Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marmeláda ze šípků

Marmeláda ze šípků
17. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Marmeláda ze šípků: Šípky očistíme, vložíme do studené vody a necháme je stát přes noc. Potom je v téže vodě uvaříme doměkka a propasírujeme přes husté síto. Hmotu zvážíme a přidáme tolik cukru, kolik protlak váží. Přidá ... …více»

Pomerančový kompot s malinami

Pomerančový kompot s malinami
17. 07. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Pomerančový kompot s malinami: Pomeranče oloupáme a rozdělíme na dílky, maliny očistíme a opláchneme. Do sklenic skládáme pomerančové dílky a maliny po vrstvách, končíme vrstvou pomerančů. Zalijeme horkým cukerným roztokem s kyseli ... …více»

Kiwi ve vodce

Kiwi ve vodce
17. 07. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kiwi ve vodce: Cukr se 6 lžícemi vody zahříváme tak dlouho, až se rozpustí. Prohřejeme s hřebíčky a necháme vychladnout. Citron omyjeme, oloupeme a kůru nakrájíme na 2 cm široké proužky. Kiwi oloupáme a nakrájíme na ... …více»

Džem z aronie a jablek

Džem z aronie a jablek
17. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Džem z aronie a jablek: Jablka nastrouháme nahrubo i se slupkou, přidáme skořici, citronovou kůru a vodu. Vaříme prudkým varem 10 minut, pak přidáme cukr a po jeho rozpuštění jeřabiny. Velmi prudce vaříme dalších 15 minut, m ... …více»

Kompot z černého jeřábu

Kompot z černého jeřábu
17. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Kompot z černého jeřábu: Cukr svaříme s vodou, přidáme omytá a oloupaná, na čtvrtky nakrájená jablka, ze kterých jsme vykrojili jadřince, povaříme asi 10 minut, přisypeme oprané bobule černého jeřábu a přidáme skořici. Za stá ... …více»
 

Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou

Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou
17. 07. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou: Jahody rozčtvrtíme a promícháme s Gelfixem, 600 g cukru, citronovou šťávou a vanilkovým cukrem. 400 g cukru necháme v hrnci zkaramelizovat do světle hněda, pak přidáme ovocnou směs a za stálého míchán ... …více»

Hrušky ve vlastní šťávě

Hrušky ve vlastní šťávě
17. 07. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Hrušky ve vlastní šťávě: Hrušky oloupáme a nakrájíme na plátky. Napěchujeme do sklenic, posypeme cukrem a podlijeme lžící voda. Sterilujeme asi hodinu při 85°C. ... ... …více»

Jahodová marmeláda s citrony

Jahodová marmeláda s citrony
17. 07. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodová marmeláda s citrony: Citrony oloupeme (i s bílou slupkou) a rozebereme na dílky. Jahody omyjeme, očistíme a rozkrájíme. V hrnci ovoce promícháme s želírovacím cukrem. Přivedeme za stálého míchání k varu, necháme asi 3 min ... …více»

Jablková marmeláda s hruškami

Jablková marmeláda s hruškami
17. 07. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jablková marmeláda s hruškami: Jablka a hrušky omyjeme, oloupáme, pokrájíme, podlijeme malým množstvím vody a rozvaříme. Hmotu rozmixujeme nebo propasírujeme a dále zahříváme až se odpaří část tekutiny. Do marmelády postupně přidáv ... …více»

Broskvová povidla

Broskvová povidla
17. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Broskvová povidla: Omyté broskve vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Vložíme je do širokého kastrolu, trochu podlijeme vodou a za stálého míchání rozvaříme. Rozvařené broskve prolisujeme přes síto a protlak vaříme tak d ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !