Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Sleď na víně:
4 sledě
| 2 lžíce oleje
| 1 cibule
| 200 ml červeného vína
| strouhanka
| Maggi bylinky bazalka a tymián
| hladká mouka
Postup přípravy receptu Sleď na víně:
Sledě rozpůlíme, vyjmeme hřbetní kosti. Rozdrolíme trochu kostky MAGGI Bylinky bazalka a tymián a posypeme tím rybu. Poté poprášíme hladkou moukou.
Na rozpáleném másle sledě opečeme po obou stranách. Na chvilku je vyjmeme a opečeme cibulku. Vložíme sledě zpět a narovnáme na ně opečenou cibulku, přilijeme víno a povrch ryby posypeme strouhankou a pokapeme máslem.
Zapékáme asi 10 minut.
Fotky receptu Sleď na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!