Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzení ryb

fotka Uzení ryb
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Uzení ryb :

1l vody  | 10dkg soli  | 1citron vymačkaný  | 1větší palička česneku

Postup přípravy receptu Uzení ryb :

Nechat v nálevu 14 - 18 hodin

Po té opláchnout pod tekoucí vodou a položit na utěrku a druhou utěrkou osušit ( dle chuti můžeme lehce posypat grilovacím kořením - nezkoušel jsem ) a dát do předem vyhřáté udírny , udit 4 - 5 hodin dle velikosti podkov
1 hodinu na 80 stupňů Celsia a potom 2 - 5 hodinu na 60 stupňů Celsia .


tak takhle se udí ryby


Fotky receptu Uzení ryb :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzení ryb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky