![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 08. 2014 Škola vaření
Chcete si doma namíchat něco osvěžujícího a chcete zkusit něco nového a trendy? Zkuste se inspirovat inovativními přístupy, které každoročně přináší Mistrovství světa v míchání nealkoholických nápojů …více»
|
![]() |
20. 08. 2014 Škola vaření
V období léta stoupá u Čechů vlivem vysokých teplot a kouzla exotických dovolených spotřeba pokrmů z mořských ryb. Protože ale nedisponuje naše země mořem, je nutné věnovat zvýšenou pozornost tomu, …více»
|
![]() |
17. 08. 2014 Škola vaření
Ledový čaj je nápoj, který musí obsahovat určitý podíl čajového extraktu, tzn. při jeho výrobě musí být použit výluh z čajových listů. Minimální množství čaje není legislativou stanoveno, omezeny …více»
|
![]() |
22. 07. 2014 Škola vaření
Není snad potraviny, o které by kolovalo tolik mýtů, jako o margarínech. Je to však škoda, protože mohou být kvalitním zdrojem mastných kyselin prospěšných pro naše zdraví. Nejčastěji je lidé odsuzují …více»
|
![]() |
1. 07. 2014 Škola vaření
Chcete se v létě cítit fit, být hvězdou pláží v nejnovějších plavkách a přitom nenechat strádat vaše chuťové pohárky? Je nejvyšší čas být v jídle vybíraví. Do jídelníčků přidejte zeleninové saláty …více»
|
![]() |
1. 07. 2014 Škola vaření
Příznivci zdravého životního stylu ví, že i zdravý jídelníček lze zajímavě zpestřit. Jednou z mnoha možností je například sójový sýr tofu. Začátek léta je ideální příležitostí pro očistu a …více»
|
![]() |
30. 06. 2014 Škola vaření
Výdobytky moderní doby umožňují uskladnit potraviny na výrazně delší dobu, než by přirozeně vydržely. A ne vždy tomu musí napomáhat přídatné látky v podobě „éček“. Způsobů uskladnění a konzervace …více»
|
![]() |
21. 06. 2014 Škola vaření
Dezerty mohou být servírovány jako součást uceleného menu, ale stejně tak bývají podávány samostatně. Možná i ve Vaší rodině je dobrým zvykem, že si k snídani či k odpolední kávě rádi zakousnete …více»
|
![]() |
16. 06. 2014 Škola vaření
ETA nabízí nový model pro variabilní přípravy jídel od klasického pečení mas, zapékání, dušení a vaření. Údržba a manipulace je jednoduchá a intuitivní. Díky skleněnému průzoru můžete sledovat průběh …více»
|
![]() |
31. 05. 2014 Škola vaření
Věděli jste, že tam kde se dělá kvalitní víno, nikdy neochutnáte burčák? Slyšeli jste o tajemství barikových sudů, které předávají vínu speciální vlastnosti? Víte, co je to řízená fermentace? …více»
|
Otestujte se ve vitamínové abecedě a 14 z vás vyhraje! |
![]() |
Soutěž o granule pro kočky z řady Ownat Classic Cat. |
![]() |
Soutěž o balíčky lepidel Herkules a vstupenky do Muzea autíček. |
![]() |
Vyhrajte audioknihy podle vlastního výběru. |
![]() |
Soutěž o erotický thriller z českého podsvětí |
![]() |
Soutěžte a potěšte svou pleť jemnou péčí z Egypta. |
![]() |