![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 04. 2014 Škola vaření
Je to snad dětinské, ale já to jíst nějak nemohu. I když už zde u Středozemního moře žijeme s pejskem 5 roků, ještě jsem těm mořským plodům a různým rybám, rybičkám, chobotnicím a chobotničkám, rakům …více»
|
![]() |
26. 03. 2014 Škola vaření
Naprostá většina z nás si v současné době už neumí svůj den představit bez kávy. Často se díky ní ráno probouzíme nebo přes den zaháníme únavu. Saháme po ní ale rádi i ve chvilkách odpočinku a pohody …více»
|
![]() |
24. 03. 2014 Škola vaření
Tvrdý tvaroh si většina z nás umí představit jen jako sypání na ovocné knedlíky nebo nudle s mákem. A to je velká škoda, protože tvaroh v této podobě je nejen velmi chutný, ale také dobře stravitelný …více»
|
![]() |
23. 03. 2014 Škola vaření
Napadlo vás někdy, že cappuccino může být degustační záležitostí? Pravý italský nápoj, který je spojením lahodného espresa a mléčné mikropěny, lze vychutnat na sto různých způsobů. Udělejte si z pití …více»
|
![]() |
7. 02. 2014 Škola vaření
Milujete okamžiky, kdy se usadíte do ušáku a začnete popíjet vaši oblíbenou kávu? Víte ale, jak by měla vonět a vypadat zrnka kvalitní kávově směsi nebo třeba kolik možných chutí má... …více»
|
![]() |
20. 01. 2014 Škola vaření
V dnešních poměrech už sushi není žádná exotika, skoro by se dalo říci, že ve světě rozvozů je to oblíbená klasika. Málokdo ale ví, že sushi, na které jsme v Čechách zvyklí, vypadá v Japonsku a ve …více»
|
![]() |
17. 01. 2014 Škola vaření
Oblíbenost čínské kuchyně není záležitostí několika posledních let. Zabývaly se jí už naše babičky. Bohužel ne vždy měly k dispozici potřebné suroviny. Jejich vynalézavost ale dokázala mnoho věcí …více»
|
![]() |
12. 01. 2014 Škola vaření
Arašídy, zvané též burské oříšky, jsou plody podzemnice olejné. Pražené mohou být solené či nesolené. Žádné skořápkové plody, tedy ani arašídy, nesmí obsahovat škůdce. …více»
|
![]() |
11. 01. 2014 Škola vaření
Rozinky jsou sušené hrozny révy vinné a jako každé sušené ovoce nesmějí být ničím přislazované. Sušina rozinek, tedy to, co zbude po úplném odpaření vody, musí činit nejméně 70 %. …více»
|
![]() |
25. 12. 2013 Škola vaření
Černý čaj byl v Asii původně vymyšlen přímo pro nás – pro Evropany. Geniální technologie zpracování mu poté pomohla rozšířit se do všech koutů světa. …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |