Použité suroviny receptu Smažená rajčata ve vinném těstíčku:
600 g pevných rajčat
| mletý bílý pepř, bazalka, sůl
| tuk na smažení
| Těstíčko: 2 vejce
| 200 ml bílého vína
| 150 g hladká mouka
| sůl
Postup přípravy receptu Smažená rajčata ve vinném těstíčku:
Rajčata nakrájíme na silnější plátky, okořeníme a osolíme. Žloutky rozmícháme s vínem, přidáme mouku, těstíčko osolíme a nakonec zlehčíme tuhým sněhem z bílků. Do těstíčka namáčíme plátky rajčat, vkládáme je do horkého tuku a smažíme po obou stranách dozlatova. Na papírovém ubrousku necháme odsát přebytečný tuk. Podáváme s brambory.
Fotky receptu Smažená rajčata ve vinném těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!