![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 03. 2013 Škola vaření
Připravit si doma opravdu dobrou kávu není nic složitého. Stačí vám kvalitní čerstvá zrnková káva, mlýnek a jeden z přístrojů pro přípravu. Pokud dodržíte jednoduchý základní postup přípravy (jak …více»
|
![]() |
25. 03. 2013 Škola vaření
Jaro je nejen v České kotlině pocitově spojeno s koncem půstu a přicházejícím obdobím hojnosti. To začíná již Velikonocemi, kdy se na stole kromě vajíček či tradičního beránka objevují chlebíčky …více»
|
![]() |
24. 03. 2013 Škola vaření
Nádivka patří k velikonočním pokrmům, ale v mnoha domácnostech se stala nedělním jídlem v každé roční době. Na velikonočním stole by ale neměla chybět a pro tento sváteční den ji můžete nějak …více»
|
![]() |
24. 03. 2013 Škola vaření
Zajíc patří tradičně k velikonočním pokrmům. Někomu se teď vybaví sladký velikonoční zajíček nejlépe politý čokoládou a jinému se může vybavit kus masa ze zajíce. Obojí patří neodmyslitelně k …více»
|
![]() |
23. 03. 2013 Škola vaření
Sladký velikonoční beránek se připravuje tradičně na Velikonoce a to většinou ve tvaru ležícího beránka nebo jiného zvířete. Peče se ze sladkého těsta, ve kterém se mohou nacházet sladké želatinové …více»
|
![]() |
13. 03. 2013 Škola vaření
Tradiční velikonoční přípravy se pro některé z nás hlásí letos trochu dříve než obvykle. Sníh ještě úplně nezmizel, ale pomlázka je tu už za tři týdny. Máte v plánu kromě úklidu podpořit Velikonoce …více»
|
![]() |
5. 03. 2013 Škola vaření
Někdo vaří rád a prakticky denně, někdo bere vaření jen jako nutnost. Ať tak nebo tak, každý preferuje jiná jídla i způsoby jejich úpravy. Dá se vůbec říct, který způsob je nejvhodnější nebo nejzdravě …více»
|
![]() |
18. 02. 2013 Škola vaření
Polévky jsou i v dnešní době v mnoha domácnostech stále důležitou součástí jídelníčku. Většinou jsou dobrým úvodem oběda, ale některé mohou být obzvláště v zimě i dobrou samostatnou večeří. Ať už se …více»
|
![]() |
12. 02. 2013 Škola vaření
Sójové výrobky Alpro jsou ideální pro všechny milovníky moderní kuchyně a zdravého životního stylu.S jejich pomocí lze vykouzlit kompletní odlehčené menu od předkrmu až po lahodný dezert. Sójové …více»
|
![]() |
12. 02. 2013 Škola vaření
Příběh svátku všech zamilovaných se začal psát už ve starověkém Římě, avšak jak rychle začal, tak zase rychle skončil. Novou formu tohoto svátku odstartoval Walter Scott v roce 1907. Tento autor …více»
|
Otestujte se ve vitamínové abecedě a 14 z vás vyhraje! |
![]() |
Soutěž o granule pro kočky z řady Ownat Classic Cat. |
![]() |
Soutěž o balíčky lepidel Herkules a vstupenky do Muzea autíček. |
![]() |
Vyhrajte audioknihy podle vlastního výběru. |
![]() |
Soutěž o erotický thriller z českého podsvětí |
![]() |
Soutěžte a potěšte svou pleť jemnou péčí z Egypta. |
![]() |