Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 02.06. 2025
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čokoláda – požitek smyslů

Čokoláda – požitek smyslů
26. 12. 2008 Škola vaření
Zdrojem kakaa – základní suroviny pro výrobu čokolády- jsou kakaové boby z kakaovníku pravého (Theobroma cacao). Jako první ho pěstovali Aztékové a Mayové už před 2000 lety. Kakaové boby rozemleli  …více»

Jak upéct dokonalé cukroví?

Jak upéct dokonalé cukroví?
13. 12. 2008 Škola vaření
Tak především sázejte na kvalitní suroviny. Nekupujte nejlevnější mouku nebo cukr, na který narazíte. Mouky se mezi sebou liší obsahem lupku, cukr zase způsobem zpracování. Se zhrudkovatělým cukrem …více»

Vánoční horká čokoláda nejen pro milovníky čokolády

Vánoční horká čokoláda nejen pro milovníky čokolády
8. 12. 2008 Škola vaření
Němečtí vědci prý potvrdili to, co milovníci čokolády už stejně dlouho věděli: tahle pochoutka je pro lidské tělo přínosem. Obsahuje více antioxidantů než červené víno a umí vyvolat stejné pocity štěs ... …více»

Bramborová současnost

Bramborová současnost
8. 12. 2008 Škola vaření
Brambory jsou již po dlouhá staletí uznávanou a výživnou plodinou, která se den co den stává součástí jídleníčků v zemích po celém světě. Jejich historie, jak se můžete dočíst ve článku Kde se vzaly b ... …více»

Kupujeme brambory

Kupujeme brambory
5. 12. 2008 Škola vaření
O bramobrách toho bylo řečeno mnoho. Také Chytrá žena vám přinesla několik zajímavostí o této chutné plodině. Čtěte články: Kde se vzaly brambory a Bramborová současnost a dozvíte se víc! V obchodě ... …více»
 

Kde se vzaly brambory?

Kde se vzaly brambory?
4. 12. 2008 Škola vaření
Brambory jsou již po dlouhá staletí oblíbenou plodinou zemědělců a neméně oblíbenou součástí našich jídelníčků. Není divu – jsou zdravé, dobré, výživné, levné a dají se upravit na bezpočet různých způ ... …více»

Rajčata v lahvi

Rajčata v lahvi
29. 11. 2008 Škola vaření
Pro své všestranné použití jsou rajčata nejrozšířenější zeleninou na světě. Mohou se jíst čerstvá, mohou se péct, smažit, vařit, grilovat, mohou se nakládat a sušit… Ať tak nebo tak, chutnají skvěle a ... …více»

Rozumějte těstovinám!

Rozumějte těstovinám!
26. 11. 2008 Škola vaření
Milujete italskou kuchyni? Tenoučká pizza, šťavnaté saláty, dobré víno, dary moře... a těstoviny, které v italské kuchyni jednoznačně vedou. Také doslova "hltáte" všemožné kulinářské pořady, smolíte ... …více»

Jak ozdobit cappuccino?

Jak ozdobit cappuccino?
25. 11. 2008 Škola vaření
Je všeobecné známo, že člověk ochutnává nejen jazykem ale i očima. Tak proč nedopřát vašim kamarádkám při nedělním dýchánku opravdu dokonalý požitek z šálku cappuccina? Věřte mi, není to vůbec těžké. …více»

Jak se stát na Vánoce mistrem studené kuchyně?

Jak se stát na Vánoce mistrem studené kuchyně?
13. 11. 2008 Škola vaření
Kuchařské soutěže, ať již české nebo mezinárodní, jsou pro kuchaře a cukráře velkou událostí, na níž mohou ukázat světu, co umí. Pro hospodyňky jsou stejnou příležitostí rodinné události a svátky. Největšími z nich jsou Vánoce …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !