Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestky v sladkokyselém nálevu

Švestky v sladkokyselém nálevu
26. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Švestky v sladkokyselém nálevu: Zralé pevné švestky opereme, zbavíme stopek, rozpůlíme a vypeckujeme. Pomeranč důkladně omyjeme v horké vodě, osušíme i s kůrou (ale bez jader) nakrájíme na plátky. Svaříme víno s octem, cukrem a skoř ... …více»

Švestky v soli

Švestky v soli
26. 12. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Švestky v soli: Zralé pevné švestky omyjeme, zbavíme stopek, osušíme a narovnáme do kameninové nádoby nebo do sklenice, jednotlivé vrstvy prosypeme solí a lístečky máty. Nádobu uzavřeme a ovážeme a postavíme do chlad ... …více»

Víno z červeného a černého rybízu

Víno z červeného a černého rybízu
26. 12. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Víno z červeného a černého rybízu: Rybíz přebereme, opláchneme, necháme okapat, otrháme od třapin a v míse rozmačkáme a necháme 24 hodin stát v chladu. Druhý den propasírujeme nebo prolisujeme na strojku na ovoce a dáme do 5 l láhve. S ... …více»

Rybízová šťáva zastudena

Rybízová šťáva zastudena
26. 12. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rybízová šťáva zastudena: Rybíz přebereme, propláchneme, odtrháme od třapin, zalijeme studenou převařenou vodou a necháme 24 hodin stát. Druhý den scedíme, rybíz prolisujeme do šťávy, přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpust ... …více»

Dia rybízová marmeláda

Dia rybízová marmeláda
26. 12. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Dia rybízová marmeláda: Červený nebo černý rybíz přebereme, propláchneme, odtrháme od třapin, dáme do kastrolu, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka, pak prolisujeme na strojku na ovoce. Protlak odvážíme, v ... …více»
 

Zavařenina z černého rybízu zasyrova

Zavařenina z černého rybízu zasyrova
26. 12. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Zavařenina z černého rybízu zasyrova: Černý rybíz přebereme, propláchneme, necháme okapat, odtrháme od třapin, dáme do mísy a prosypeme cukrem, zamícháme a necháme do druhého dne prosladit. Pak rybíz spolu s cukrem umeleme na masovém stro ... …více»

Reveňová marmeláda s pomeranči

Reveňová marmeláda s pomeranči
26. 12. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Reveňová marmeláda s pomeranči: Omyté řapíky reveně oloupáme, zbavíme tvrdých konců a nakrájíme na špalíčky, spaříme vařící vodou, vložíme do kastrolu, přidáme cukr, pomeranče nakrájené na kolečka (bez jader) a pomerančovou kůru nak ... …více»

Hořčice ze zelených rajčat

Hořčice ze zelených rajčat
26. 12. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Hořčice ze zelených rajčat: Všechnu zeleninu omyjeme, oloupáme, z paprik vykrojíme jádřince a umeleme i se semínky na masovém strojku. Vložíme do kastrolu, přidáme ocet, cukr a sůl a za stálého míchání vaříme asi 20 minut. Zahor ... …více»

Čatní ze zelených rajčat s jablky

Čatní ze zelených rajčat s jablky
26. 12. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Čatní ze zelených rajčat s jablky: Omytá a oloupaná rajčata a jablka (bez jádřinců), papriky bez jádřinců a vláken a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do kastrolu, podlijeme trochou vody a vaříme asi 20 minut, přidáme kořen ... …více»

Zelená rajčata s cibulí

Zelená rajčata s cibulí
26. 12. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Zelená rajčata s cibulí: Omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, dáme do mísy, posypeme solí, zamícháme a necháme do druhého dne stát. Pak rajčata a cibuli lehce vymačkáme a zvážíme. Svaříme potřebné množství v ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !