Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 09.06. 2025
Dnes má svátek Stanislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyzkoušejte nejstarší recepty na ledové čaje

Vyzkoušejte nejstarší recepty na ledové čaje
25. 06. 2013 Škola vaření
Ledové čaje, kdo by je dnes neznal. V horkých letních dnech přijdou k chuti. Nejsou přeslazené a díky své jemné ovocné chuti a příjemné teplotě dokonale osvěží. Kde mají své kořeny a liší se první  …více»

6 a půl základních pravidel pro perfektní požitek z grilování

6 a půl základních pravidel pro perfektní požitek z grilování
17. 06. 2013 Škola vaření
U grilu na dřevěné uhlí používejte startovací komín na grilovacím roštu, nikoliv na podlaze. Grilovací rukavice jsou povinností. Uhlí po grilování přes noc nechte vychladnout a zlikvidujte minimálně …více»

Fagor přináší do kuchyně barvy a radost

Fagor přináší do kuchyně barvy a radost
3. 06. 2013 Škola vaření
Nové tlakové hrnce, usnadňující vaření a přispívající k výrazným finančním úsporám díky značnému zkrácení doby vaření, se nově představují především svým barevným jarním provedením. Tyto barvy …více»

Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty

Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
3. 06. 2013 Škola vaření
Je jaro a zahrádkářům už začínají růst rebarbory. Víte, že rebarboru (nebo také reveň) znali v Číně a Tibetu dávno před naším letopočtem? Je to velmi stará léčivá rostlina, dříve se jako potravina …více»

Odšťavňovač s extraktorem pyré Catler JE 4011: vychutnejte si vitaminy do poslední kapky!

Odšťavňovač s extraktorem pyré Catler JE 4011: vychutnejte si vitaminy do poslední kapky!
31. 05. 2013 Škola vaření
Proč je odšťavňování tak oblíbené? Protože žádný džus nenahradí čerstvě vymačkanou šťávu plnou vitaminů a dalších pro naše tělo nezbytných látek. Ovocné a zeleninové šťávy jsou také dobře stravitelné …více»
 

Trochu opomíjená kapusta

Trochu opomíjená kapusta
29. 05. 2013 Škola vaření
V naší kuchyni se stále prosazuje celkem málo, což je její nevýhoda a jistě i škoda. Obsahem svých tělu prospěšných látek totiž předčí řadu jiných druhů zeleniny. O čem je řeč? O kapustě. …více»

Chřest - zelenina vhodná při redukčních dietách

Chřest - zelenina vhodná při redukčních dietách
24. 05. 2013 Škola vaření
Chřest neboli špargl je stále oblíbenější jarní zeleninou. Do České republiky se většinou dováží, i když před druhou světovou válkou byl bělený chřest pěstovaný pod hliněnými zvony výhradně českou …více»

Červená čekanka

Červená čekanka
21. 05. 2013 Škola vaření
Pod názvem čekanka si mnozí z vás vybaví modře kvetoucí planě rostoucí rostlinu. Někomu na mysl přijdou čekankové puky jako nahořklá listová zelenina. Znáte čekanku červenou? Na rozdíl od klasických …více»

Květen je měsícem pečení - oslavme to společně pečenou dobrůtkou

Květen je měsícem pečení - oslavme to společně pečenou dobrůtkou
17. 05. 2013 Škola vaření
Na květen pro vás máme speciální inspiraci - 19. 5. totiž oslavíme Světový den pečení! Ano! Pečené dobroty již mají své místo v kalendáři. Oslavme tento den společně a upečme nějakou slakou dobrotu …více»

Kávové pohlazení

Kávové pohlazení
16. 05. 2013 Škola vaření
Káva, to není jen lahodný mok, který povzbuzuje naše smysly. Kávu si můžeme připravit ručně doma jako nápoj, použít nejrůznější přístroje, překapávače, presovače a další, nebo si ji vychutnat v pevné …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !