Použité suroviny receptu Špekáčkové ražniči v trojobalu:
8 ks špekáčky
| 250 g tvrdý sýr
| 4 ks cibule - menší
| 2 ks vejce
| sůl, pepř
| mletá sladká paprika
| hladká mouka na obalení
| strouhanka na obalení
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Špekáčkové ražniči v trojobalu:
Špekáčky nebo silné párky oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka, sýr nakrájíme na kostky, menší cibuli na kolečka. Na špejli střídavě napichujeme špekáček, sýr a cibuli. Připravené ražniči osolíme, opepříme a posypeme sladkou mletou paprikou. Obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a ve strouhance. Pečeme zvolna v rozehřátém oleji ze všech stran dozlatova v zakryté pánvi nebo můžeme také péci v troubě na plechu - tam nezakrýváme.
Hotové špekáčkové ražniči podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší, ale vhodné jsou i hranolky.
Fotky receptu Špekáčkové ražniči v trojobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!