Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákup a údržba kávovaru

Nákup a údržba kávovaru
12. 09. 2008 Škola vaření
Zdá se, že odtud už je jen krůček k rozhodování, zda si pořídit domů kávovar. Káva z kvalitního kávovaru je bezesporu výborná, k našemu zdraví šetrná, nad čím se ještě musíme při tomto rozhodování zamyslet? …více»

Káva - součást historie i kultury

Káva - součást historie i kultury
10. 09. 2008 Škola vaření
Káva dnes neodmyslitelně patří k našemu životu a bez šálku tohoto lahodného nápoje si mnozí neumíme představit jediný den. Není tedy divu, že káva a vše, co s ní souvisí, přitahuje pozornost spotřebitelů stále více. …více»

Rosoly a želé = průzračná dobrota

Rosoly a želé = průzračná dobrota
31. 08. 2008 Škola vaření
Zahrádkáři, známe všichni – ovocné stromky a keře obsypané a co s tím? Pokud je odšťavovací hrnec je to bez problémů. Jakékoliv ovoce v něm vyšťavíme, šťávu sterilujeme a je. Nebo do šťávy přidáme cukr a svaříme …více»

Grilovací sezona ještě nekončí!

Grilovací sezona ještě nekončí!
29. 08. 2008 Škola vaření
Šťavnatý steak, křupavá zelenina a k tomu ochucená omáčka, třeba s česnekem… Prostě lahůdka! Jedinečná, specifická chuť grilovaného masa, zeleniny nebo i ovoce si každý rok získává nové a nové příznivce. …více»

Nebojme se majonézy!

Nebojme se majonézy!
27. 08. 2008 Škola vaření
Názor, že majonéza by se neměla jíst v létě, není zcela správný. Pokud budeme dodržovat pár jednoduchých pravidel, jak s majonézou nakládat (což ostatně platí pro všechny potraviny), můžeme si na ní pochutnávat v létě stejně jako v zimě …více»
 

Konzervování a mražení ovoce

Konzervování a mražení ovoce
3. 08. 2008 Škola vaření
Konzervování ovoce a zeleniny je způsob, jak zachovat pro konzumaci přebytky tohoto sezónního zdroje živin. Základní principy uchování potravin jsou známy už z poloviny 19. století, ale jeho metody a způsoby se novými …více»

Vepřové dobroty z grilu

Vepřové dobroty z grilu
24. 07. 2008 Škola vaření
Až v Anglii jsme byli pro inspiraci na nejlepší úpravu jehněčího. Tak si uvažte zástěru, rozdělejte oheň a jdeme na to! Co se týká vepřového, na gril můžete položit téměř cokoliv. Oblíbené jsou kotlety, panenka, žebírka …více»

Nebeská mana z grilu

Nebeská mana z grilu
21. 07. 2008 Škola vaření
Grilovat se dá nejen maso, ale také zelenina, ovoce, houby, sýr a další dobroty. Nic však naplat, maso je maso. Které je ke grilování nejvhodnější? A jak ho upravit tak, aby bylo křehoučké  …více»

Gastronomický výlet do Mexika

Gastronomický výlet do Mexika
19. 07. 2008 Škola vaření
Je léto a snad každý se snaží zhubnout do plavek – cvičí, omezuje se v jídle, drží drastické diety. Nedávno ale američní vědci dokázali, že ostré jídlo zrychluje metabolismus, a tedy napomáhá štěpení cukrů …více»

Rady do kuchyně z babiččina receptáře

Rady do kuchyně z babiččina receptáře
19. 07. 2008 Škola vaření
Chceme-li špikovat telecí maso, omyjeme ho nejdříve hodně horkou vodou, aby ztuhlo. Slanina se v mase déle udrží. Čerstvé maso nemusíme omývat, stačí ho utřít vlhkou utěrkou. Libové maso dáme při vaření do vařící vody,  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !