Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopová jehla

fotka Skopová jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopová jehla:

1 kg libové skopové kýty  | 3 cibule  | 3 papriky  | 4 feferonky  | 4 rajčata  |  špetka soli  |  špetka bílého pepře  | 1 lžíce sladké papriky  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Skopová jehla:

Originální jugoslávský šiš čevab se připravuje na dřevěném uhlí. Můžeme však použít i gril. Maso omyjeme, osušíme, odblaníme, zbavíme šlach a nakrájíme na kostky veliké 6 cm. Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Papriky a feferonky nakrájíme na čtvrtky, zbavíme zrníček, omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky. Maso osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Všechny součásti střídavě propichujeme na jehlu a ze všech stran pořádně potřeme olejem. Jehlu se skopovám pečeme na roštu nad hodně rozžheveném dřevěném uhlím asi 25 minut, přitom ho obrácíme a potíráme olejem. V elektrickém grilu grilujeme asi 15 minut. Hotové maso se zeleninou servírujeme ve větší míse.


Fotky receptu Skopová jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopová jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !