Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.11. 2025
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené kuřecí řízky

fotka Zapečené kuřecí řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečené kuřecí řízky:

4 ks kuřecí řízky  |  česnekový pepř  | 4 ks anglická slanina - plátky  |  strouhaný sýr podle chuti  |  sůl  |  olej  |  cibule

Postup přípravy receptu Zapečené kuřecí řízky:

Kuřecí řízky nakrájíme na tenké plátky, lehce naklepeme, mírně osolíme a okořeníme česnekovým pepřem. Pekáč vymažeme olejem a klademe polovinu surovin v pořadí - angl.slanina, kuřecí řízky, kolečka cibule, nastr.sýr a opakujeme ještě jednou ve stejném pořadí. Končíme vrstvou sýra, kterou pokapeme olejem, rukama stlačíme, aby se vrstvy propojily. Necháme 30 min.odležet. Pečeme při teplotě 220 nejprve 20 minut přikryté alobalem, pak 10-15 min bez alobalu, aby vznikla zlatavá kůrka, podáváme s různě upravenými brambory a nebo jen se salátem...dobrou chuť :-)


Fotky receptu Zapečené kuřecí řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené kuřecí řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !