Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s pórkem a tatarskou omáčkou

fotka Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s pórkem a tatarskou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s pórkem a tatarskou omáčkou:

dle chuti: sůl, bílý pepř a vegeta  | 4 vepřové nebo kuřecí řízky  | 1 tatarská omáčka  | 4 vejce  | dle chuti: plátkový sýr  | 1 pórek  | dle chuti: česnek

Postup přípravy receptu Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s pórkem a tatarskou omáčkou:

Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na plátky, pórek nakrájíme na kolečka. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme vegetou a rozložíme je na vymazaný pekáček. Řízky po celé ploše pokryjeme plátky vajec, na ně dáme plátky sýra a silně zasypeme pórkem (podle chuti můžeme ještě posypat na plátky pokrájeným česnekem). Nakonec polijeme po celé ploše tatarskou omáčkou, dáme do trouby a pečeme asi 3/4 hodiny. Vhodnou přílohou jsou brambory.


Fotky receptu Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s pórkem a tatarskou omáčkou:

Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s pórkem a tatarskou omáčkou
Fotky vložil: hanicka123 
Hodnocení receptu Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !