Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celer v sladkokyselém nálevu

Celer v sladkokyselém nálevu
22. 07. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Celer v sladkokyselém nálevu: Celer očistíme, nakrájíme na kostičky, povaříme ve vodě okyselené kyselinou citronovou téměř doměkka. Scedíme, vložíme do lahví a zalijeme horkým nálevem. Sterilujeme 30 minut při 95°C. ... ... …více»

Morušový kompot

Morušový kompot
22. 07. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Morušový kompot: Moruše opláchneme, zbavíme stopek a nasypeme do zavařovacích sklenic. Zalijeme je cukerným roztokem, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při 85°C. ... ... …více»

Mirabelkový džem s meruňkami

Mirabelkový džem s meruňkami
22. 07. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Mirabelkový džem s meruňkami: Mirabelky a meruňky omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Promícháme s citronovou šťávou a kyselinou citronovou, prosypeme polovinou cukru a necháme do druhého dne vyluhovat. Druhý den šťávu sce ... …více»

Kdoulový džem

Kdoulový džem
22. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Kdoulový džem: Omyté kdoule oloupáme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kousky. Vaříme je mírně podlité vodou tak dlouho, až změknou. Pak postupně přidáváme cukr a vaříme, až džem začne rosolovatět. Horký džem nalijem ... …více»

Marmeláda z kdoulí a jablek

Marmeláda z kdoulí a jablek
22. 07. 2008 Zavařování ++++++++-_
Příprava receptu Marmeláda z kdoulí a jablek: Kdoule i jablka zbavíme stopek, omyjeme a nakrájíme na kousky. Podlijeme malým množstvím vody a za stálého míchání každé ovoce zvlášť rozvaříme. Rozvařené ovoce prolisujeme, vylisovanou dřeň odvážíme, ... …více»
 

Pickles

Pickles
22. 07. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Pickles: Květák rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na silnější kolečka, cibulky a česnek oloupáme. Vše povaříme 5 minut ve slané vodě. Scedíme a opláchneme studenou vodou. Ocet osolíme a svaříme s pepřem. ... …více»

Čalamáda z paprik a rajčat

Čalamáda z paprik a rajčat
22. 07. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Čalamáda z paprik a rajčat: Zeleninu očistíme, nakrájíme na kolečka nebo nudličky, přidáme vodu, ocet, cukr a sůl a vše krátce povaříme. Pak přidáme olej, promícháme a plníme do sklenic. Uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 85°C. ... …více»

Zelný salát po kyjovsku

Zelný salát po kyjovsku
22. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Zelný salát po kyjovsku: Zelí pokrájíme, oloupaná jablka nastrouháme na slzičky, křen na jemno. Vše smícháme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme několika lžícemi oleje, opět promícháme a plníme do zavařovacích sklenic ... …více»

Medový ocet

Medový ocet
22. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Medový ocet: Med rozpustíme v převařené vodě, přidáme rozdrobené chlebové kůrky a v třílitrové sklenici převázané plátnem umístíme v teple. Necháme vykvasit, a když se ocet vyčistí, stáčíme do lahví. ... ... …více»

Brusinky ve vlastní šťávě

Brusinky ve vlastní šťávě
22. 07. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Brusinky ve vlastní šťávě: Brusinky přebereme a propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Vložíme je do mísy, přidáme cukr, promícháme a necháme aspoň hodinu odležet. Jakmile brusinky pustí šťávu, přendáme je do kastrolu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !