![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 12. 2013 Škola vaření
Je vždycky zajímavé dozvědět se, jaké vánoční tradice dodržovali naši předkové. Na Moravskoslezsku například jedli polévku z konopí, zelí s máslem a syrovátkou nebo vánoční oplatek. …více»
|
![]() |
23. 12. 2013 Škola vaření
Každý rok chceme dopřát sobě i svým nejbližším na silvestrovský večer nejrůznější lahůdky a pochutiny. Stále častěji přemýšlíme, jak je vykouzlit a především z jakých surovin. Ideálním pomocníkem …více»
|
![]() |
22. 12. 2013 Škola vaření
S příchodem zimních plískanic a nevlídna snad každý z nás spěchá do tepla domova k horkému čajíčku. Podstatně se mění i náš jídelníček, kdo by měl chuť na vychlazený meloun nebo citronový sorbet …více»
|
![]() |
16. 12. 2013 Škola vaření
Patříte mezi většinu, která si ráda sladce zahřeší? Ale čokoládu i ostatní cukrovinky už znáte a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Inspirujte se s Philadelphií a nechte se okouzlit jemným nadýchaným …více»
|
![]() |
15. 12. 2013 Škola vaření
Vánočka u nás patří k velmi oblíbeným druhům svátečního sladkého pečiva. První zmínka o vánočce pochází již ze 16. století - dříve se jí také říkalo štědrovečernice, štědrovice, pletenice nebo třeba …více»
|
![]() |
12. 12. 2013 Škola vaření
Černý čaj je druhým nejrozšířenějším nápojem na světě hned po obyčejné vodě. Je vyráběn z listů keře zvaného Camellia sinensis, česky čajovník čínský. …více»
|
![]() |
10. 12. 2013 Škola vaření
S gastronomickými kurzy se poslední dobou roztrhl pytel. Kdekdo vám nabízí, jak z vás během pár lekcí udělá špičkového kuchaře nebo baristu. Říká se tomu boom. A v době boomu je vždycky ze všeho …více»
|
![]() |
6. 12. 2013 Škola vaření
Chcete si doma užít skutečně kvalitní kávu s příjemnou vůní a chutí, kterou oslníte i své přátele? Zkuste se vyhnout nejčastějším chybám při její přípravě. Kupujete si nekvalitní surovinu: Základem …více»
|
![]() |
29. 11. 2013 Škola vaření
Kultury z celého světa se vzájemně promíchávají, což se projevuje i na národních kuchyních. Je čím dál tím těžší rozluštit, odkud který pokrm pochází. Také mexická tortilla už na našem stole zcela …více»
|
![]() |
3. 11. 2013 Škola vaření
Nedávno jste tu mohli narazit na článek o jeřabinách, které jsou ideálním podzimním ovocem. Hodí se pro přípravu džemů, kompotů, výborné jsou také kandované nebo v podobě želé. Svědčí jim kombinace s …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |