Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Olivový olej aneb tekuté zlato

Olivový olej aneb tekuté zlato
1. 05. 2008 Škola vaření
Bez aroma olivového oleje jsou pokrmy středomořské kuchyně nemyslitelné. Avšak jak už to tak bývá, ani u olivových olejů není olej jako olej. „Na světě existuje přibližně 2500 odrůd olivovníků, ze ... …více»

Díky bylinkám si prodloužíte léto na celý rok

Díky bylinkám si prodloužíte léto na celý rok
16. 11. 2007 Škola vaření
Rádi sáhnete po čerstvých bylinkách? Není divu. Používají se od nepaměti. Historikové se dokonce domnívají, že člověk své pokrmy koření od té doby, co začal vařit. Záhy totiž poznal, že určité listy a plody mohou jídlo …více»

Jaké víno se nejlépe hodí k jakému jídlu?

Jaké víno se nejlépe hodí k jakému jídlu?
18. 08. 2007 Škola vaření
Mnozí z nás si už ani nedokážeme představit večeři bez svíček,večerní pohody, ale hlavně bez dobrého vína. Mnozí se bez dobrého vína neobejdou ani při jiné příležitosti. Každé víno je jiné, protože ... …více»

Příprava masa před grilováním

Příprava masa před grilováním
13. 08. 2007 Škola vaření
Grilování si získalo za poslední léta moc milovníků nejen masa,ale i dobrého jídla. A to také díky rodinnému a klidnému prostředí. Naložit chutně maso není nějaký nedosažitelný cíl ohledně složitosti přípravy. …více»

Důvěřujete mraženým hotovým jídlům?

Důvěřujete mraženým hotovým jídlům?
3. 08. 2007 Škola vaření
Důvěra Čechů k mraženým hotovým jídlům roste. Se změnou životního stylu se mění i způsob stravování. Čtyři z deseti českých žen se cítí provinile, dávají-li své rodině jídlo připravené z polotovarů. Jak jste na tom Vy? …více»
 

Je sůl opravdu nad zlato ?

Je sůl opravdu nad zlato ?
21. 11. 2006 Škola vaření
Na první pohled taková jednoduchá kuchyňská potřeba: SŮL. Z české pohádky Sůl nad zlato všichni dobře víme, že sůl je nad zlato. Ale co na to moderní lékařství? Odborníci tvrdí, že když jí je moc, nesvědčí našemu zdraví. …více»

Jak vybírat brambory – nezbytnou součást nejen české kuchyně

Jak vybírat brambory – nezbytnou součást nejen české kuchyně
20. 11. 2006 Škola vaření
Dnes už si žádnou kuchyni nedovedeme představit bez brambor, protože se staly její nezbytnou surovinou. Zvláště v horských oblastech byly kdysi druhým chlebem a některé krajové speciality …více»

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření II.

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření II.
20. 11. 2006 Škola vaření
Přečtěte si zajímavosti o směsích koření – pomocnících, kteří dokáží z obyčejného kuřete udělat vynikající specialitu, z obyčejného vepřového masa pravý gyros nebo z obyčejného salátu nezaměnitelný …více»

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření I.

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření I.
18. 11. 2006 Škola vaření
Přečtěte si zajímavosti o směsích koření – pomocnících, kteří dokáží z obyčejného kuřete udělat vynikající specialitu, z obyčejného vepřového masa pravý gyros nebo z obyčejného salátu nezaměnitelný francouzský salát s dresingem. …více»

Škola vaření – co bychom měli vědět o bylinkách

Škola vaření – co bychom měli vědět o bylinkách
17. 11. 2006 Škola vaření
Čtěte zajímavosti o tzv. zeleném koření – tedy bylinkách, které si jistě každá kuchařka ráda vypěstuje na své zahrádce nebo za oknem a které specificky doplňují chuť každého pokrmu a zároveň jej zdobí. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !