Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená cukína

fotka Zapečená cukína
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Zapečená cukína:

1 ks cukína  | 4 ks vejce  | 10 dkg anglická slanina  | 30 dkg uzené maso  | 2 ks cibule  | dle chuti česnek  | 1/2 balíčku těstovin  | trochu olej  |  sůl  |  chili koření

Postup přípravy receptu Zapečená cukína:

1. vrstva
Dno pečící mísy (plechu) potřeme olejem a poklademe plátky ang. slaniny. Cukíny nakrájíme na 1 cm silné plátky a rozložíme po celém dně. Posolíme a posypeme chilli kořením.

2. vrstva
Nakrájíme cibuli, česnek a vajíčka (uvařená natvrdo) a rozsypeme stejnoměrně po cukíně. Poklademe plátky uzeného.

3.vrstva

Vše zasypeme 2 cm vrstvou uvařených těstovin (na tvaru nezáleží). Osolíme a posypeme chilli.

4.vrstva

Stejně jako 2. vrstva.

5.vrstva
Vše zakryjeme nakrájenou cukínou, okořeníme a dáme zapéct.

Zapékáme 30-40 minut. Vyndáme z trouby, poklademe 1/2 cm plátky hermelínu a dáme do trouby, aby se roztekl.


Fotky receptu Zapečená cukína:

Zapečená cukína
Zapečená cukína
Zapečená cukína
Zapečená cukína
Fotky vložil: sylver 
Hodnocení receptu Zapečená cukína
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !