Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Meruňky v medu : Meruňky rozpůlíme a vypeckujeme. Do kastrůlku vložíme med, přisypeme hřebíčky, kardamom a lžičku celého pepře. Vše zalijeme vinným octem a přivedeme k varu. Vaříme asi 15 minut, potom do kastrůlku při ... …více»
|
18. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kečup s vínem: Nakrájíme rajčata, cibuli, kapie a feferonku, vše uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a poté rozmixujeme.
Směs můžeme protřít přes síto, aby byla jemnější, přidáme do ní zbytek ingrediencí a vaříme ... …více»
|
18. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Česnekové okurky s paprikou: 1. Papriky rozpůlíme, vyřízneme semeník, očistíme a stejně jako okurky důkladně omyjeme. Česnek přepůlíme, cibuli nakrájíme na dílky, okurky na kolečka a papriky na kostky.
2. Vodu uvedeme do varu a ... …více»
|
18. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot ze zelených vlašských ořechů : Nedozrálé zelené vlašské ořechy opereme, hustě propícháme jehlicí zalijeme studenou vodou a necháme 14 dní vyluhovat. Vodu denně měníme. Ke konci luhování má být slupka ořechu hnědá až černohnědá. Oře ... …více»
|
18. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hrušky se švestkami: Omyté, oloupané hrušky rozpůlíme, vykrojíme jádřince a vložíme do vody s rozpuštěnou kyselinou citronovou. Oprané švestky rozpůlíme a vyndáme pecky. Do jamky po jaderníku v každé hrušce vložíme švestk ... …více»
|
18. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Grapefruitové želé s bílým rybízem: 1. Rybíz omyjeme, necháme okapat a odstopkujeme. Grapefruitovou šťávu smícháme v hrnci s želírovacím cukrem. Uvedeme do varu a za stálého míchání prudce vaříme dál asi 2 minuty.
2. Vmícháme rybíz, za ... …více»
|
18. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Borůvkový džem s broskvemi: Borůvky opláchneme a prudce povaříme. Broskve ponoříme na několik vteřin do vroucí vody, pak je ihned přelijeme studenou vodou, sloupneme, rozpůlíme a vyjmeme pecky. Dužinu nakrájíme na dílky, přidáme ... …více»
|
18. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem z višní a grapefruitu: Višně přebereme, stopky odstraníme, nad nádobou je vypeckujeme, přidáme koření a prudce 5 minut vaříme. Grapefruit oloupeme a odstraníme bílou dužinu, plod rozebereme na dílky, které nad nádobou s viš ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem z třešní a višní: Omyté ovoce vypeckujeme a ve smaltované nádobě 10 minut povaříme za občasného míchání. Pak přidáme cukr, lžičku mleté skořice a lžičku roztlučeného hřebíčku, pektogel a vaříme do zhoustnutí. Hmotu pln ... …více»
|
17. 07. 2008 Zavařování
Příprava receptu Švestky v červeném víně: Švestky opereme a opatrně rozpůlíme (tak, aby části zůstaly celé), do každé vložíme místo pecky spařenou a oloupanou mandli a uzavřeme. Vodu svaříme s cukrem, připravenými švestkami a kořením. Zalijem ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |