Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kečup na topinky: Zeleninu umeleme, případně rozmixujeme, podusíme s olejem a octem. Poté přidáme hořčici, cukr a sůl a provaříme ještě asi 5 minut. Poté sterilujeme. Tento kečup je vhodný na topinky, ale také jako pří ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablková povidla z nezralých jablek: Z jablek vykrojíme jádřince. Na dno hrnce nalijeme 5 cm vody, přidáme jablka a dáme dusit. Pak je propasírujeme a vaříme dohusta na pekáči. Cukru dáme dle kyselosti jablek. Zavíčkujeme a sterilujeme v ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Ořechy - nasucho sterilované: Jádra vložíme do sklenic a zavíčkujeme. Sterilujeme 10-15 min. v hrnci s vodou, která sahá do 1/3 sklenic. ... ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Švestky do koláčů: Celé švestky /nebo půlené/ předem spaříme a naskládáme do sklenic. Přelijeme je nálevem a sterilujeme 25 min při 85 °C. ... ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rybízový kompot: Rybíz přilijeme vodou s octem a za chvilku scedíme. Do kastrolu odměříme vodu, cukr, koření a rybíz. Přistavíme plotnu a vaříme 10 min. Horké plníme do sklenic, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a nec ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Cukety jako ananas: Nálev svaříme. Cuketu nakrájíme na kostičky a povaříme. Když zesklovatí, vyndáme ji a dáme do skleniček. Lák dovaříme, přidáme do něj ananasovou tresť podle chuti, zavíčkujeme a sterilujeme. ... ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Dýně s ananasovou šťávou: Dýni nakrájíme na kostky. Do láku vkládáme kostky a necháme 3 min povařit. Pak je scedíme a vkládáme do sklenic. Nálev zředíme ananas. šťávou v poměru 1 : 3. Nalijeme na dýni, zavíčkujeme a sterilujem ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Luncheon z králičího masa: Králičí maso jemně umeleme a hruběji umeleme vepřový bůček - obojí syrové. Osolíme, přidáme asi 1/2 l vody, dobře promícháme a plníme do sklenic. Vaříme 90 minut při 100°C, druhý den ještě hodinu při ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Reveňová marmeláda: Očištěné řapíky reveně nakrájíme na kousky, podlijeme malým množstvím vody a rozvaříme. Přidáme pektogel smíchaný s částí cukru a povaříme dle návodu výrobce. Pak postupně přidáme ostatní cukr a vaří ... …více»
|
23. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rajčatové čatní se švestkami: Švestky vypeckujeme, cibuli, rajčata a jablka bez jadřinců oloupáme a vše pokrájíme na malé kousky. Za občasného míchání dusíme 30 minut. Pak přidáme cukr, ocet, koření, osolíme a vaříme dál, až směs ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |