Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 04.06. 2025
Dnes má svátek Dalibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

OŘECHY - louskejte pro pevné nervy

OŘECHY - louskejte pro pevné nervy
14. 09. 2008 Škola vaření
Vlašské ořechy je asi nejběžnější druh ořechů. Ačkoli pocházejí z Číny, rostou i u nás. Důležité je jejich rychlé usušení ihned po sklizni. Pomalé sušení zanechává na jádrech skvrny. Jejich konzumace má preventivní vliv na onemocnění srdce a cév, snižuje …více»

Nákup a údržba kávovaru

Nákup a údržba kávovaru
12. 09. 2008 Škola vaření
Zdá se, že odtud už je jen krůček k rozhodování, zda si pořídit domů kávovar. Káva z kvalitního kávovaru je bezesporu výborná, k našemu zdraví šetrná, nad čím se ještě musíme při tomto rozhodování zamyslet? …více»

Káva - součást historie i kultury

Káva - součást historie i kultury
10. 09. 2008 Škola vaření
Káva dnes neodmyslitelně patří k našemu životu a bez šálku tohoto lahodného nápoje si mnozí neumíme představit jediný den. Není tedy divu, že káva a vše, co s ní souvisí, přitahuje pozornost spotřebitelů stále více. …více»

Rosoly a želé = průzračná dobrota

Rosoly a želé = průzračná dobrota
31. 08. 2008 Škola vaření
Zahrádkáři, známe všichni – ovocné stromky a keře obsypané a co s tím? Pokud je odšťavovací hrnec je to bez problémů. Jakékoliv ovoce v něm vyšťavíme, šťávu sterilujeme a je. Nebo do šťávy přidáme cukr a svaříme …více»

Grilovací sezona ještě nekončí!

Grilovací sezona ještě nekončí!
29. 08. 2008 Škola vaření
Šťavnatý steak, křupavá zelenina a k tomu ochucená omáčka, třeba s česnekem… Prostě lahůdka! Jedinečná, specifická chuť grilovaného masa, zeleniny nebo i ovoce si každý rok získává nové a nové příznivce. …více»
 

Nebojme se majonézy!

Nebojme se majonézy!
27. 08. 2008 Škola vaření
Názor, že majonéza by se neměla jíst v létě, není zcela správný. Pokud budeme dodržovat pár jednoduchých pravidel, jak s majonézou nakládat (což ostatně platí pro všechny potraviny), můžeme si na ní pochutnávat v létě stejně jako v zimě …více»

Konzervování a mražení ovoce

Konzervování a mražení ovoce
3. 08. 2008 Škola vaření
Konzervování ovoce a zeleniny je způsob, jak zachovat pro konzumaci přebytky tohoto sezónního zdroje živin. Základní principy uchování potravin jsou známy už z poloviny 19. století, ale jeho metody a způsoby se novými …více»

Vepřové dobroty z grilu

Vepřové dobroty z grilu
24. 07. 2008 Škola vaření
Až v Anglii jsme byli pro inspiraci na nejlepší úpravu jehněčího. Tak si uvažte zástěru, rozdělejte oheň a jdeme na to! Co se týká vepřového, na gril můžete položit téměř cokoliv. Oblíbené jsou kotlety, panenka, žebírka …více»

Nebeská mana z grilu

Nebeská mana z grilu
21. 07. 2008 Škola vaření
Grilovat se dá nejen maso, ale také zelenina, ovoce, houby, sýr a další dobroty. Nic však naplat, maso je maso. Které je ke grilování nejvhodnější? A jak ho upravit tak, aby bylo křehoučké  …více»

Gastronomický výlet do Mexika

Gastronomický výlet do Mexika
19. 07. 2008 Škola vaření
Je léto a snad každý se snaží zhubnout do plavek – cvičí, omezuje se v jídle, drží drastické diety. Nedávno ale američní vědci dokázali, že ostré jídlo zrychluje metabolismus, a tedy napomáhá štěpení cukrů …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !