Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest - zelenina vhodná při redukčních dietách

Chřest - zelenina vhodná při redukčních dietách
24. 05. 2013 Škola vaření
Chřest neboli špargl je stále oblíbenější jarní zeleninou. Do České republiky se většinou dováží, i když před druhou světovou válkou byl bělený chřest pěstovaný pod hliněnými zvony výhradně českou …více»

Červená čekanka

Červená čekanka
21. 05. 2013 Škola vaření
Pod názvem čekanka si mnozí z vás vybaví modře kvetoucí planě rostoucí rostlinu. Někomu na mysl přijdou čekankové puky jako nahořklá listová zelenina. Znáte čekanku červenou? Na rozdíl od klasických …více»

Květen je měsícem pečení - oslavme to společně pečenou dobrůtkou

Květen je měsícem pečení - oslavme to společně pečenou dobrůtkou
17. 05. 2013 Škola vaření
Na květen pro vás máme speciální inspiraci - 19. 5. totiž oslavíme Světový den pečení! Ano! Pečené dobroty již mají své místo v kalendáři. Oslavme tento den společně a upečme nějakou slakou dobrotu …více»

Kávové pohlazení

Kávové pohlazení
16. 05. 2013 Škola vaření
Káva, to není jen lahodný mok, který povzbuzuje naše smysly. Kávu si můžeme připravit ručně doma jako nápoj, použít nejrůznější přístroje, překapávače, presovače a další, nebo si ji vychutnat v pevné …více»

Víno a sýry – jak a proč je správně kombinovat?

Víno a sýry – jak a proč je správně kombinovat?
8. 05. 2013 Škola vaření
Není žádným tajemstvím, že víno chutná zejména ve spojení s kvalitními sýry. Na tuto osvědčenou dvojici sází i ve významných vinařských oblastech Francie nebo Itálie, kde sýry a víno doprovází snad …více»
 

Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty

Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
28. 04. 2013 Škola vaření
Černý bez má světle žlutá květenství a patří k nejdostupnějším a také k nejchutnějším bylinkám. Dělají se z něj různé čaje, šťávy, lektvary, sodovky, ocet a sirupy, nebo jsou dokonce obalené v různých …více»

Limeta neboli limetka, zelená sestra citronu

Limeta neboli limetka, zelená sestra citronu
18. 04. 2013 Škola vaření
Limetka se řadí do skupiny citrusových plodů a velmi se podobá citronu. Její plod je však menší a na rozdíl od citronu má zelenou barvu a je méně kyselejší. Její čerstvá šťáva je velmi aromatická …více»

Fenykl nejen jako zdravá zelenina

Fenykl nejen jako zdravá zelenina
17. 04. 2013 Škola vaření
Fenykl zná jistě i ten, kdo si ho nepěstuje na zahrádce - je zdravý a současně léčivý; i když některým lidem není příjemná jeho silně aromatická vůně, nic to na jeho prospěšnosti nemění. Fenykl se …více»

Vlastnosti, podle kterých pozná kvalitní a chutné víno i laik

Vlastnosti, podle kterých pozná kvalitní a chutné víno i laik
5. 04. 2013 Škola vaření
V současné době je na trhu k dostání celá řada vín. Liší se nejen barvou, ale také například přívlastkem, ročníkem, cenou či zemí výroby. Poznat chutné a kvalitní víno od toho méně kvalitního tak není …více»

Kde se vzala tatarka?

Kde se vzala tatarka?
30. 03. 2013 Škola vaření
Zatímco většina moderního světa dává přednost majonéze, Češi podle informací našich předních výrobců zbožňují ještě více tatarskou omáčku, která se z majonézy vyrábí. O její vznik se přitom  …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !