![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 03. 2014 Škola vaření
Napadlo vás někdy, že cappuccino může být degustační záležitostí? Pravý italský nápoj, který je spojením lahodného espresa a mléčné mikropěny, lze vychutnat na sto různých způsobů. Udělejte si z pití …více»
|
![]() |
7. 02. 2014 Škola vaření
Milujete okamžiky, kdy se usadíte do ušáku a začnete popíjet vaši oblíbenou kávu? Víte ale, jak by měla vonět a vypadat zrnka kvalitní kávově směsi nebo třeba kolik možných chutí má... …více»
|
![]() |
20. 01. 2014 Škola vaření
V dnešních poměrech už sushi není žádná exotika, skoro by se dalo říci, že ve světě rozvozů je to oblíbená klasika. Málokdo ale ví, že sushi, na které jsme v Čechách zvyklí, vypadá v Japonsku a ve …více»
|
![]() |
17. 01. 2014 Škola vaření
Oblíbenost čínské kuchyně není záležitostí několika posledních let. Zabývaly se jí už naše babičky. Bohužel ne vždy měly k dispozici potřebné suroviny. Jejich vynalézavost ale dokázala mnoho věcí …více»
|
![]() |
12. 01. 2014 Škola vaření
Arašídy, zvané též burské oříšky, jsou plody podzemnice olejné. Pražené mohou být solené či nesolené. Žádné skořápkové plody, tedy ani arašídy, nesmí obsahovat škůdce. …více»
|
![]() |
11. 01. 2014 Škola vaření
Rozinky jsou sušené hrozny révy vinné a jako každé sušené ovoce nesmějí být ničím přislazované. Sušina rozinek, tedy to, co zbude po úplném odpaření vody, musí činit nejméně 70 %. …více»
|
![]() |
25. 12. 2013 Škola vaření
Černý čaj byl v Asii původně vymyšlen přímo pro nás – pro Evropany. Geniální technologie zpracování mu poté pomohla rozšířit se do všech koutů světa. …více»
|
![]() |
24. 12. 2013 Škola vaření
Je vždycky zajímavé dozvědět se, jaké vánoční tradice dodržovali naši předkové. Na Moravskoslezsku například jedli polévku z konopí, zelí s máslem a syrovátkou nebo vánoční oplatek. …více»
|
![]() |
23. 12. 2013 Škola vaření
Každý rok chceme dopřát sobě i svým nejbližším na silvestrovský večer nejrůznější lahůdky a pochutiny. Stále častěji přemýšlíme, jak je vykouzlit a především z jakých surovin. Ideálním pomocníkem …více»
|
![]() |
22. 12. 2013 Škola vaření
S příchodem zimních plískanic a nevlídna snad každý z nás spěchá do tepla domova k horkému čajíčku. Podstatně se mění i náš jídelníček, kdo by měl chuť na vychlazený meloun nebo citronový sorbet …více»
|
Otestujte se ve vitamínové abecedě a 14 z vás vyhraje! |
![]() |
Soutěž o granule pro kočky z řady Ownat Classic Cat. |
![]() |
Soutěž o balíčky lepidel Herkules a vstupenky do Muzea autíček. |
![]() |
Vyhrajte audioknihy podle vlastního výběru. |
![]() |
Soutěž o erotický thriller z českého podsvětí |
![]() |
Soutěžte a potěšte svou pleť jemnou péčí z Egypta. |
![]() |