Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Džem ze žluté dýně

Džem ze žluté dýně
15. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Džem ze žluté dýně: Dužinu dýně umeleme na masové strojku a 10 min. podusíme. Přidáme koření a šťávu, želírovací cukr a 5 minut prudce povaříme. Dáme do sklenic, uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. ... …více»

Džem z černého rybízu bez zavařování

Džem z černého rybízu bez zavařování
15. 07. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Džem z černého rybízu bez zavařování: Černý rybíz rozmixujeme spolu s cukrem, plníme do sklenic a uložíme do sklepa. Nezavařujeme, vydrží více jak rok. Žádná chemie, plno vitamínů. Černý rybíz obsahuje mnoho pektinu, takže po rozmíchání s ... …více»

Domácí švestková marmeláda

Domácí švestková marmeláda
15. 07. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Domácí švestková marmeláda: Vypeckované švestky smícháme s cukrem, přidáme citronovou šťávu, badyán nebo skořici a necháme vařit 4-8 minut. Poté koření odstraníme a horkou marmeládu plníme do sklenic a zavíčkujeme. ... ... …více»

Džem z růží a třešní

Džem z růží a třešní
15. 07. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Džem z růží a třešní: Růžové listy třeme s cukrem v míse, až se vytvoří kaše. Když je kaše hotová, přilijeme třešňovou šťávu a 5 minut bez pokličky povaříme. Rozlijeme do skleniček a při 85 stupních sterilujeme 10 - 15 min ... …více»

Dýňový džem

Dýňový džem
15. 07. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Dýňový džem: Dýni nakrájíme na kostičky, podlijeme vodou a povaříme 30-45 minut. Přidáme cukr - na 1kg dýně 60 dkg cukru, 3 dkg kyseliny citrónové. Dusíme 30 minut. Nakonec dáme na 1 kg dýně 1 1/2 balíčku Pekto ... …více»
 

Džem z černého bezu

Džem z černého bezu
15. 07. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Džem z černého bezu: Sbíráme jen dobře zbarvené, zralé plody. Odstraníme stopky a bobule dobře propláchneme. Potom umeleme na masovém strojku, osladíme, zalijeme vodou, vaříme do potřebné hustoty. Před dokončením přidáme ... …více»

Čatní z červené řepy

Čatní z červené řepy
14. 07. 2008 Zavařování ++++++++++
Příprava receptu Čatní z červené řepy: Syrovou řepu oloupeme a nastrouháme, přidáme strouhaná jablka, jemně krájenou cibuli a překrájené sultánky (překrájením docílíme sladší chuti a nemusíme tolik přislazovat). Okořeníme, přilijeme ocet a ... …více»

Cukety s květákem

Cukety s květákem
14. 07. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Cukety s květákem: Květák omyjeme, zbavíme nečistot, necháme okapat a rozebereme na malé růžičky. Cukety omyjeme, odkrojíme špičky, nakrájíme na stejně velké kousky. Vodu svaříme s octem, solí, cukrem a koriandrem. Např ... …více»

Rybízová marmeláda s vůní mandlí

Rybízová marmeláda s vůní mandlí
14. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Rybízová marmeláda s vůní mandlí: Rybíz dobře opereme a otrháme kuličky. Nasypeme je do síta a propasírujeme. Marmeláda se slupičkami a pecičkami není dobrá. Ovoce posypeme želírovacím cukrem a podle návodu povaříme. Průběžně sbírám ... …více»

Nektarinky v karamelovém sirupu

Nektarinky v karamelovém sirupu
14. 07. 2008 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Nektarinky v karamelovém sirupu: Nektarinky nakrájíme na malé kousky a rozdělíme do sklenic. Do každé sklenice dáme na špičku nože Pomůcky ke konzervování a lžíci rumu. Do hrnce dáme 250 g cukru a na mírném ohni za stálého míchán . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !