Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.08. 2025
Dnes má svátek Radim
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Připravte si trendy nealkoholický nápoj!

Připravte si trendy nealkoholický nápoj!
27. 08. 2014 Škola vaření
Chcete si doma namíchat něco osvěžujícího a chcete zkusit něco nového a trendy? Zkuste se inspirovat inovativními přístupy, které každoročně přináší Mistrovství světa v míchání nealkoholických nápojů  …více»

Jak poznáte čerstvou rybu? Má červené žábry, nezkalené oči a perleťové maso

Jak poznáte čerstvou rybu? Má červené žábry, nezkalené oči a perleťové maso
20. 08. 2014 Škola vaření
V období léta stoupá u Čechů vlivem vysokých teplot a kouzla exotických dovolených spotřeba pokrmů z mořských ryb. Protože ale nedisponuje naše země mořem, je nutné věnovat zvýšenou pozornost tomu,  …více»

Jak vybrat ledový čaj

Jak vybrat ledový čaj
17. 08. 2014 Škola vaření
Ledový čaj je nápoj, který musí obsahovat určitý podíl čajového extraktu, tzn. při jeho výrobě musí být použit výluh z čajových listů. Minimální množství čaje není legislativou stanoveno, omezeny  …více»

Margarín a ztužený tuk. Je mezi nimi rozdíl?

Margarín a ztužený tuk. Je mezi nimi rozdíl?
22. 07. 2014 Škola vaření
Není snad potraviny, o které by kolovalo tolik mýtů, jako o margarínech. Je to však škoda, protože mohou být kvalitním zdrojem mastných kyselin prospěšných pro naše zdraví. Nejčastěji je lidé odsuzují …více»

Do plavek s řeckou kuchyní

Do plavek s řeckou kuchyní
1. 07. 2014 Škola vaření
Chcete se v létě cítit fit, být hvězdou pláží v nejnovějších plavkách a přitom nenechat strádat vaše chuťové pohárky? Je nejvyšší čas být v jídle vybíraví. Do jídelníčků přidejte zeleninové saláty …více»
 

Tofu? Pestrá a chutná strava pro každého

Tofu? Pestrá a chutná strava pro každého
1. 07. 2014 Škola vaření
Příznivci zdravého životního stylu ví, že i zdravý jídelníček lze zajímavě zpestřit. Jednou z mnoha možností je například sójový sýr tofu. Začátek léta je ideální příležitostí pro očistu a …více»

Díky sušení vydrží potraviny dlouhé měsíce

Díky sušení vydrží potraviny dlouhé měsíce
30. 06. 2014 Škola vaření
Výdobytky moderní doby umožňují uskladnit potraviny na výrazně delší dobu, než by přirozeně vydržely. A ne vždy tomu musí napomáhat přídatné látky v podobě „éček“. Způsobů uskladnění a konzervace …více»

Bez tuku se příprava dezertu neobejde

Bez tuku se příprava dezertu neobejde
21. 06. 2014 Škola vaření
Dezerty mohou být servírovány jako součást uceleného menu, ale stejně tak bývají podávány samostatně. Možná i ve Vaší rodině je dobrým zvykem, že si k snídani či k odpolední kávě rádi zakousnete  …více»

ETA Pečenka – tradičně, jednoduše a kdekoliv

ETA Pečenka – tradičně, jednoduše a kdekoliv
16. 06. 2014 Škola vaření
ETA nabízí nový model pro variabilní přípravy jídel od klasického pečení mas, zapékání, dušení a vaření. Údržba a manipulace je jednoduchá a intuitivní. Díky skleněnému průzoru můžete sledovat průběh …více»

Zajímavosti z vinic. Víte, co rozhoduje o úspěchu vína?

Zajímavosti z vinic. Víte, co rozhoduje o úspěchu vína?
31. 05. 2014 Škola vaření
Věděli jste, že tam kde se dělá kvalitní víno, nikdy neochutnáte burčák? Slyšeli jste o tajemství barikových sudů, které předávají vínu speciální vlastnosti? Víte, co je to řízená fermentace?  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !