Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
29. 03. 2013 Škola vaření
Stejně jako vejce nebo beránek patří i nádivka neodmyslitelně na velikonoční stůl. Každý ji připravuje jiným způsobem. Někdo přidává uzené maso, jiný houby. Variací na velikonoční nádivku je nespočet, …více»
|
![]() |
26. 03. 2013 Škola vaření
Připravit si doma opravdu dobrou kávu není nic složitého. Stačí vám kvalitní čerstvá zrnková káva, mlýnek a jeden z přístrojů pro přípravu. Pokud dodržíte jednoduchý základní postup přípravy (jak …více»
|
![]() |
25. 03. 2013 Škola vaření
Jaro je nejen v České kotlině pocitově spojeno s koncem půstu a přicházejícím obdobím hojnosti. To začíná již Velikonocemi, kdy se na stole kromě vajíček či tradičního beránka objevují chlebíčky …více»
|
![]() |
24. 03. 2013 Škola vaření
Nádivka patří k velikonočním pokrmům, ale v mnoha domácnostech se stala nedělním jídlem v každé roční době. Na velikonočním stole by ale neměla chybět a pro tento sváteční den ji můžete nějak …více»
|
![]() |
24. 03. 2013 Škola vaření
Zajíc patří tradičně k velikonočním pokrmům. Někomu se teď vybaví sladký velikonoční zajíček nejlépe politý čokoládou a jinému se může vybavit kus masa ze zajíce. Obojí patří neodmyslitelně k …více»
|
![]() |
23. 03. 2013 Škola vaření
Sladký velikonoční beránek se připravuje tradičně na Velikonoce a to většinou ve tvaru ležícího beránka nebo jiného zvířete. Peče se ze sladkého těsta, ve kterém se mohou nacházet sladké želatinové …více»
|
![]() |
13. 03. 2013 Škola vaření
Tradiční velikonoční přípravy se pro některé z nás hlásí letos trochu dříve než obvykle. Sníh ještě úplně nezmizel, ale pomlázka je tu už za tři týdny. Máte v plánu kromě úklidu podpořit Velikonoce …více»
|
![]() |
5. 03. 2013 Škola vaření
Někdo vaří rád a prakticky denně, někdo bere vaření jen jako nutnost. Ať tak nebo tak, každý preferuje jiná jídla i způsoby jejich úpravy. Dá se vůbec říct, který způsob je nejvhodnější nebo nejzdravě …více»
|
![]() |
18. 02. 2013 Škola vaření
Polévky jsou i v dnešní době v mnoha domácnostech stále důležitou součástí jídelníčku. Většinou jsou dobrým úvodem oběda, ale některé mohou být obzvláště v zimě i dobrou samostatnou večeří. Ať už se …více»
|
![]() |
12. 02. 2013 Škola vaření
Sójové výrobky Alpro jsou ideální pro všechny milovníky moderní kuchyně a zdravého životního stylu.S jejich pomocí lze vykouzlit kompletní odlehčené menu od předkrmu až po lahodný dezert. Sójové …více»
|
| Soutěž o krmítka a lojové koule od Svět chovatelů. |
|
| Soutěž o knižní novinky Ještě nejsem pod zemí a Atmosféra. |
|
| Soutěž o zdravý adventní kalendář Ovocňák. |
|
| Soutěž o poukázky v hodnotě 500 Kč do prodejen Deichmann. |
|
| Soutěž o dárky k nové dobrodružné komedii Na horách. |
|
| Vyhrajte pánská vůně Full Speed a elegantní dárkové sady od Avonu! |
|