Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
17. 06. 2013 Škola vaření
U grilu na dřevěné uhlí používejte startovací komín na grilovacím roštu, nikoliv na podlaze. Grilovací rukavice jsou povinností. Uhlí po grilování přes noc nechte vychladnout a zlikvidujte minimálně …více»
|
3. 06. 2013 Škola vaření
Nové tlakové hrnce, usnadňující vaření a přispívající k výrazným finančním úsporám díky značnému zkrácení doby vaření, se nově představují především svým barevným jarním provedením. Tyto barvy …více»
|
3. 06. 2013 Škola vaření
Je jaro a zahrádkářům už začínají růst rebarbory. Víte, že rebarboru (nebo také reveň) znali v Číně a Tibetu dávno před naším letopočtem? Je to velmi stará léčivá rostlina, dříve se jako potravina …více»
|
31. 05. 2013 Škola vaření
Proč je odšťavňování tak oblíbené? Protože žádný džus nenahradí čerstvě vymačkanou šťávu plnou vitaminů a dalších pro naše tělo nezbytných látek. Ovocné a zeleninové šťávy jsou také dobře stravitelné …více»
|
29. 05. 2013 Škola vaření
V naší kuchyni se stále prosazuje celkem málo, což je její nevýhoda a jistě i škoda. Obsahem svých tělu prospěšných látek totiž předčí řadu jiných druhů zeleniny. O čem je řeč? O kapustě. …více»
|
24. 05. 2013 Škola vaření
Chřest neboli špargl je stále oblíbenější jarní zeleninou. Do České republiky se většinou dováží, i když před druhou světovou válkou byl bělený chřest pěstovaný pod hliněnými zvony výhradně českou …více»
|
21. 05. 2013 Škola vaření
Pod názvem čekanka si mnozí z vás vybaví modře kvetoucí planě rostoucí rostlinu. Někomu na mysl přijdou čekankové puky jako nahořklá listová zelenina. Znáte čekanku červenou? Na rozdíl od klasických …více»
|
17. 05. 2013 Škola vaření
Na květen pro vás máme speciální inspiraci - 19. 5. totiž oslavíme Světový den pečení! Ano! Pečené dobroty již mají své místo v kalendáři. Oslavme tento den společně a upečme nějakou slakou dobrotu …více»
|
16. 05. 2013 Škola vaření
Káva, to není jen lahodný mok, který povzbuzuje naše smysly. Kávu si můžeme připravit ručně doma jako nápoj, použít nejrůznější přístroje, překapávače, presovače a další, nebo si ji vychutnat v pevné …více»
|
8. 05. 2013 Škola vaření
Není žádným tajemstvím, že víno chutná zejména ve spojení s kvalitními sýry. Na tuto osvědčenou dvojici sází i ve významných vinařských oblastech Francie nebo Itálie, kde sýry a víno doprovází snad …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |