Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bez tuku se příprava dezertu neobejde

Bez tuku se příprava dezertu neobejde
21. 06. 2014 Škola vaření
Dezerty mohou být servírovány jako součást uceleného menu, ale stejně tak bývají podávány samostatně. Možná i ve Vaší rodině je dobrým zvykem, že si k snídani či k odpolední kávě rádi zakousnete  …více»

ETA Pečenka – tradičně, jednoduše a kdekoliv

ETA Pečenka – tradičně, jednoduše a kdekoliv
16. 06. 2014 Škola vaření
ETA nabízí nový model pro variabilní přípravy jídel od klasického pečení mas, zapékání, dušení a vaření. Údržba a manipulace je jednoduchá a intuitivní. Díky skleněnému průzoru můžete sledovat průběh …více»

Zajímavosti z vinic. Víte, co rozhoduje o úspěchu vína?

Zajímavosti z vinic. Víte, co rozhoduje o úspěchu vína?
31. 05. 2014 Škola vaření
Věděli jste, že tam kde se dělá kvalitní víno, nikdy neochutnáte burčák? Slyšeli jste o tajemství barikových sudů, které předávají vínu speciální vlastnosti? Víte, co je to řízená fermentace?  …více»

Co by v jídelníčku vegetariánů nemělo chybět

Co by v jídelníčku vegetariánů nemělo chybět
15. 05. 2014 Škola vaření
Správně rozvržená vegetariánská strava může splňovat veškeré vaše výživové potřeby, ale být vegetariánem znamená víc než jen pouhé odstranění masa z jídelníčku. Možná budete, milé dámy, překvapené …více»

Podle čeho poznat dobré víno. Aneb vyznejte se v tom, co pijete.

Podle čeho poznat dobré víno. Aneb vyznejte se v tom, co pijete.
10. 05. 2014 Škola vaření
Také rádi popíjíte víno, ale ne vždy v obchodě sáhnete po tom pravém? Nezoufejte, naučíme vás, jak se orientovat v široké nabídce bílých, červených i růžových vín. S naším rádcem už nikdy neuděláte  …více»
 

Zdravé recepty plné chuti

Zdravé recepty plné chuti
22. 04. 2014 Škola vaření
Většina z nás vnímá zdravé jídlo tak, že nám nedokáže nabídnout takový chuťový zážitek, jako v případě poctivých „nezdravých“ jídel. Nebuďte však na omylu. I zdravá optimálně vyvážená jídla mohou  …více»

Kávové náhražky - tak trochu jiná káva

Kávové náhražky - tak trochu jiná káva
21. 04. 2014 Škola vaření
O kávě víte hodně mimo jiné i z článků zde na Chytré Ženě. O tom, že existují i kávové náhražky, jsem se zmínila minule. Právě o nich jsem slíbila napsat více. A sliby se mají plnit. Je jasné, že …více»

Objevte tajemství francouzských sýrů

Objevte tajemství francouzských sýrů
17. 04. 2014 Škola vaření
Francie je nejen zemí lahodného vína, historických měst a romantických pláží, ale také zemí nepřeberného množství vynikajících sýrů. Staletími prověřené receptury dodnes přežívají v regionech po celé …více»

Jídla, která proslavila italskou kuchyň po celém světě

Jídla, která proslavila italskou kuchyň po celém světě
13. 04. 2014 Škola vaření
Italská kuchyně našla své místo i v Česku. Domů si stále objednáváme nejvíce pizzu, zatímco těstoviny si drží čtvrtou příčku v oblíbenosti rozvozových jídel. Italská středomořská kuchyň nám zkrátka  …více»

4 časté prohřešky Čechů při přípravě kávy

4 časté prohřešky Čechů při přípravě kávy
3. 04. 2014 Škola vaření
Podle statistik pijí Češi průměrně jednu kávu denně. Její přípravu však většina z nich podceňuje či neovládá. Dokonce by leckterý znalec českou kávu kávou vůbec nenazval. Jaké jsou největší nedostatky …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !