![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 02. 2013 Škola vaření
Polévky jsou i v dnešní době v mnoha domácnostech stále důležitou součástí jídelníčku. Většinou jsou dobrým úvodem oběda, ale některé mohou být obzvláště v zimě i dobrou samostatnou večeří. Ať už se …více»
|
![]() |
12. 02. 2013 Škola vaření
Sójové výrobky Alpro jsou ideální pro všechny milovníky moderní kuchyně a zdravého životního stylu.S jejich pomocí lze vykouzlit kompletní odlehčené menu od předkrmu až po lahodný dezert. Sójové …více»
|
![]() |
12. 02. 2013 Škola vaření
Příběh svátku všech zamilovaných se začal psát už ve starověkém Římě, avšak jak rychle začal, tak zase rychle skončil. Novou formu tohoto svátku odstartoval Walter Scott v roce 1907. Tento autor …více»
|
![]() |
11. 02. 2013 Škola vaření
Za dávných časů žila krásná nymfa Cynara, do které se zamiloval samotný bůh Zeus. Pro její nebývalou krásu na ni začal žárlit. Aby se jí už nikdy nemohl dotknout jiný muž, proměnil krásku v artyčok …více»
|
![]() |
6. 02. 2013 Škola vaření
Paštika se stala v české kuchyni oblíbeným pokrmem. Tuto pochoutku znali už staří Egypťané, Řekové a Římané. Jednoznačně největší oblibě se tento pokrm těší ve Francii a v Belgii. Ale ani Češi …více»
|
![]() |
5. 02. 2013 Škola vaření
Trendem nového tisíciletí je zdravý životní styl. A k tomu patří nejen dostatečný a pravidelný pohyb, ale i zdravá a vyvážená strava s přiměřeným obsahem tuku. Skladba našeho jídelníčku se naštěstí …více»
|
![]() |
29. 01. 2013 Škola vaření
Kdo holduje zdravému stravování, tomu není tato salátová bylinka neznámá. Mnozí se s ní setkali na dovolené v přímořských zemích, v kuchyni řecké, francouzské a především v Itálii, odkud rukola …více»
|
![]() |
24. 01. 2013 Škola vaření
Ke zvěřině mají mnozí z nás nepříliš kladný vztah ať už daný okolnostmi způsobu získání zvěřiny – lovem, anebo společností – předsudky. Pod pojmem „zvěřina“ se rozumí všechny poživatelné části těla …více»
|
![]() |
10. 01. 2013 Škola vaření
Česká kuchyně, thajská kuchyně, indická, řecká, čínská, italská, francouzská, mexická… Možností přípravy jídel je nespočet a každá země si hýčká svá vlastní specifika a pokrmy připravuje způsoby …více»
|
![]() |
8. 01. 2013 Škola vaření
Všichni známe česnek, všichni ho používáme v kuchyni a většina z nás ho miluje pro jeho nezaměnitelnou chuť. Přesto, fanoušci česneku, pozor, slyšeli jste už také o černém česneku? Nejedná se v tomto …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |