Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čím nahradit kopřivy ve velikonoční nádivce? Přidat se dá špenát nebo dýňové pyré

Čím nahradit kopřivy ve velikonoční nádivce? Přidat se dá špenát nebo dýňové pyré
29. 03. 2013 Škola vaření
Stejně jako vejce nebo beránek patří i nádivka neodmyslitelně na velikonoční stůl. Každý ji připravuje jiným způsobem. Někdo přidává uzené maso, jiný houby. Variací na velikonoční nádivku je nespočet, …více»

Správné mletí kávy není alchymie, ale nutnost. Jak na to?

Správné mletí kávy není alchymie, ale nutnost. Jak na to?
26. 03. 2013 Škola vaření
Připravit si doma opravdu dobrou kávu není nic složitého. Stačí vám kvalitní čerstvá zrnková káva, mlýnek a jeden z přístrojů pro přípravu. Pokud dodržíte jednoduchý základní postup přípravy (jak  …více»

Pomazánky pro jarní stůl

Pomazánky pro jarní stůl
25. 03. 2013 Škola vaření
Jaro je nejen v České kotlině pocitově spojeno s koncem půstu a přicházejícím obdobím hojnosti. To začíná již Velikonocemi, kdy se na stole kromě vajíček či tradičního beránka objevují chlebíčky  …více»

Velikonoční nádivka - nejoblíbenější recepty

Velikonoční nádivka - nejoblíbenější recepty
24. 03. 2013 Škola vaření
Nádivka patří k velikonočním pokrmům, ale v mnoha domácnostech se stala nedělním jídlem v každé roční době. Na velikonočním stole by ale neměla chybět a pro tento sváteční den ji můžete nějak …více»

Velikonoční zajíc - nejoblíbenější recepty

Velikonoční zajíc - nejoblíbenější recepty
24. 03. 2013 Škola vaření
Zajíc patří tradičně k velikonočním pokrmům. Někomu se teď vybaví sladký velikonoční zajíček nejlépe politý čokoládou a jinému se může vybavit kus masa ze zajíce. Obojí patří neodmyslitelně k …více»
 

Velikonoční beránek - nejoblíbenější recepty

Velikonoční beránek - nejoblíbenější recepty
23. 03. 2013 Škola vaření
Sladký velikonoční beránek se připravuje tradičně na Velikonoce a to většinou ve tvaru ležícího beránka nebo jiného zvířete. Peče se ze sladkého těsta, ve kterém se mohou nacházet sladké želatinové …více»

Na Velikonoce s Etou v kuchyni

Na Velikonoce s Etou v kuchyni
13. 03. 2013 Škola vaření
Tradiční velikonoční přípravy se pro některé z nás hlásí letos trochu dříve než obvykle. Sníh ještě úplně nezmizel, ale pomlázka je tu už za tři týdny. Máte v plánu kromě úklidu podpořit Velikonoce …více»

Způsoby úpravy potravin

Způsoby úpravy potravin
5. 03. 2013 Škola vaření
Někdo vaří rád a prakticky denně, někdo bere vaření jen jako nutnost. Ať tak nebo tak, každý preferuje jiná jídla i způsoby jejich úpravy. Dá se vůbec říct, který způsob je nejvhodnější nebo nejzdravě …více»

Jak připravit kvalitní vývar

Jak připravit kvalitní vývar
18. 02. 2013 Škola vaření
Polévky jsou i v dnešní době v mnoha domácnostech stále důležitou součástí jídelníčku. Většinou jsou dobrým úvodem oběda, ale některé mohou být obzvláště v zimě i dobrou samostatnou večeří. Ať už se …více»

ALPRO MENU: Vaříme se sójou

ALPRO MENU: Vaříme se sójou
12. 02. 2013 Škola vaření
Sójové výrobky Alpro jsou ideální pro všechny milovníky moderní kuchyně a zdravého životního stylu.S jejich pomocí lze vykouzlit kompletní odlehčené menu od předkrmu až po lahodný dezert. Sójové  …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !