Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso v celerové omáčce

fotka Vepřové maso v celerové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso v celerové omáčce:

60 dkg vepřového masa  | 1 větší celer  | 3 dl kysané smetany  |  hladká mouka  |  pepř  |  hořčice  |  sůl  |  tuk

Postup přípravy receptu Vepřové maso v celerové omáčce:

Vepřové maso nakrájíme na kousky, dáme na rozehřátý tuk, opepříme, osolíme a chvíli podusíme. Potom zalijeme vývarem a dusíme, až maso změkne. Zvlášť uvaříme pokrájený celer a prolisujeme jej do hotové šťávy z masa. Přidáme smetanu, rozmíchanou s hladkou moukou a chvíli podusíme. Omáčku dochutíme hořčicí. Podáváme s knedlíkem.


Fotky receptu Vepřové maso v celerové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso v celerové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky