Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečná nutella

Jablečná nutella
16. 02. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jablečná nutella: Oloupaná jablka umeleme a vaříme s cukrem, musíme míchat. Do horké hmoty přidáme čokoládu a kakao. Dobře promícháme a dáme do skleniček. Zavaříme - 20 minut na 80 stupňů. ... ... ... …více»

Jednoduchý sirup na Margaritu

Jednoduchý sirup na Margaritu
15. 02. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jednoduchý sirup na Margaritu: Naplnit mísu studenou vodou a ledem, dát stranou. V kastrolku smíchat cukr a vodu, přivést do varu a vařit na středním ohni, až se cukr rozpustí (asi 10 min). Nalít do misky a tu položit do ledové ... ... …více»

Sterilované okurky - nálev na 1 sklenici

Sterilované okurky - nálev na 1 sklenici
14. 02. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Sterilované okurky - nálev na 1 sklenici: Do sklenice vložíme kousek kopru, pár koleček mrkve a cibule, možno i česnek - dle chuti, nebo feferonku, omyté nakladačky, dáme opepř, nové koření, hořčičné semínko, lžičku soli, 1-2 lžíce cukru ... ... …více»

Med z květů černého bezu

Med z květů černého bezu
14. 02. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Med z květů černého bezu: Květy bezu dobře opereme a odstřihneme tlustší stonky. Citron oloupeme, aby na něm nezbyla bílá hmota zpod kůry, je hořká, a nakrájíme na kousky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme asi 20 minut. O ... …více»

Babiččina šípková marmeláda

Babiččina šípková marmeláda
14. 02. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Babiččina šípková marmeláda: Vyzrálé šípky zbavíme stopek a okvětí, dáme do kastrolu, zalijeme vodou a zvolna vaříme, až šípky změknou. Měkké šípky prolisujeme, ale odpad ještě ředíme vodou, aby se všechna dřeň vylisovala. Protla ... …více»
 

Sirupový med z pampeliškových květů

Sirupový med z pampeliškových květů
14. 02. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Sirupový med z pampeliškových květů: Citron nakrájíme na kolečka, povaříme spolu s květy 20 minut při mírné teplotě ve vodě, potom je scedíme a květy i citron propasírujeme. Cukr zamícháme do horké tekutiny a necháme ještě 15 minut ... . ... …více»

Směs na topinky podle Jana

Směs na topinky podle Jana
14. 02. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Směs na topinky podle Jana: Rozemlít na masovém strojku, přidat ostatní přísady a v troubě vařit. Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut. ... ... ... …více»

Toastová pomazánka z hub

Toastová pomazánka z hub
10. 02. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Toastová pomazánka z hub: Houby nejdříve opracujeme - očistíme a nakrájíme. Dáme je vařit asi na 5 minut. Cibuli oloupeme a nakrájíme jak je libo. Papriky očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme je. Přidáme k osmažené cibulc ... …více»

Povidla ze dvou druhů jablek

Povidla ze dvou druhů jablek
10. 02. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Povidla ze dvou druhů jablek : Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a umeleme. Rajská jablka umeleme a přecedíme, abychom se zbavili zrníček. Oba druhy jablek smícháme v hrnci a vaříme přibližně 30 minut. Pak vmícháme cukr, dř ... …více»

Sedmikráskové kapary s vínem

Sedmikráskové kapary s vínem
8. 02. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Sedmikráskové kapary s vínem: Sedmikrásková poupata vaříme 5 minut v nálevu z půl lžičky soli, 250 ml bílého vína a 250 ml octa. ... ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !