Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy
6. 12. 2013 Škola vaření
Chcete si doma užít skutečně kvalitní kávu s příjemnou vůní a chutí, kterou oslníte i své přátele? Zkuste se vyhnout nejčastějším chybám při její přípravě. Kupujete si nekvalitní surovinu: Základem …více»

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?
29. 11. 2013 Škola vaření
Kultury z celého světa se vzájemně promíchávají, což se projevuje i na národních kuchyních. Je čím dál tím těžší rozluštit, odkud který pokrm pochází. Také mexická tortilla už na našem stole zcela  …více»

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty
3. 11. 2013 Škola vaření
Nedávno jste tu mohli narazit na článek o jeřabinách, které jsou ideálním podzimním ovocem. Hodí se pro přípravu džemů, kompotů, výborné jsou také kandované nebo v podobě želé. Svědčí jim kombinace s  …více»

Z historie olejnictví

Z historie olejnictví
27. 10. 2013 Škola vaření
„Olejníci, olejníci, mastí se vám pod čepicí!“ Pokřikovali naši pradědečkové na chlapy, od tohoto mastného řemesla. Přesto, že oleje bylo zapotřebí vždy hojně, jejich práce záviděníhodná nebyla …více»

Šípky - nejoblíbenější recepty

Šípky - nejoblíbenější recepty
27. 10. 2013 Škola vaření
Patří už k nepsaným tradicím našeho národa, že rádi využíváme různých darů přírody. Vyrážíme do lesa na houby, borůvky a další lesní plody, na mezích a loukách sbíráme léčivé rostliny, zpracováváme  …více»
 

Burgery: od rychlého občerstvení k hlavnímu jídlu dne

Burgery: od rychlého občerstvení k hlavnímu jídlu dne
23. 10. 2013 Škola vaření
Burgery zažívají v České republice boom. Ještě donedávna platilo a stále platí, že burger dostanete během pár minut v rychlém občerstvení. Jediný rozdíl oproti minulým letům je dnes v tom, že burgery  …více»

Lilek neboli baklažán

Lilek neboli baklažán
16. 10. 2013 Škola vaření
Kuchařinky, které rády zkoušejí nové suroviny a recepty ze všech koutů světa, mají s lilkem určitě již nejednu zkušenost. Vás ostatní, zastánkyně klasické české kuchyně, se pokusím článkem nalákat …více»

Káva s cukrem nebo bez? Známe pro i proti

Káva s cukrem nebo bez? Známe pro i proti
3. 10. 2013 Škola vaření
Milujete přirozenou chuť kávy, nebo si ji raději přisladíte, případně dochutíte mlékem? Šéfbarista Luboš Martínek shrnuje „pro“ a „proti“ slazené a neslazené kávy. PROTI: cukr potlačuje chuť kávy …více»

Vaření v páře – samozřejmost, ale pečení s párou? S Fagorem bez problému.

Vaření v páře – samozřejmost, ale pečení s párou? S Fagorem bez problému.
2. 10. 2013 Škola vaření
Jste milovníci zdravého vaření? Sledujete výživové či nutriční vlastnosti pokrmů, které připravujete? Pokud ano, vaření v páře pro vás nebude neznámé. Ale co říkáte pečení s párou?  …více»

Jak správně skladovat víno

Jak správně skladovat víno
10. 09. 2013 Škola vaření
V dnešním světě existuje nepřeberná škála různých druhů vín. Liší se typem, složením odrůd, technologickým postupem výroby, úrovní kvality i účelem, proč byla vyrobena. Některá vína jsou přímo  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !