Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štědrovečerní večeře na Moravskoslezsku

Štědrovečerní večeře na Moravskoslezsku
24. 12. 2013 Škola vaření
Je vždycky zajímavé dozvědět se, jaké vánoční tradice dodržovali naši předkové. Na Moravskoslezsku například jedli polévku z konopí, zelí s máslem a syrovátkou nebo vánoční oplatek. …více»

Oživte své silvestrovské menu s Philadelphií

Oživte své silvestrovské menu s Philadelphií
23. 12. 2013 Škola vaření
Každý rok chceme dopřát sobě i svým nejbližším na silvestrovský večer nejrůznější lahůdky a pochutiny. Stále častěji přemýšlíme, jak je vykouzlit a především z jakých surovin. Ideálním pomocníkem …více»

Nebojte se kaštanů

Nebojte se kaštanů
22. 12. 2013 Škola vaření
S příchodem zimních plískanic a nevlídna snad každý z nás spěchá do tepla domova k horkému čajíčku. Podstatně se mění i náš jídelníček, kdo by měl chuť na vychlazený meloun nebo citronový sorbet …více»

Hříšné pokušení s Philadelphií

Hříšné pokušení s Philadelphií
16. 12. 2013 Škola vaření
Patříte mezi většinu, která si ráda sladce zahřeší? Ale čokoládu i ostatní cukrovinky už znáte a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Inspirujte se s Philadelphií a nechte se okouzlit jemným nadýchaným …více»

Vánočka - nejoblíbenější recepty

Vánočka - nejoblíbenější recepty
15. 12. 2013 Škola vaření
Vánočka u nás patří k velmi oblíbeným druhům svátečního sladkého pečiva. První zmínka o vánočce pochází již ze 16. století - dříve se jí také říkalo štědrovečernice, štědrovice, pletenice nebo třeba …více»
 

Černý čaj – umíte vybrat ten kvalitní?

Černý čaj – umíte vybrat ten kvalitní?
12. 12. 2013 Škola vaření
Černý čaj je druhým nejrozšířenějším nápojem na světě hned po obyčejné vodě. Je vyráběn z listů keře zvaného Camellia sinensis, česky čajovník čínský. …více»

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy

Kdo umí, umí. A kdo je skutečný Mistr, učí na Catler Academy
10. 12. 2013 Škola vaření
S gastronomickými kurzy se poslední dobou roztrhl pytel. Kdekdo vám nabízí, jak z vás během pár lekcí udělá špičkového kuchaře nebo baristu. Říká se tomu boom. A v době boomu je vždycky ze všeho …více»

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy

Nejčastější chyby při přípravě domácí kávy
6. 12. 2013 Škola vaření
Chcete si doma užít skutečně kvalitní kávu s příjemnou vůní a chutí, kterou oslníte i své přátele? Zkuste se vyhnout nejčastějším chybám při její přípravě. Kupujete si nekvalitní surovinu: Základem …více»

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?

Komu vděčíme za tortillu a jiné mexické pochoutky?
29. 11. 2013 Škola vaření
Kultury z celého světa se vzájemně promíchávají, což se projevuje i na národních kuchyních. Je čím dál tím těžší rozluštit, odkud který pokrm pochází. Také mexická tortilla už na našem stole zcela  …více»

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty

Jeřabiny - nejoblíbenější recepty
3. 11. 2013 Škola vaření
Nedávno jste tu mohli narazit na článek o jeřabinách, které jsou ideálním podzimním ovocem. Hodí se pro přípravu džemů, kompotů, výborné jsou také kandované nebo v podobě želé. Svědčí jim kombinace s  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda