Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Letní kuličkový džem: Ovoce omyjte a odstraňte stopky. Všechno ovoce umístěte do velkého hrnce společně s vodou a přiveďte k varu. Vařte za stálého míchání 10 až 15 minut. Přidejte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí. Pot ... …více»
|
22. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hruškový džem: Oloupeme hrušky a rozčtvrtíme je. Vykrojíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Nasypeme je do hrnce a přelijeme vínem. Povaříme. K ovoci přisypeme cukr, zázvor a přilijeme citrónovou šťávu. Za stálého ... …více»
|
22. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Višňová marmeláda: Višně očistíme a odpeckujeme. Meruňky spaříme, zchladíme, oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Oba druhy ovoce rozmixujeme, přimícháme citrónovou šťávu a želírovací cukr. Prudce vaříme 4 minuty, přidáme ... …více»
|
22. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rajčatová marmeláda s ovocem: Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme. Jablka a hrušky rozkrojíme a vykrojíme jádřince. Švestky vypeckujeme. Vše dáme do širokého hrnce a pomalu rozvařujeme. Pokud je třeba, před počátkem varu pod ... …více»
|
22. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kořeněná oskorušová marmeláda: Za stálého míchání vaříme 3-4 minuty a plníme do sklenic. Navrch nalejeme trochu oskorušové pálenky. Vhodné ke zmrzlinám, vaflím a palačinkám.
... ... ... …více»
|
22. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bleskový lahodný džem: Meruňky vypeckujeme a 3 jádra si ponecháme.
Vypeckované meruňky společně se 3 jádry vložíme do široké, hluboké skleněné mísy a přidáme želírovací cukr. Dejte pozor, aby mísa byla zaplněna jen do 1/3 ... …více»
|
21. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Cherry rajčata v nálevu: Omytá a osušená rajčata na několika místech propíchneme párátkem. Naskládáme je do sklenic, proložíme bobkovým listem, pepřem a novým kořením. Nálev připravíme svařením všech surovin. Vaříme ... ... . ... …více»
|
20. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Americká okurková čalamáda: Okurky oloupeme a nastrouháme, přidáme sůl, cibuli na nudličky a promícháme, zakryjeme a 2 hodiny necháme stát. Potom jemně vymačkáme, slijeme tekutinu. Přísady na nálev svaříme a horký vmícháme do ze ... …více»
|
19. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Marinované zelí: Zelí a cibuli nakrájíme a smícháme s ostatními přísadami. Necháme odležet 24 hodin za občasného promíchání a plníme do sklenic. Zavařujeme na 90 °C 40 minut vaříme. Dá se jíst i jako salát. ... ... ... …více»
|
17. 02. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kaki zavařenina: Pomeranč omyjeme, ostrouháme z něj kůru a vymačkáme šťávu.
Kaki oloupeme, dužinu pokrájíme na kousky.
Dužinu dáme do hrnce, přidáme šťávu z pomeranče, kůru, cukr, můžeme přidat trochu vody.
Vaříme ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |