Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Věnec z rýže s uzeným masem a houbami

fotka Věnec z rýže s uzeným masem a houbami
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Věnec z rýže s uzeným masem a houbami:

20 g sušených hub  | 300 g rýže  | 2 lžíce sekané petrželky  | 1 lžíce másla  | 1 paprika  | 1 cibulová nať  | 400 g žampionů  | 600 g uzené maso  | 1 lžíce oleje  |  vývar z bujoxu  |  sůl a pepř  | 150 g zakysané smetany

Postup přípravy receptu Věnec z rýže s uzeným masem a houbami:

Sušené houby necháme změknout v teplé vodě. Do uvařené rýže vmícháme nasekanou petrželku a máslo. Vložíme do vymaštěné formy a udržujeme teplé.

Očištěnou papriku nakrájíme na kousky, cibulovou nať na kolečka. Žampiony pokrájíme. Maso nakrájíme na kostičky a osmažíme v oleji. Sušené houby slijeme, necháme okapat a smícháme je se zeleninou, vínem a vývarem z MAGGI Bujoxu. V přikrytém hrnci asi 10 minut podusíme. Okořeníme pepřem a solí. Vmícháme zakysanou smetanu.

Na talíři vytlačíme do kopečku rýže důlek a naplníme jej masem a houbovou směsí.


Fotky receptu Věnec z rýže s uzeným masem a houbami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Věnec z rýže s uzeným masem a houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !