Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.11. 2025
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčata v lahvi

Rajčata v lahvi
29. 11. 2008 Škola vaření
Pro své všestranné použití jsou rajčata nejrozšířenější zeleninou na světě. Mohou se jíst čerstvá, mohou se péct, smažit, vařit, grilovat, mohou se nakládat a sušit… Ať tak nebo tak, chutnají skvěle a ... …více»

Rozumějte těstovinám!

Rozumějte těstovinám!
26. 11. 2008 Škola vaření
Milujete italskou kuchyni? Tenoučká pizza, šťavnaté saláty, dobré víno, dary moře... a těstoviny, které v italské kuchyni jednoznačně vedou. Také doslova "hltáte" všemožné kulinářské pořady, smolíte ... …více»

Jak ozdobit cappuccino?

Jak ozdobit cappuccino?
25. 11. 2008 Škola vaření
Je všeobecné známo, že člověk ochutnává nejen jazykem ale i očima. Tak proč nedopřát vašim kamarádkám při nedělním dýchánku opravdu dokonalý požitek z šálku cappuccina? Věřte mi, není to vůbec těžké. …více»

Jak se stát na Vánoce mistrem studené kuchyně?

Jak se stát na Vánoce mistrem studené kuchyně?
13. 11. 2008 Škola vaření
Kuchařské soutěže, ať již české nebo mezinárodní, jsou pro kuchaře a cukráře velkou událostí, na níž mohou ukázat světu, co umí. Pro hospodyňky jsou stejnou příležitostí rodinné události a svátky. Největšími z nich jsou Vánoce …více»

Rajčatová historie - rajčata proti rakovině

Rajčatová historie - rajčata proti rakovině
29. 10. 2008 Škola vaření
Rajče je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších plodů na světě. Rajská jablíčka pocházejí z Peru, odkud je do Evropy dovezli Španělé v 16. století. Rajčata zdomácněla jen v Itálii, ostatní Evropa se na rajčata dívala jako na jedovatou rostlinu a pěstovala  …více»
 

Řepkový olej, český král olejů

Řepkový olej, český král olejů
28. 10. 2008 Škola vaření
Rostlinné oleje hrají v naší výživě obrovskou roli. Jsou významným zdrojem zdraví prospěšných vícenenasycených mastných kyselin i vitaminů. Složení jednotlivých druhů olejů, a tím pádem i jejich vliv na naše zdraví se však podstatně liší …více»

Techniky ochutnávání kávy

Techniky ochutnávání kávy
20. 10. 2008 Škola vaření
Ochutnávání kávy je o porovnávání jejich jednotlivých druhů. Pokud ochutnáte pouze jednu kávu, je těžké ji ocenit bez jakéhokoliv kontextu. Pokud vyzkoušíte dvě nebo více káv, můžete je vzájemně porovnat s ohledem na aroma, kyselost, plnost chuti a chuť. …více»

Regiony pěstování kávy po celém světě

Regiony pěstování kávy po celém světě
19. 10. 2008 Škola vaření
Většina kávy na světě se pěstuje mezi obratníkem Raka a obratníkem Kozoroha, na plantážích v Africe a na Arabském poloostrově, Latinské Americe a na Tichomořských ostrovech. …více»

Jak připravit vynikající kávu

Jak připravit vynikající kávu
18. 10. 2008 Škola vaření
Vynikající kávu nedělá jenom kávovar, ještě důležitější jsou „čtyři základní principy“ – poměr, namletí, voda a čerstvost. Pokud budete o kávě něco vědět, můžete si sami připravit vynikající kávu ve French Pressu, domácím …více»

Příběh o pražení kávy

Příběh o pražení kávy
17. 10. 2008 Škola vaření
Pražení každé kávy jedinečným způsobem napomáhá dosáhnout její maximální chuti. Barvu je možno napodobit, chuť nikoliv. Kávové zrno začíná svůj životní cyklus ukryté uvnitř jasně červeného plodu kávovníku. …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !