Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uspořádejte letní párty jako profesionál

Uspořádejte letní párty jako profesionál
19. 07. 2013 Škola vaření
Horké letní dny a noci konečně dorazily i k nám. Prázdniny či dovolená jsou ideální příležitostí pro uspořádání letní zahradní párty pro rodinu a přátele. Chcete své hosty překvapit a připravit jim  …více»

Kulinářské rady, bez kterých se správné letní špízování neobejde

Kulinářské rady, bez kterých se správné letní špízování neobejde
16. 07. 2013 Škola vaření
Vyrostla jsem na opékaných špekáčcích a tehdy jsem vůbec netušila, že se dá grilovat či rožnit i něco jiného. O to více si to užíván nyní a kromě grilovaných dobrot si vychutnávám i úžasnou atmosféru …více»

Největší mýty, aneb co nevíte o růžovém víně

Největší mýty, aneb co nevíte o růžovém víně
16. 07. 2013 Škola vaření
Mezi lidmi je rozšířena řada polopravd, omylů a mýtů o růžovém víně: Bílé víno se smíchá s červeným - Růžové víno tvoří 10 % celkové produkce vína, což je pro představu více než 25 milionů hektolitrů …více»

Přímo nebo nepřímo? Víte, oč tu běží?

Přímo nebo nepřímo? Víte, oč tu běží?
4. 07. 2013 Škola vaření
Přímé a nepřímé grilování, že jste nikdy nic takového neslyšeli? Možná byste neuměli rychle odpovědět na otázku: „Jak grilujete?“ Ale i přesto byste určitě byli schopní vysvětlit rozdíl mezi těmito …více»

Býk ve vlastní šťávě

Býk ve vlastní šťávě
1. 07. 2013 Škola vaření
Taky považujete grilované hovězí maso za vrchol kulinářského zážitku? A patříte do té skupiny, která se ale zároveň do tohoto zážitku nepouští nebo jen zřídka? Pokud je vaše odpověď na obě otázky  …více»
 

Tajemství správného grilování

Tajemství správného grilování
26. 06. 2013 Škola vaření
Vůně čerstvě upečeného masa, teplý letní vánek, smích a pohoda – kdo by se netěšil na grilování na zahradě? Počasí začíná příjemným večerním posezením přát, pojďme se tedy podívat na zásady správného  …více»

Vyzkoušejte nejstarší recepty na ledové čaje

Vyzkoušejte nejstarší recepty na ledové čaje
25. 06. 2013 Škola vaření
Ledové čaje, kdo by je dnes neznal. V horkých letních dnech přijdou k chuti. Nejsou přeslazené a díky své jemné ovocné chuti a příjemné teplotě dokonale osvěží. Kde mají své kořeny a liší se první  …více»

6 a půl základních pravidel pro perfektní požitek z grilování

6 a půl základních pravidel pro perfektní požitek z grilování
17. 06. 2013 Škola vaření
U grilu na dřevěné uhlí používejte startovací komín na grilovacím roštu, nikoliv na podlaze. Grilovací rukavice jsou povinností. Uhlí po grilování přes noc nechte vychladnout a zlikvidujte minimálně …více»

Fagor přináší do kuchyně barvy a radost

Fagor přináší do kuchyně barvy a radost
3. 06. 2013 Škola vaření
Nové tlakové hrnce, usnadňující vaření a přispívající k výrazným finančním úsporám díky značnému zkrácení doby vaření, se nově představují především svým barevným jarním provedením. Tyto barvy …více»

Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty

Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
3. 06. 2013 Škola vaření
Je jaro a zahrádkářům už začínají růst rebarbory. Víte, že rebarboru (nebo také reveň) znali v Číně a Tibetu dávno před naším letopočtem? Je to velmi stará léčivá rostlina, dříve se jako potravina …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka