Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.08. 2025
Dnes má svátek Radim
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Artyčok, zelenina nejen pro gurmány

Artyčok, zelenina nejen pro gurmány
11. 02. 2013 Škola vaření
Za dávných časů žila krásná nymfa Cynara, do které se zamiloval samotný bůh Zeus. Pro její nebývalou krásu na ni začal žárlit. Aby se jí už nikdy nemohl dotknout jiný muž, proměnil krásku v artyčok …více»

Vyznáte se v paštikách?

Vyznáte se v paštikách?
6. 02. 2013 Škola vaření
Paštika se stala v české kuchyni oblíbeným pokrmem. Tuto pochoutku znali už staří Egypťané, Řekové a Římané. Jednoznačně největší oblibě se tento pokrm těší ve Francii a v Belgii. Ale ani Češi  …více»

Zdravé vaření a vyvážená strava

Zdravé vaření a vyvážená strava
5. 02. 2013 Škola vaření
Trendem nového tisíciletí je zdravý životní styl. A k tomu patří nejen dostatečný a pravidelný pohyb, ale i zdravá a vyvážená strava s přiměřeným obsahem tuku. Skladba našeho jídelníčku se naštěstí  …více»

Objevte rukolu!

Objevte rukolu!
29. 01. 2013 Škola vaření
Kdo holduje zdravému stravování, tomu není tato salátová bylinka neznámá. Mnozí se s ní setkali na dovolené v přímořských zemích, v kuchyni řecké, francouzské a především v Itálii, odkud rukola …více»

Nebojte se zvěřiny, je zdravá

Nebojte se zvěřiny, je zdravá
24. 01. 2013 Škola vaření
Ke zvěřině mají mnozí z nás nepříliš kladný vztah ať už daný okolnostmi způsobu získání zvěřiny – lovem, anebo společností – předsudky. Pod pojmem „zvěřina“ se rozumí všechny poživatelné části těla …více»
 

Okořeňte si život kari

Okořeňte si život kari
10. 01. 2013 Škola vaření
Česká kuchyně, thajská kuchyně, indická, řecká, čínská, italská, francouzská, mexická… Možností přípravy jídel je nespočet a každá země si hýčká svá vlastní specifika a pokrmy připravuje způsoby …více»

Černý česnek - tajná přísada špičkových šéfkuchařů

Černý česnek - tajná přísada špičkových šéfkuchařů
8. 01. 2013 Škola vaření
Všichni známe česnek, všichni ho používáme v kuchyni a většina z nás ho miluje pro jeho nezaměnitelnou chuť. Přesto, fanoušci česneku, pozor, slyšeli jste už také o černém česneku? Nejedná se v tomto …více»

Kokosový ořech - dokonalá potravina s ideální výživnou hodnotou

Kokosový ořech - dokonalá potravina s ideální výživnou hodnotou
10. 12. 2012 Škola vaření
Možná vás mnohé překvapí, že kokosový ořech je vlastně druh ovoce. Jeho povrch tvoří pevná dřevnatá skořápka hnědé barvy, která je pokryta odlupujícími se svazky lýka. Ty zůstávají na ořechu jako pozů …více»

Pistáciové oříšky - oříšky v barvě zelené

Pistáciové oříšky - oříšky v barvě zelené
6. 12. 2012 Škola vaření
Pistácie neboli řečíky jsou keře s šedou kůrou a výškou zhruba 10 m. Jejich plody jsou protáhlé oválné pecky o velikosti asi 2,5 cm. Velmi vysoké keře pistácií se pravidelně seřezávají, aby se usnadni …více»

Rostlinná barviva nejsou jen „barvy“

Rostlinná barviva nejsou jen „barvy“
1. 12. 2012 Škola vaření
Červená rajčata, oranžová mrkev, zelená brokolice, modré borůvky, žlutá paprika... mohla bych dlouho pokračovat ve výčtu různých druhů zeleniny a ovoce a ve škále jejich barevnosti. Ony ale tyhle …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !