Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso v jáhlové kaši

fotka Skopové maso v jáhlové kaši
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopové maso v jáhlové kaši:

800 g skopového masa  | 1 mrkev  | 2 petrželky  | půlka celeru  | 2 stroužky česneku  | 300 g jáhel  | 1 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Skopové maso v jáhlové kaši:

Maso omyjeme a dáme vařit do slané vody. Očištěnou zeleninu přidáme do hrnce, rovněž česnek utřený se solí. Vaříme doměkka – v tlakovém hrnci asi 50 minut. Měkké maso vyndáme, vývar procedíme a dáme do něj uvařit jáhly. Když jsou uvařené, přidáme k nim na kostičky nakrájené maso a kostičky zeleniny. Omastíme sádlem a osolíme dle chuti.


Fotky receptu Skopové maso v jáhlové kaši:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso v jáhlové kaši
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !