Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Srnčí hřbet jako minutka:
600 g srnčího masa ze hřbetu
| 100 ml rostlinného oleje
| 200 ml červeného vína
| křen, divoké koření, jalovec
| pepř, majoránky, tymián, hřebíček, nové koření
Postup přípravy receptu Srnčí hřbet jako minutka:
Maso nakrájíme na špalíčky, naklepeme, osolíme, posypeme křenem a zalijeme olejem s červeným vínem. V lednici necháme 2 dny uležet. Potom vše usmažíme na pánvi a jako příloha k tomuto pokrmu jsou vhodné hranolky.
Fotky receptu Srnčí hřbet jako minutka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!