Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.01. 2025
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso v celerové omáčce

fotka Vepřové maso v celerové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso v celerové omáčce:

60 dkg vepřového masa  | 1 větší celer  | 3 dl kysané smetany  |  hladká mouka  |  pepř  |  hořčice  |  sůl  |  tuk

Postup přípravy receptu Vepřové maso v celerové omáčce:

Vepřové maso nakrájíme na kousky, dáme na rozehřátý tuk, opepříme, osolíme a chvíli podusíme. Potom zalijeme vývarem a dusíme, až maso změkne. Zvlášť uvaříme pokrájený celer a prolisujeme jej do hotové šťávy z masa. Přidáme smetanu, rozmíchanou s hladkou moukou a chvíli podusíme. Omáčku dochutíme hořčicí. Podáváme s knedlíkem.


Fotky receptu Vepřové maso v celerové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso v celerové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !