Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso ve vinných listech

fotka Skopové maso ve vinných listech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Skopové maso ve vinných listech:

400 g skopové kýty  |  tuk nebo olej  |  sůl  |  česnek  | 200 g rýže  | 100 g hroznů  | 1 vejce  |  mletá paprika  |  vinné listy  |  vývar  | 1 bílý jogurt

Postup přípravy receptu Skopové maso ve vinných listech:

Maso nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme, nakrájíme na malé kousky nebo nudličky, usmažíme na rozehřátém oleji ze všech stran a ochutíme utřeným česnekem. Na rostlinném oleji osmahneme rýži, zalijeme ji vodou (1 díl rýže = 1 díl vody) a dusíme ji do poloměkka. Potom k ní přimícháme maso, bobulky hroznů, vejce, mletou papriku a vše promícháme. Směs rozdělíme na vinné listy, které svineme, uložíme je do vymazané ohnivzdorné mísy tak, aby byla plná, zalijeme vývarem z kostí, přikryjeme a ve vyhřáté troubě dusíme doměkka. Podáváme přelité bílým jogurtem.


Fotky receptu Skopové maso ve vinných listech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso ve vinných listech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !