň) znali v Číně a Tibetu dávno před naším letopočtem? Je to velmi stará léčivá rostlina, dříve se jako potravina …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |