Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněné olivy

Kořeněné olivy
23. 07. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kořeněné olivy: Olivy, papričku, česnek a bylinky naskládáme do uzavíratelné sterilizované sklenice. Olej zahřejeme opatrně asi na 80 °C a vlijeme do sklenice. Uzavřeme víčkem a necháme odležet v chladu aspoň pár hod ... …více»

Rajčatový protlak

Rajčatový protlak
23. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rajčatový protlak: Zralá rajčata pokrájíme, vložíme do kastrolu a za stálého míchání rozvaříme. Pak je propasírujeme přes husté síto a získanou hmotu dále vaříme za stálého míchání, až dostatečně zhoustne. Když je protl ... …více»

Sterilovaná mladá kukuřice

Sterilovaná mladá kukuřice
23. 07. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Sterilovaná mladá kukuřice: Kukuřičky oloupeme, povaříme v osolené vodě do změknutí a odstavíme. Papriku zbavíme zrníček a nakrájíme na proužky. Baby karotku nebo malé mrkvičky odrhneme kartáčkem. Hrášek propláchneme. Veškerou z ... …více»

Sterilovaná rajčata ve sladkokyselém nálevu

Sterilovaná rajčata ve sladkokyselém nálevu
22. 07. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Sterilovaná rajčata ve sladkokyselém nálevu: Rajčata vložíme do sklenic, do každé sklenice dáme trochu hořčičného semínka, 3 zrnka pepře, bobkový list a 3 zrnka nového koření. Zalijeme svařeným nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při ... …více»

Papriky ve vlastní šťávě

Papriky ve vlastní šťávě
22. 07. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Papriky ve vlastní šťávě: Papriky zbavíme stopek a jádřinců, omyjeme a nakrájíme na proužky. Prosolíme je a namačkáme do sklenic, až změknou a pustí šťávu. Uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při 100 °C. Druhý den ještě 10 m ... …více»
 

Sterilovaná kukuřičná zrna

Sterilovaná kukuřičná zrna
22. 07. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Sterilovaná kukuřičná zrna: Očištěné palice uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Na dno každé zavařovací sklenice dáme zrnka pepře a kolečka cibule, sklenici naplníme vyloupanými kukuřičnými zrny a zalijeme horkým nálevem. Uza ... …více»

Křen ve sladkokyselém nálevu

Křen ve sladkokyselém nálevu
22. 07. 2008 Zavařování +-________
Příprava receptu Křen ve sladkokyselém nálevu: Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Spaříme vařícím nálevem, ihned naplníme do nahřátých skleniček a uzavřeme. Sterilujeme 25 minut při 90 °C. ... ... …více»

Sterilovaný česnek ve sladkokyselém nálevu

Sterilovaný česnek ve sladkokyselém nálevu
22. 07. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Sterilovaný česnek ve sladkokyselém nálevu: Oloupané stroužky česneku vložíme do sklenice, zalijeme sladkokyselým nálevem, uzavřeme a sterilujeme 15-20 minut při 85°C. ... ... …více»

Patisony s křenem

Patisony s křenem
22. 07. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Patisony s křenem: Malé patisony očistíme, zbavíme stopek (neloupáme ani nekrájíme) a urovnáme spolu s kořením do zavařovacích sklenic. Prosypeme jemně strouhaným křenem a zalijeme horkým nálevem. Uzavřeme víčky a steri ... …více»

Celerový salát se zázvorem

Celerový salát se zázvorem
22. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Celerový salát se zázvorem: Očištěný celer nakrájíme na nudličky, cibuli na jemná kolečka. Do smaltovaného kastrolu skládáme vždy vrstvu celeru, kterou mírně posypeme zázvorem a vrstvu cibule a tak pokračujeme do spotřebování s ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !