Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Švestky v sladkokyselém nálevu: Zralé pevné švestky opereme, zbavíme stopek, rozpůlíme a vypeckujeme. Pomeranč důkladně omyjeme v horké vodě, osušíme i s kůrou (ale bez jader) nakrájíme na plátky. Svaříme víno s octem, cukrem a skoř ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Švestky v soli: Zralé pevné švestky omyjeme, zbavíme stopek, osušíme a narovnáme do kameninové nádoby nebo do sklenice, jednotlivé vrstvy prosypeme solí a lístečky máty. Nádobu uzavřeme a ovážeme a postavíme do chlad ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Víno z červeného a černého rybízu: Rybíz přebereme, opláchneme, necháme okapat, otrháme od třapin a v míse rozmačkáme a necháme 24 hodin stát v chladu. Druhý den propasírujeme nebo prolisujeme na strojku na ovoce a dáme do 5 l láhve. S ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rybízová šťáva zastudena: Rybíz přebereme, propláchneme, odtrháme od třapin, zalijeme studenou převařenou vodou a necháme 24 hodin stát. Druhý den scedíme, rybíz prolisujeme do šťávy, přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpust ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Dia rybízová marmeláda: Červený nebo černý rybíz přebereme, propláchneme, odtrháme od třapin, dáme do kastrolu, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka, pak prolisujeme na strojku na ovoce. Protlak odvážíme, v ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařenina z černého rybízu zasyrova: Černý rybíz přebereme, propláchneme, necháme okapat, odtrháme od třapin, dáme do mísy a prosypeme cukrem, zamícháme a necháme do druhého dne prosladit. Pak rybíz spolu s cukrem umeleme na masovém stro ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Reveňová marmeláda s pomeranči: Omyté řapíky reveně oloupáme, zbavíme tvrdých konců a nakrájíme na špalíčky, spaříme vařící vodou, vložíme do kastrolu, přidáme cukr, pomeranče nakrájené na kolečka (bez jader) a pomerančovou kůru nak ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hořčice ze zelených rajčat: Všechnu zeleninu omyjeme, oloupáme, z paprik vykrojíme jádřince a umeleme i se semínky na masovém strojku. Vložíme do kastrolu, přidáme ocet, cukr a sůl a za stálého míchání vaříme asi 20 minut. Zahor ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Čatní ze zelených rajčat s jablky: Omytá a oloupaná rajčata a jablka (bez jádřinců), papriky bez jádřinců a vláken a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do kastrolu, podlijeme trochou vody a vaříme asi 20 minut, přidáme kořen ... …více»
|
26. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zelená rajčata s cibulí: Omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, dáme do mísy, posypeme solí, zamícháme a necháme do druhého dne stát. Pak rajčata a cibuli lehce vymačkáme a zvážíme. Svaříme potřebné množství v ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |