Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátové sýrové noky

fotka Špenátové sýrové noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Špenátové sýrové noky:

1 ks špenátu  | 200 g tvarohu  | 1 lžíce mouky  | 1 ks vejce  | 1 ks žloutku  | 1 lžička Maggi Harmonie Chuti  | trošku nastrouhaného muškátového oříšku  | 3 lžíce rostlinného oleje  | 250 ml vody  | 1 ks Maggi Amore Mio omáčka sýrová - niva  | 3 lžíce rajského protlaku  | 6 lžic nastrouhaného parmezánu

Postup přípravy receptu Špenátové sýrové noky:

Špenátové listy rozmrazíme, necháme okapat a nakrájíme je nadrobno. Tvaroh, mouku, vejce a žloutek smícháme se špenátem a okořeníme MAGGI Harmonií Chuti a muškátovým oříškem. Pomocí 2 čajových lžicek vytvoříme ze špenátového těsta noky a opečeme je na oleji. Podle návodu připravíme obsah sáčku MAGGI Amore Mio, omáčka sýrová Niva. Přidáme rajský protlak a vaříme 1 minutu. Vložíme špenátové noky, které rovnež ohřejeme. Servírujeme posypané parmezánem.



Fotky receptu Špenátové sýrové noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové sýrové noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !