Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co je to Guma guar (E 412) ?

Co je to Guma guar (E 412) ?
7. 10. 2008 Škola vaření
Guma guar (E 412) se získává ze semen rostliny Cyamopsis tetragonolobus (tato rostlina je schválena Ministerstem Zdravotnictví k použití), která se pěstuje v Indii, Pákistánu a USA. Patří mezi …více»

Jak se vyznat v tučných sýrech

Jak se vyznat v tučných sýrech
1. 10. 2008 Škola vaření
Plnotučný, polotučný, nízkotučný – kolik tuku se ve skutečnosti skrývá v sýru? Kdo si hlídá váhu, určitě si nekoupí tvaroh s obsahem 40%tuku. A hned také pomyslí na množství kalorií. Ovšem ve skutečnosti to není vůbec tak zlé. …více»

OŘECHY - louskejte pro pevné nervy

OŘECHY - louskejte pro pevné nervy
14. 09. 2008 Škola vaření
Vlašské ořechy je asi nejběžnější druh ořechů. Ačkoli pocházejí z Číny, rostou i u nás. Důležité je jejich rychlé usušení ihned po sklizni. Pomalé sušení zanechává na jádrech skvrny. Jejich konzumace má preventivní vliv na onemocnění srdce a cév, snižuje …více»

Nákup a údržba kávovaru

Nákup a údržba kávovaru
12. 09. 2008 Škola vaření
Zdá se, že odtud už je jen krůček k rozhodování, zda si pořídit domů kávovar. Káva z kvalitního kávovaru je bezesporu výborná, k našemu zdraví šetrná, nad čím se ještě musíme při tomto rozhodování zamyslet? …více»

Káva - součást historie i kultury

Káva - součást historie i kultury
10. 09. 2008 Škola vaření
Káva dnes neodmyslitelně patří k našemu životu a bez šálku tohoto lahodného nápoje si mnozí neumíme představit jediný den. Není tedy divu, že káva a vše, co s ní souvisí, přitahuje pozornost spotřebitelů stále více. …více»
 

Rosoly a želé = průzračná dobrota

Rosoly a želé = průzračná dobrota
31. 08. 2008 Škola vaření
Zahrádkáři, známe všichni – ovocné stromky a keře obsypané a co s tím? Pokud je odšťavovací hrnec je to bez problémů. Jakékoliv ovoce v něm vyšťavíme, šťávu sterilujeme a je. Nebo do šťávy přidáme cukr a svaříme …více»

Grilovací sezona ještě nekončí!

Grilovací sezona ještě nekončí!
29. 08. 2008 Škola vaření
Šťavnatý steak, křupavá zelenina a k tomu ochucená omáčka, třeba s česnekem… Prostě lahůdka! Jedinečná, specifická chuť grilovaného masa, zeleniny nebo i ovoce si každý rok získává nové a nové příznivce. …více»

Nebojme se majonézy!

Nebojme se majonézy!
27. 08. 2008 Škola vaření
Názor, že majonéza by se neměla jíst v létě, není zcela správný. Pokud budeme dodržovat pár jednoduchých pravidel, jak s majonézou nakládat (což ostatně platí pro všechny potraviny), můžeme si na ní pochutnávat v létě stejně jako v zimě …více»

Konzervování a mražení ovoce

Konzervování a mražení ovoce
3. 08. 2008 Škola vaření
Konzervování ovoce a zeleniny je způsob, jak zachovat pro konzumaci přebytky tohoto sezónního zdroje živin. Základní principy uchování potravin jsou známy už z poloviny 19. století, ale jeho metody a způsoby se novými …více»

Vepřové dobroty z grilu

Vepřové dobroty z grilu
24. 07. 2008 Škola vaření
Až v Anglii jsme byli pro inspiraci na nejlepší úpravu jehněčího. Tak si uvažte zástěru, rozdělejte oheň a jdeme na to! Co se týká vepřového, na gril můžete položit téměř cokoliv. Oblíbené jsou kotlety, panenka, žebírka …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !