Použité suroviny receptu Skvělé drůbeží fondue s omáčkou:
1 str. česneku
| 3 naťové cibulky
| 1 červená paprika
| 1 šalotka
| 250 g ananasu
| 800 ml oleje
| 100 ml drůbežího vývaru
| 2 lžíce sojové omáčky
| 2 lžíce rajčat. protlaku
| 2 lžíce solamylu
| 6 lžic octa
| sůl a pepř
| kayenský pepř
| 1 kg kuřecích prsíček
Postup přípravy receptu Skvělé drůbeží fondue s omáčkou:
Papriku nakrájíme na proužky. Cibulku na kolečka. Oloupeme česnek se šalotkou, drobně posekáme a vše osmahneme na 1 lžíci oleje. K zelenině přidáme ananas, drůbeží vývar, sójovou omáčku, protlak, ocet a škrob a asi 4 minuty povaříme. Omáčku ochutíme a nehcáme vychladnout. Maso pokrájíme na kostičky. Dáme na talíř. Rozpálíme olej a nalijeme do kotlíku. Kousky masa napichujeme na jehly a opékáme v oleji. Potom namáčíme do omáčky.
Fotky receptu Skvělé drůbeží fondue s omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!