Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Marmeláda ze šípků: Šípky očistíme, vložíme do studené vody a necháme je stát přes noc. Potom je v téže vodě uvaříme doměkka a propasírujeme přes husté síto. Hmotu zvážíme a přidáme tolik cukru, kolik protlak váží. Přidá ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Pomerančový kompot s malinami: Pomeranče oloupáme a rozdělíme na dílky, maliny očistíme a opláchneme. Do sklenic skládáme pomerančové dílky a maliny po vrstvách, končíme vrstvou pomerančů. Zalijeme horkým cukerným roztokem s kyseli ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kiwi ve vodce: Cukr se 6 lžícemi vody zahříváme tak dlouho, až se rozpustí. Prohřejeme s hřebíčky a necháme vychladnout. Citron omyjeme, oloupeme a kůru nakrájíme na 2 cm široké proužky. Kiwi oloupáme a nakrájíme na ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem z aronie a jablek: Jablka nastrouháme nahrubo i se slupkou, přidáme skořici, citronovou kůru a vodu. Vaříme prudkým varem 10 minut, pak přidáme cukr a po jeho rozpuštění jeřabiny. Velmi prudce vaříme dalších 15 minut, m ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z černého jeřábu: Cukr svaříme s vodou, přidáme omytá a oloupaná, na čtvrtky nakrájená jablka, ze kterých jsme vykrojili jadřince, povaříme asi 10 minut, přisypeme oprané bobule černého jeřábu a přidáme skořici. Za stá ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou: Jahody rozčtvrtíme a promícháme s Gelfixem, 600 g cukru, citronovou šťávou a vanilkovým cukrem. 400 g cukru necháme v hrnci zkaramelizovat do světle hněda, pak přidáme ovocnou směs a za stálého míchán ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hrušky ve vlastní šťávě: Hrušky oloupáme a nakrájíme na plátky. Napěchujeme do sklenic, posypeme cukrem a podlijeme lžící voda. Sterilujeme asi hodinu při 85°C. ... ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jahodová marmeláda s citrony: Citrony oloupeme (i s bílou slupkou) a rozebereme na dílky. Jahody omyjeme, očistíme a rozkrájíme. V hrnci ovoce promícháme s želírovacím cukrem. Přivedeme za stálého míchání k varu, necháme asi 3 min ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablková marmeláda s hruškami: Jablka a hrušky omyjeme, oloupáme, pokrájíme, podlijeme malým množstvím vody a rozvaříme. Hmotu rozmixujeme nebo propasírujeme a dále zahříváme až se odpaří část tekutiny. Do marmelády postupně přidáv ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Broskvová povidla: Omyté broskve vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Vložíme je do širokého kastrolu, trochu podlijeme vodou a za stálého míchání rozvaříme. Rozvařené broskve prolisujeme přes síto a protlak vaříme tak d ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |