Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak upéct dokonalé cukroví?

Jak upéct dokonalé cukroví?
13. 12. 2008 Škola vaření
Tak především sázejte na kvalitní suroviny. Nekupujte nejlevnější mouku nebo cukr, na který narazíte. Mouky se mezi sebou liší obsahem lupku, cukr zase způsobem zpracování. Se zhrudkovatělým cukrem …více»

Vánoční horká čokoláda nejen pro milovníky čokolády

Vánoční horká čokoláda nejen pro milovníky čokolády
8. 12. 2008 Škola vaření
Němečtí vědci prý potvrdili to, co milovníci čokolády už stejně dlouho věděli: tahle pochoutka je pro lidské tělo přínosem. Obsahuje více antioxidantů než červené víno a umí vyvolat stejné pocity štěs ... …více»

Bramborová současnost

Bramborová současnost
8. 12. 2008 Škola vaření
Brambory jsou již po dlouhá staletí uznávanou a výživnou plodinou, která se den co den stává součástí jídleníčků v zemích po celém světě. Jejich historie, jak se můžete dočíst ve článku Kde se vzaly b ... …více»

Kupujeme brambory

Kupujeme brambory
5. 12. 2008 Škola vaření
O bramobrách toho bylo řečeno mnoho. Také Chytrá žena vám přinesla několik zajímavostí o této chutné plodině. Čtěte články: Kde se vzaly brambory a Bramborová současnost a dozvíte se víc! V obchodě ... …více»

Kde se vzaly brambory?

Kde se vzaly brambory?
4. 12. 2008 Škola vaření
Brambory jsou již po dlouhá staletí oblíbenou plodinou zemědělců a neméně oblíbenou součástí našich jídelníčků. Není divu – jsou zdravé, dobré, výživné, levné a dají se upravit na bezpočet různých způ ... …více»
 

Rajčata v lahvi

Rajčata v lahvi
29. 11. 2008 Škola vaření
Pro své všestranné použití jsou rajčata nejrozšířenější zeleninou na světě. Mohou se jíst čerstvá, mohou se péct, smažit, vařit, grilovat, mohou se nakládat a sušit… Ať tak nebo tak, chutnají skvěle a ... …více»

Rozumějte těstovinám!

Rozumějte těstovinám!
26. 11. 2008 Škola vaření
Milujete italskou kuchyni? Tenoučká pizza, šťavnaté saláty, dobré víno, dary moře... a těstoviny, které v italské kuchyni jednoznačně vedou. Také doslova "hltáte" všemožné kulinářské pořady, smolíte ... …více»

Jak ozdobit cappuccino?

Jak ozdobit cappuccino?
25. 11. 2008 Škola vaření
Je všeobecné známo, že člověk ochutnává nejen jazykem ale i očima. Tak proč nedopřát vašim kamarádkám při nedělním dýchánku opravdu dokonalý požitek z šálku cappuccina? Věřte mi, není to vůbec těžké. …více»

Jak se stát na Vánoce mistrem studené kuchyně?

Jak se stát na Vánoce mistrem studené kuchyně?
13. 11. 2008 Škola vaření
Kuchařské soutěže, ať již české nebo mezinárodní, jsou pro kuchaře a cukráře velkou událostí, na níž mohou ukázat světu, co umí. Pro hospodyňky jsou stejnou příležitostí rodinné události a svátky. Největšími z nich jsou Vánoce …více»

Rajčatová historie - rajčata proti rakovině

Rajčatová historie - rajčata proti rakovině
29. 10. 2008 Škola vaření
Rajče je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších plodů na světě. Rajská jablíčka pocházejí z Peru, odkud je do Evropy dovezli Španělé v 16. století. Rajčata zdomácněla jen v Itálii, ostatní Evropa se na rajčata dívala jako na jedovatou rostlinu a pěstovala  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !