Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybrat arašídy

Jak vybrat arašídy
12. 01. 2014 Škola vaření
Arašídy, zvané též burské oříšky, jsou plody podzemnice olejné. Pražené mohou být solené či nesolené. Žádné skořápkové plody, tedy ani arašídy, nesmí obsahovat škůdce. …více»

Jak vybrat rozinky

Jak vybrat rozinky
11. 01. 2014 Škola vaření
Rozinky jsou sušené hrozny révy vinné a jako každé sušené ovoce nesmějí být ničím přislazované. Sušina rozinek, tedy to, co zbude po úplném odpaření vody, musí činit nejméně 70 %. …více»

Ze zajímavé historie černého čaje

Ze zajímavé historie černého čaje
25. 12. 2013 Škola vaření
Černý čaj byl v Asii původně vymyšlen přímo pro nás – pro Evropany. Geniální technologie zpracování mu poté pomohla rozšířit se do všech koutů světa.  …více»

Štědrovečerní večeře na Moravskoslezsku

Štědrovečerní večeře na Moravskoslezsku
24. 12. 2013 Škola vaření
Je vždycky zajímavé dozvědět se, jaké vánoční tradice dodržovali naši předkové. Na Moravskoslezsku například jedli polévku z konopí, zelí s máslem a syrovátkou nebo vánoční oplatek. …více»

Oživte své silvestrovské menu s Philadelphií

Oživte své silvestrovské menu s Philadelphií
23. 12. 2013 Škola vaření
Každý rok chceme dopřát sobě i svým nejbližším na silvestrovský večer nejrůznější lahůdky a pochutiny. Stále častěji přemýšlíme, jak je vykouzlit a především z jakých surovin. Ideálním pomocníkem …více»
 

Nebojte se kaštanů

Nebojte se kaštanů
22. 12. 2013 Škola vaření
S příchodem zimních plískanic a nevlídna snad každý z nás spěchá do tepla domova k horkému čajíčku. Podstatně se mění i náš jídelníček, kdo by měl chuť na vychlazený meloun nebo citronový sorbet …více»

Hříšné pokušení s Philadelphií

Hříšné pokušení s Philadelphií
16. 12. 2013 Škola vaření
Patříte mezi většinu, která si ráda sladce zahřeší? Ale čokoládu i ostatní cukrovinky už znáte a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Inspirujte se s Philadelphií a nechte se okouzlit jemným nadýchaným …více»

Vánočka - nejoblíbenější recepty

Vánočka - nejoblíbenější recepty
15. 12. 2013 Škola vaření
Vánočka u nás patří k velmi oblíbeným druhům svátečního sladkého pečiva. První zmínka o vánočce pochází již ze 16. století - dříve se jí také říkalo štědrovečernice, štědrovice, pletenice nebo třeba …více»

Černý čaj – umíte vybrat ten kvalitní?

Černý čaj – umíte vybrat ten kvalitní?
12. 12. 2013 Škola vaření
Černý čaj je druhým nejrozšířenějším nápojem na světě hned po obyčejné vodě. Je vyráběn z listů keře zvaného Camellia sinensis, česky čajovník čínský. …více»

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy
10. 12. 2013 Škola vaření
S gastronomickými kurzy se poslední dobou roztrhl pytel. Kdekdo vám nabízí, jak z vás během pár lekcí udělá špičkového kuchaře nebo baristu. Říká se tomu boom. A v době boomu je vždycky ze všeho …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !