Použité suroviny receptu Skopové maso v jáhlové kaši:
800 g skopového masa
| 1 mrkev
| 2 petrželky
| půlka celeru
| 2 stroužky česneku
| 300 g jáhel
| 1 lžíce sádla
Postup přípravy receptu Skopové maso v jáhlové kaši:
Maso omyjeme a dáme vařit do slané vody. Očištěnou zeleninu přidáme do hrnce, rovněž česnek utřený se solí. Vaříme doměkka – v tlakovém hrnci asi 50 minut. Měkké maso vyndáme, vývar procedíme a dáme do něj uvařit jáhly. Když jsou uvařené, přidáme k nim na kostičky nakrájené maso a kostičky zeleniny. Omastíme sádlem a osolíme dle chuti.
Fotky receptu Skopové maso v jáhlové kaši:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!