![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 07. 2013 Škola vaření
Přímé a nepřímé grilování, že jste nikdy nic takového neslyšeli? Možná byste neuměli rychle odpovědět na otázku: „Jak grilujete?“ Ale i přesto byste určitě byli schopní vysvětlit rozdíl mezi těmito …více»
|
![]() |
1. 07. 2013 Škola vaření
Taky považujete grilované hovězí maso za vrchol kulinářského zážitku? A patříte do té skupiny, která se ale zároveň do tohoto zážitku nepouští nebo jen zřídka? Pokud je vaše odpověď na obě otázky …více»
|
![]() |
26. 06. 2013 Škola vaření
Vůně čerstvě upečeného masa, teplý letní vánek, smích a pohoda – kdo by se netěšil na grilování na zahradě? Počasí začíná příjemným večerním posezením přát, pojďme se tedy podívat na zásady správného …více»
|
![]() |
25. 06. 2013 Škola vaření
Ledové čaje, kdo by je dnes neznal. V horkých letních dnech přijdou k chuti. Nejsou přeslazené a díky své jemné ovocné chuti a příjemné teplotě dokonale osvěží. Kde mají své kořeny a liší se první …více»
|
![]() |
17. 06. 2013 Škola vaření
U grilu na dřevěné uhlí používejte startovací komín na grilovacím roštu, nikoliv na podlaze. Grilovací rukavice jsou povinností. Uhlí po grilování přes noc nechte vychladnout a zlikvidujte minimálně …více»
|
![]() |
3. 06. 2013 Škola vaření
Nové tlakové hrnce, usnadňující vaření a přispívající k výrazným finančním úsporám díky značnému zkrácení doby vaření, se nově představují především svým barevným jarním provedením. Tyto barvy …více»
|
![]() |
3. 06. 2013 Škola vaření
Je jaro a zahrádkářům už začínají růst rebarbory. Víte, že rebarboru (nebo také reveň) znali v Číně a Tibetu dávno před naším letopočtem? Je to velmi stará léčivá rostlina, dříve se jako potravina …více»
|
![]() |
31. 05. 2013 Škola vaření
Proč je odšťavňování tak oblíbené? Protože žádný džus nenahradí čerstvě vymačkanou šťávu plnou vitaminů a dalších pro naše tělo nezbytných látek. Ovocné a zeleninové šťávy jsou také dobře stravitelné …více»
|
![]() |
29. 05. 2013 Škola vaření
V naší kuchyni se stále prosazuje celkem málo, což je její nevýhoda a jistě i škoda. Obsahem svých tělu prospěšných látek totiž předčí řadu jiných druhů zeleniny. O čem je řeč? O kapustě. …více»
|
![]() |
24. 05. 2013 Škola vaření
Chřest neboli špargl je stále oblíbenější jarní zeleninou. Do České republiky se většinou dováží, i když před druhou světovou válkou byl bělený chřest pěstovaný pod hliněnými zvony výhradně českou …více»
|
Otestujte se ve vitamínové abecedě a 14 z vás vyhraje! |
![]() |
Soutěž o granule pro kočky z řady Ownat Classic Cat. |
![]() |
Soutěž o balíčky lepidel Herkules a vstupenky do Muzea autíček. |
![]() |
Vyhrajte audioknihy podle vlastního výběru. |
![]() |
Soutěž o erotický thriller z českého podsvětí |
![]() |
Soutěžte a potěšte svou pleť jemnou péčí z Egypta. |
![]() |