Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kořeněné olivy: Olivy, papričku, česnek a bylinky naskládáme do uzavíratelné sterilizované sklenice. Olej zahřejeme opatrně asi na 80 °C a vlijeme do sklenice. Uzavřeme víčkem a necháme odležet v chladu aspoň pár hod ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rajčatový protlak: Zralá rajčata pokrájíme, vložíme do kastrolu a za stálého míchání rozvaříme. Pak je propasírujeme přes husté síto a získanou hmotu dále vaříme za stálého míchání, až dostatečně zhoustne. Když je protl ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Sterilovaná mladá kukuřice: Kukuřičky oloupeme, povaříme v osolené vodě do změknutí a odstavíme. Papriku zbavíme zrníček a nakrájíme na proužky. Baby karotku nebo malé mrkvičky odrhneme kartáčkem. Hrášek propláchneme. Veškerou z ... …více»
|
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Sterilovaná rajčata ve sladkokyselém nálevu: Rajčata vložíme do sklenic, do každé sklenice dáme trochu hořčičného semínka, 3 zrnka pepře, bobkový list a 3 zrnka nového koření. Zalijeme svařeným nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při ... …více»
|
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Papriky ve vlastní šťávě: Papriky zbavíme stopek a jádřinců, omyjeme a nakrájíme na proužky. Prosolíme je a namačkáme do sklenic, až změknou a pustí šťávu. Uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při 100 °C. Druhý den ještě 10 m ... …více»
|
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Sterilovaná kukuřičná zrna: Očištěné palice uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Na dno každé zavařovací sklenice dáme zrnka pepře a kolečka cibule, sklenici naplníme vyloupanými kukuřičnými zrny a zalijeme horkým nálevem. Uza ... …více»
|
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Křen ve sladkokyselém nálevu: Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Spaříme vařícím nálevem, ihned naplníme do nahřátých skleniček a uzavřeme. Sterilujeme 25 minut při 90 °C. ... ... …více»
|
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Sterilovaný česnek ve sladkokyselém nálevu: Oloupané stroužky česneku vložíme do sklenice, zalijeme sladkokyselým nálevem, uzavřeme a sterilujeme 15-20 minut při 85°C. ... ... …více»
|
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Patisony s křenem: Malé patisony očistíme, zbavíme stopek (neloupáme ani nekrájíme) a urovnáme spolu s kořením do zavařovacích sklenic. Prosypeme jemně strouhaným křenem a zalijeme horkým nálevem. Uzavřeme víčky a steri ... …více»
|
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Celerový salát se zázvorem: Očištěný celer nakrájíme na nudličky, cibuli na jemná kolečka. Do smaltovaného kastrolu skládáme vždy vrstvu celeru, kterou mírně posypeme zázvorem a vrstvu cibule a tak pokračujeme do spotřebování s ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |