Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní kuličkový džem

Letní kuličkový džem
22. 02. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Letní kuličkový džem: Ovoce omyjte a odstraňte stopky. Všechno ovoce umístěte do velkého hrnce společně s vodou a přiveďte k varu. Vařte za stálého míchání 10 až 15 minut. Přidejte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí. Pot ... …více»

Hruškový džem

Hruškový džem
22. 02. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Hruškový džem: Oloupeme hrušky a rozčtvrtíme je. Vykrojíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Nasypeme je do hrnce a přelijeme vínem. Povaříme. K ovoci přisypeme cukr, zázvor a přilijeme citrónovou šťávu. Za stálého ... …více»

Višňová marmeláda

Višňová marmeláda
22. 02. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Višňová marmeláda: Višně očistíme a odpeckujeme. Meruňky spaříme, zchladíme, oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Oba druhy ovoce rozmixujeme, přimícháme citrónovou šťávu a želírovací cukr. Prudce vaříme 4 minuty, přidáme ... …více»

Rajčatová marmeláda s ovocem

Rajčatová marmeláda s ovocem
22. 02. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rajčatová marmeláda s ovocem: Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme. Jablka a hrušky rozkrojíme a vykrojíme jádřince. Švestky vypeckujeme. Vše dáme do širokého hrnce a pomalu rozvařujeme. Pokud je třeba, před počátkem varu pod ... …více»

Kořeněná oskorušová marmeláda

Kořeněná oskorušová marmeláda
22. 02. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kořeněná oskorušová marmeláda: Za stálého míchání vaříme 3-4 minuty a plníme do sklenic. Navrch nalejeme trochu oskorušové pálenky. Vhodné ke zmrzlinám, vaflím a palačinkám. ... ... ... …více»
 

Bleskový lahodný džem

Bleskový lahodný džem
22. 02. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Bleskový lahodný džem: Meruňky vypeckujeme a 3 jádra si ponecháme. Vypeckované meruňky společně se 3 jádry vložíme do široké, hluboké skleněné mísy a přidáme želírovací cukr. Dejte pozor, aby mísa byla zaplněna jen do 1/3 ... …více»

Cherry rajčata v nálevu

Cherry rajčata v nálevu
21. 02. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Cherry rajčata v nálevu: Omytá a osušená rajčata na několika místech propíchneme párátkem. Naskládáme je do sklenic, proložíme bobkovým listem, pepřem a novým kořením. Nálev připravíme svařením všech surovin. Vaříme ... ... . ... …více»

Americká okurková čalamáda

Americká okurková čalamáda
20. 02. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Americká okurková čalamáda: Okurky oloupeme a nastrouháme, přidáme sůl, cibuli na nudličky a promícháme, zakryjeme a 2 hodiny necháme stát. Potom jemně vymačkáme, slijeme tekutinu. Přísady na nálev svaříme a horký vmícháme do ze ... …více»

Marinované zelí

Marinované zelí
19. 02. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Marinované zelí: Zelí a cibuli nakrájíme a smícháme s ostatními přísadami. Necháme odležet 24 hodin za občasného promíchání a plníme do sklenic. Zavařujeme na 90 °C 40 minut vaříme. Dá se jíst i jako salát. ... ... ... …více»

Kaki zavařenina

Kaki zavařenina
17. 02. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kaki zavařenina: Pomeranč omyjeme, ostrouháme z něj kůru a vymačkáme šťávu. Kaki oloupeme, dužinu pokrájíme na kousky. Dužinu dáme do hrnce, přidáme šťávu z pomeranče, kůru, cukr, můžeme přidat trochu vody. Vaříme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !