Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou

fotka Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou:

2 vepřové plátky (z kýty, pečeně, ...)  | 100 g anglické slaniny  | 1 velká cibule  | 1 plnotučná hořčice  |  provensálské koření, pepř, sůl

Postup přípravy receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou:

Vepřové plátky podélně rozkrojte na 2-3 kusy. Z jedné strany osolte a opepřete, z druhé potřete hořčicí smíchanou s provensálským kořením. V zapékací misce postupně prokládejte plátek masa, plátek anglické slaniny a několik půlkoleček cibule. Přiklopte a hodinu pečte při teplotě 150 °C.

Podávejte s vařenými brambory a okurkovým nebo rajčatovým salátem.


Fotky receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským kořením a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové špalíky pečené s provensálským
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !